College of Engineering and Mathematical Sciences

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

The College of Engineering og matematiske fag (CEMS) er sammensatt av en konstellasjon av strålende og levende avdelinger og programmer. Vår tverrfaglige tilnærming forbereder kandidatene til lederroller mens dyrking av et mangfoldig fellesskap av forskere. Det er vår oppgave å gi staten Vermont en intellektuell ressurs for teknologisk drevet økonomisk vekst og for å fremme engineering, informatikk og matematikk som yrker i tjeneste til menneskeheten.

College Mission + Profile

CEMS er hjem til en skole - The School of Engineering - og to avdelinger - Avdeling for informatikk og Institutt for matematikk og statistikk. CEMS lærere og studenter er aktivt engasjert i on-campus transdisiplinær programmer, inkludert Vermont Complex Systems Center, Vermont Advanced Computing Kjerne (VACC) og Integrative Graduate Education and Training (IGERT) program. Våre statewide samfunnet oppsøkende programmer nå K-12 lærere og studenter, og inkluderer Guvernørens Institute of Vermont og FIRST Robotics.

Velkommen fra Dean Luis Garcia

Velkommen til College of Engineering og matematiske fag (CEMS) ved UVM. Du har valgt et fagområde som vil gjøre deg i stand til å forme fremtiden for vår verden som samfunnet står overfor stadig større utfordringer, som for eksempel å utnytte våre begrensede ressurser mer effektivt, noe som reduserer den menneskelige rase fotavtrykk på planeten, og utvikle ny og kraftigere databehandling verktøy som tillater oss å løse problemer raskere og mer effektivt. Som medlem av CEMS samfunnet vil du lære ferdigheter som vil hjelpe deg å utvikle seg til en topnotch STEM tenker og profesjonell.

CEMS er en tett sammensveiset samfunn hvor studentene blir kjent med hverandre og sine professorer. Vår STEM orientert skole innenfor en omfattende universitet innstillingen gir studentene mulighet til å dra nytte av en helhetlig graduate og undergraduate erfaring. I tillegg til våre studieprogrammer også kan vi tilby innovative sertifikat programmer som gir legitimasjon som bygger en enkeltes kvalifikasjoner og støtter hans eller hennes ønske om å gjøre karriere endringer, avansere innenfor et felt, eller tilgang til en høyere betalende jobb.

Den krysspollinering av ideer er bare mulig i en innstilling som CEMS, hvor studentene har mulighet til å få kunnskap om å støtte disipliner innenfor og utenfor høgskolen. Vårt mål er å gi deg en unik opplevelse som gjør at du kan maksimere din individuelle potensial samtidig som det gir deg en verdensklasse utdanning og kompetanse. Igjen velkommen til CEMS.

Steder

Burlington

University of Vermont - School of Engineering and Mathematical Sciences

Address
College of Engineering and Mathematical Sciences,
109 Votey Hall,
33 Colchester Avenue
,

05405-0156 Burlington, Vermont, USA
Telefon
+1 802-656-3131

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Denne skolen tilbyr også: