University of San Francisco - School of Management

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Være en leder. Bygg produktive og medfølende organisasjoner. Være en forkjemper for positiv forandring i verden.

The University of San Francisco School of Management er i episenteret av global innovasjon og kan hjelpe deg med å utvikle ferdigheter til å utmerke seg i dagens dynamiske næringslivet, myndigheter og ideelle miljøer. Vår internasjonalt anerkjente fakultetet er forpliktet til å lære deg det du trenger for å lykkes, blant kjennetegnene på Jesuit utdanning - sosial rettferdighet og global statsborgerskap.

Hvorfor USF School of Management?

Når du blir med i USF School of Management du bli med i en forpliktet til å utvikle medfølende og produktive ledere universitet.

Vår misjon er å utfordre deg til å reimagine business og ledelse for å skape en mer human og rettferdig verden. Vi krever faglig dyktighet i tjeneste for menneskeheten. Vi utvide din forståelse av dagens globale markedet.

Vi er lokalisert i hjertet av San Francisco, En av de mest intense forretnings økosystemene i verden, noe som gjør det mulig for oss å gi studentene uovertruffen tilgang til high tech, biotech, finans, risikovillig kapital, og entreprenørielle ledere. I tillegg til enestående reell søknad gjennom din utdanning ved School of Management, vår student-til-fakultetet ratio er 15: 1 for en svært engasjert og individualisert læring.

Vi bringer sammen studenter fra hele verden for å lære både de akademiske grunnleggende av moderne entreprenørskap og innovasjon samt hardt opptjente virksomhet erfaring og innsikt fra gründere og forretningsfolk. Våre alumni representerer 117 næringer i 50 stater, ni amerikanske territorier, og 97 land rundt om i verden.

Oppdage eksepsjonelle graduate akademiske programmer, fakultet av høyeste kaliber, og en student og alumni samfunnet som er aktivt forandre verden herfra. Vi er en AACSB-akkreditert institusjon, den høyeste standard av prestasjon holdt bare med 5% av handelshøyskoler i verden.

Livet på USF School of Management

Livet på USF er mer enn å sitte i et klasserom. Studenter ved BI nyte rike pedagogiske erfaringer som forbereder dem for dagens dynamiske markedet, fra virkelige rådgivning prosjekter og globale intensivkurs til anerkjente foredragsholdere og interaksjoner med en student og alumni nettverk som forandrer verden.

School of Management fakultetet

USF School of Management fakultet er forpliktet til fremragende undervisning og er drevet av en dual vekt på faglig rigor og sosial rettferdighet. Våre lærere, praktikere og forskere gi studentene et vell av internasjonal erfaring i ledelse problemer og praksis. Deres forskning er utløst av intellektuell nysgjerrighet og beriket av bidrag fra akademikere og offentlige, ideelle og næringslivsledere fra hele verden.

Fakultetet er dedikert til innovativ forskning og beste praksis, skape et læringsmiljø preget av høy kvalitet stipend og mindful oppmerksomhet til de samfunnsmessige konsekvensene av sitt arbeid. De tjener samfunnet vårt, byen vår, og vår verden gjennom redaksjoner, pro bono rådgivning, styrer, og gjennom service-læring prosjekter innebygd i sine læreplaner.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MSc » Se skolens masterprogrammer » Se MBA på deltid » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Master i entreprenørskap og innovasjon

Campus Heltidsstudier 12 måneder August 2019 USA San Francisco

Den 12-måneders USF MS i entreprenørskap og innovasjon er utformet for å sikre at nyutdannede får viktige ferdigheter og erfaringer for å kunne konkurrere i dagens innovasjonsøkonomi og lansere en entreprenørskapsarkitektur fra Silicon Valley. [+]

Den 12-måneders USF MS i entreprenørskap og innovasjon er utformet for å sikre at nyutdannede får viktige ferdigheter og erfaringer for å kunne konkurrere i dagens innovasjonsøkonomi og lansere en entreprenørskapsarkitektur fra Silicon Valley.

Bli med i små klasser av motiverte studenter, opplev en banebrytende læreplan, og bruk Silicon Valley innovasjon økosystem.

Utvikle din karriere som en innovativ leder som vil bidra til å mote en mer human og rettferdig verden gjennom å skape produkter, tjenester og nye ventures som serverer lokalsamfunn over hele verden.

Hvorvidt målet ditt er å lansere ditt eget firma, delta i en venture-kapitalstøttet oppstart, gå inn i en forretningsutviklingsrolle i en stor bedrift, bidra til en sosial bedrift eller ta med nye, innovative ferdigheter og foreninger til familiebedriften din, USF MSEI leverer grunnleggende teoretisk, anvendt og opplæringslæring for å hjelpe deg med å nå dine mål... [-]


Master i organisasjonsutvikling

Campus Heltidsstudier 21 måneder August 2019 USA San Francisco

Klasser i USF MS i organisasjonsutviklingsprogrammet fokuserer på forståelse av atferd på individ-, team- og systemnivå. [+]

Hver organisasjon trenger en leder som forstår vitenskapen om forandringsledelse, samt kunsten å lede mennesker, lag, vekst og endring. Bli ledende på USF.

Klasser i USF MS i organisasjonsutviklingsprogrammet fokuserer på forståelse av atferd på individ-, team- og systemnivå.

For enhver organisasjon som er avhengig av sitt folk og deres evne til å reagere på og kjøre, er en organisasjonsutviklingsekspert kritisk.

Organisasjon Utvikling Grad Program InformasjonTypisk programlengde er 21 måneder, med 32 enheter.Klasser planlagt weeknights og sporadisk lørdager; En praktisk studentplan for fagfolk.MSOD Studentene representerer et rikt og mangfoldig utvalg av fagområder .Alumni karriere inkluderer titler som senior leder av programimplementering, driftsleder og HR-leder. Bedrifter inkluderer Google, Facebook, Oracle, GoPro, Kaiser og Credit Karma for bare å nevne noen.Uovertruffen nettverk og plassering i San Francisco Bay Area, på USF downtown San Francisco campus.Akkreditert av AACSB , den høyeste prestasjonsstandarden holdt kun av 5 prosent av handelshøgskoler over hele verden. [-]

Master of Information Systems - STEM Program

Campus Heltidsstudier 24 måneder January 2019 USA San Jose

Bli ekspert på å hjelpe bedrifter med å lykkes med informasjonsteknologi. Tjen din Master of Science i informasjonssystemer ved University of San Francisco. [+]

Bli ekspert på å hjelpe bedrifter med å lykkes med informasjonsteknologi. Tjen din Master of Science i informasjonssystemer ved University of San Francisco.

MSIS programmets læreplan er basert på nasjonalt godkjente læreplan anbefalinger fra Association for Information Systems (AIS) og Association for Computing Machinery (ACM). Det oppdateres ofte for å gi USF-studenter en konkurransefortrinn for sysselsetting.

Bygg et fundament for langsiktig karriere suksess. MS- programmets studieplan er basert på nasjonalt godkjente læreplan anbefalingerTjen din grad mens du jobber på heltid. Delta på kvelden klasser som oppfyller en eller to kvelder i uken, og på enkelte lørdager. Den typiske programvarigheten er mindre enn to år, inkludert 36 enheter.Hvem er klassekameratene dine? Lær av din kohorte , et nettverk av talentfulle studenter som representerer en rekke felt. Dette programmet er utviklet for fagfolk som balanserer personlige, faglige og akademiske forpliktelser.Master of Science i informasjonssystemoversiktTypisk programlengde er mindre enn 24 måneder, med 36 enheterDelta på fire timer på en eller to netter i ukenTo års yrkeserfaring foretrekkesTilbys på USF San Jose campus [-]

Master

Master i Global Entrepreneurial Management

Campus Heltidsstudier 1 år August 2019 Spania Barcelona USA San Francisco Taiwan Taipei + 4 fler

Få førstehånds, flerkulturell forretningsopplevelse på tre kontinenter med USF Master i Global Entrepreneurial Management grad. [+]

Få førstehånds, flerkulturell forretningsopplevelse på tre kontinenter med USF Master i Global Entrepreneurial Management grad.

The USF Master i Global Entrepreneurial Management (MGEM) grad er designet for nylige studenter fra ulike akademiske disipliner. Gjennom dette studiet studerer og observerer de globale og tverrkulturelle aspektene av forretningsbeslutninger innen entreprenørfirmaer.

Fordi deg i en uovertruffen global forretningsopplevelse som tar deg til Barcelona, ​​Taipei og San Francisco for å studere entreprenørskap og ledelse gjennom linsen til hver byens unike forretningskultur.

Master i Global Entrepreneurial ManagementKursene er undervist på engelskStuder fire måneder i hver deltakende byGraduate i ett årAlle tre deltakende universitetene faller innenfor omtrent de 12% av handelshøyskolene som er akkreditert av Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business ( AACSB )Programmet er utviklet i fellesskap gjennom de tre deltakende universiteteneUniversitetet i San Francisco (San Francisco, USA)IQS School of Management - Universitat Ramon Llull , Instituto Químico de Sarrià (Barcelona, ​​Spania)Fu Jen katolske universitetet (Taipei, Taiwan) [-]

Master of Nonprofit Administration

Campus Heltidsstudier Deltid 12 - 21 måneder August 2019 USA San Francisco + 1 fler

Fortsett USFs tradisjon for etisk lederskap og entreprenørskaps kreativitet, lære de teoretiske og praktiske ferdighetene som trengs for å bli en ideell leder i landets eldste utdannet grad i Nonprofit Administrative. Tjen en 12 måneder, spesialisert Master of Nonprofit Administration grad i den dynamiske omgivelser i sentrum av San Francisco. [+]

Fortsett USFs tradisjon for etisk lederskap og entreprenørskaps kreativitet, lære de teoretiske og praktiske ferdighetene som trengs for å bli en ideell leder i landets eldste utdannet grad i Nonprofit Administrative. Tjen en 12 måneder, spesialisert Master of Nonprofit Administration grad i den dynamiske omgivelser i sentrum av San Francisco.

Universitetet i San Francisco Nonprofit Administration grad programmet trekker fra viktige partnerskap med frivillige organisasjoner (non-governmental organisasjoner), ideelle organisasjoner, stiftelser og entreprenører involvert i internasjonal utvikling og globalt engasjement.

Studentene utdyper sitt sosialt engasjert stipendium gjennom en tilpasset læreplan som kan omfatte akademisk global nedsenking, internasjonal praksis og globale capstone-prosjekter.... [-]


Master of Public Administration

Nettstudie Campus Deltid 21 måneder January 2019 USA San Francisco + 1 fler

USF MPA-programmet prioriterer praktisk opplevelse som forbereder deg til å ta hensyn til allmennhetens interesse gjennom innsamling og analyse av bevis som er avgjørende for å implementere offentlig service strategier. [+]

Naviger krysset mellom de offentlige, private og ideelle sektorene. Oversett teori til praksis og begynn å implementere politikk som støtter fellesskapet ditt.

USF MPA-programmet prioriterer praktisk opplevelse som forbereder deg til å ta hensyn til allmennhetens interesse gjennom innsamling og analyse av bevis som er avgjørende for å implementere offentlig service strategier.

En fleksibel klasseplan hjelper arbeidsfolk å balansere sine travle liv, mens små klassestørrelser fremmer en-mot-en oppmerksomhet og dypere relasjonsbygging.

Master of Public Administration (MPA) tilbyr to spor; offentlig administrasjonsspor og en helsetjenester administrasjons konsentrasjon. Det gir mid-karriere og ambassadører med mulighet til å skaffe seg avansert lederutdanning som gjelder for et bredt spekter av organisasjoner i offentlig sektor, ideell og helsevesen.... [-]


Master of Science i finansiell analyse - STEM Program

Campus Heltidsstudier Deltid 18 - 22 måneder January 2019 USA San Francisco + 1 fler

Master of Science i finansiell analyse (MSFA) ved University of San Francisco er fokusert på å bygge kompetanse innen investeringsanalyse og ledelse. [+]

Det er ingen by i verden som San Francisco. Transform din karriere i SF Bay Area med USF Master of Science i finansiell analyse.

Uovertruffen beliggenhet

USF-lokasjonen kan direkte påvirke karriereutfall . Vårt downtown campus setter deg i hjertet av finansdistriktet i San Francisco. Du vil bygge ditt profesjonelle nettverk med ledende finansielle firmaer og globale selskaper som ligger bare noen kvartaler unna.

Studentopplevelse

Designet for nyutdannede og studenter i de tidlige stadiene av karrieren, er MSF på heltid et ett og et halvt årsprogram som inkluderer et forskningsprosjekt eller faglig nedsenkning. Les mer om MS Financial Analysis grad studentopplevelsen .... [-]


Videoer

USF School of Management

Salesforce Academic Alliance - University of San Francisco

Kontakt

USF School of Management Downtown Campus

Adresse, linje 1 University of San Francisco 101 Howard Street San Francisco, CA
94105 San Francisco, California, USA
HJemmeside http://www.usfca.edu/management/
Telefon +1 415-422-2221

Adresse, linje 1 Barcelona, Catalonia, Spania
Telefon false

Adresse, linje 1 San Jose, California, USA
Telefon false

Adresse, linje 1 Fu Jen Catholic University
Taipei, Taiwan