US Aviation Academy

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Her på US Aviation AcademyEr vi stolte av å være en av de beste valgene for luftfart utdanning og undervisning blant håpefulle piloter og fly entusiaster. Vår luftfart skolen har lykkes utstyrt score til flyge studenter med et vell av luftfart kunnskap som har hjulpet dem med å oppnå den kompetansen som kreves for å tjene sine spesifiserte flygersertifikater, sertifiseringer og vurderinger. Vi gjør dette år etter år ved å jobbe sammen med våre studenter og gi dem med bare den høyeste grad av flygeinstruksjon, utdanning og opplæring mulig.

Vår Aviation Academy

US Aviation Academy har vært forpliktet til kvalitet siden vi åpnet våre dører i 2002. Vi er en Federal Aviation Administration godkjent CFR Part 141 Flight Academy som har vært oppført blant de høyest rangerte flyskoler i nasjonen. Med to campus steder i Nord-Texas, kan våre luftfart studentene får sin flytrening i Denton, Texas i Denton Municipal Airport (DTO) eller i Sherman, Texas på North Texas Regional Airport (GYI). Begge steder tilbyr ulike muligheter for studenter å forbedre sine læringsopplevelser. Vår flyskole kan skilte med en selvransakende myndighet på vårt DTO plassering.

Siden US Aviation Academy har spesiell selv undersøke myndighet over vår flyskole, er vi i stand til å ha det avgjørende ord i hvorvidt håper piloter i henhold til vår veiledning får de nødvendige sertifikater, rettigheter og sertifiseringer. Selv om dette er tilfelle, vil vi gjøre alt i vår makt for å sikre studentene oppnå sine ønskede lisenser, sertifiseringer og / eller karakterer i tide.

Karriere & Non-karriere Luftfart Kurs

Vi tilbyr fly kurs for folk som ønsker å bli sertifisert piloter for gruvedrift og ikke-karriere formål. Vår respekterte luftfart akademi forbereder studentene for sport, privat og kommersiell pilot lisens samt multi-motor rating, instrumentrettighet, flyselskap transport og flygeinstruksjon sertifisering.

Tid på vår flyskole omfatter klasseromsundervisning, i luften flygetrening og bakkeskoleundervisning. Erfarne, FAA-godkjent luftfart fagfolk administrere alle disse tjenestene, slik at elevene får en utdanning holdt til de høyeste industristandarder.

US Aviation fremste prioriteringer er å opprettholde den høye standarden FAA krever av luftfart skoler og for å se våre studenter håp og drømmer om å bli piloter bli en konkret virkelighet. Hvis du er klar til å begynne flytrening med oss, ta kontakt med oss ​​i dag!

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Associate of Applied Science » Se Kurs »