University of West Georgia

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

University of West Georgia er vi i ferd med å forvandle liv og forandre perspektiver. Fra suksess i klasserommet og utvalgte karrierefelt til suksess på atletisk felt og total høyskoleopplevelse, har UWG mer enn 1100 heltidsfakultet og medarbeiderne dedikert til å hjelpe deg med å lykkes.

Mer enn 12.000 studenter på kandidat- og kandidatnivå registrerer på UWG hvert år. Studentene har en komplett høyskole livserfaring på Carrollton campus, inkludert oppholdsrom, interkulturelle konkurranser og muligheter til å bli involvert i mer enn 150 studentorganisasjoner.

Navngitt av The Princeton Review som en av de beste sørøstlige høyskolene og en av Amerikas beste verdiskollegier, gir University of West Georgia eksepsjonell akademisk kvalitet. De 86 studieprogrammene inkluderer 43 på bachelornivå, 29 på master- og spesialnivå, fire på doktorgradsstudiet og åtte på sertifikatnivå. Online kurs er tilgjengelig for både studenter og studenter som søker fleksibilitet i tid og sted.

UWG er hjemsted for statens første Høgskolenivå, komplett med en honnør pensum. Universitetets avanserte akademi i Georgia er en av bare om lag 12 amerikanske programmer som tillater begavede studenter i høyskolealderen å tjene samtidig videregående og høyskolekredit mens de bor på campus i et fulltids boligprogram.

UWG er akkreditert av Kommisjonen på Høyskoler i Southern Association of Colleges and Schools (1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097; 404-679-4501), og mange akademiske programmer har oppnådd akkreditering fra andre prestisjefylte byråer.

114896__SB_0121.jpg

Mission Statement

Oppdraget til University of West Georgia ( UWG ) er å gjøre det mulig for studenter, fakultet og ansatte å realisere sitt fulle potensiale gjennom faglig engasjement, støttetjenester, profesjonell utvikling og et omsorgsfullt, student-sentrert samfunn. UWG er forpliktet til faglig dyktighet og samfunnsengasjement, og tilbyr høykvalitets bachelor-, utdannet og fellesskapsprogrammer på campus, off-campus og online.

UWG , et chartermedlem i University System of Georgia (USG), er et omfattende, SACSCOC nivå VI, offentlig universitet, basert i West Georgia med flere undervisningssteder og en sterk virtuell tilstedeværelse. UWG støtter studenter i deres innsats for å fullføre grader i relevante programmer, verdsetter liberal kunst og faglig forberedelse. Gjennom effektiv og innovativ undervisning, erfaringslæring, stipend, forskning, kreativ innsats og offentlig tjeneste, UWG UWG nyutdannede til å engasjere seg og oppdage kunnskap. UWG er dedikert til å bygge videre på eksisterende styrker og utvikle særskilte akademiske, forsknings- og samkursprogrammer og tjenester som reagerer på økonomisk utvikling og identifiserte regionale, statslige og globale behov, og gir alumnene dermed ansvar for å bidra ansvarlig og kreativt til et komplekst 21. århundre globalt samfunn.

Syn

University of West Georgia aspirerer til å være det beste omfattende universitetet i Amerika - ettertraktet som det beste stedet å jobbe, lære og lykkes!

verdier

Det institusjonelle oppdraget og den daglige driften av University of West Georgia styres av våre verdier som støtter vår visjon om å være det beste stedet å jobbe, lære og lykkes.

Verdien av prestasjon er tydelig i vår forpliktelse til den akademiske og sosiale suksessen til våre studenter, ansatte og fakultet.

Verdien av omsorg er tydelig i vår konsekvente bekymring og hensyn til våre studenter, ansatte og fakultet, samt de større samfunnene hvor vi bor, og hvem vi serverer.

Verdien av samarbeid er tydelig i vår forpliktelse til felles styring, samarbeid og en samarbeidende ånd som forme samspillet med studenter, ansatte og fakultet, og de samfunn vi serverer.

Verdien av inkludering er tydelig i vår forpliktelse til å feire vårt mangfold, vår samarbeidsånd og skape en innbydende campus som er følelsesmessig og fysisk trygg for alle.

Verdien av innovasjon er tydelig i vår forpliktelse til å fremme en læringsatmosfære der nye metoder og ideer som samsvarer med vår visjon og oppdrag respekteres og belønnes.

Verdien av integritet er tydelig i vår forpliktelse til strenge etiske standarder i våre klasserom og kontorer, i vår oppførsel mot hverandre og i tjeneste for våre lokalsamfunn.

Verdien av bærekraft er tydelig i vår forpliktelse til å opprettholde økologisk balanse i vår planlegging og drift som gjør det mulig for fremtidige generasjoner å få samme eller bedre kvalitet på muligheter for suksess tilgjengelig for nåværende ansatte og studenter.

Verdien av visdom er tydelig i vår forpliktelse til undervisning og læring som legger vekt på kunnskap med det formål å positivt forandre livene til våre ansatte og studenter, samt forbedre verden vi lever i.

UWG historie

Fra sin beskjedne begynnelse som en landbruks- og mekanisk skole i 1906 til et ledende universitet, er University of West Georgia historie rik på kunnskap og vekst.

Den fjerde distrikts landbruks- og mekanisk skole i Carrollton åpnet sine dører som svar på et kall for "mer realistiske utdanningsprogrammer for landsbygdens ungdom" i alderen 13 til 21. Nettstedet til den tidligere Bonner Plantation ble valgt som en plassering og 110 elever innmeldt i 1908 .

Etter hvert som samfunnet forandret seg, gjorde det også de pedagogiske prioritetene til Georgia og nasjonen. I 1933, syv av A

Utviklingen fortsatte da Vest-Georgia ble en fireårig institusjon i 1957. På den tiden var 589 studenter innskrevet. Innen 1971 hadde innmeldingen økt til mer enn 6000 studenter. Høsten 1996 ble høgskolen et universitet, State University of West Georgia . Det ble ganske enkelt University of West Georgia i 2005 og ga sin første Ph.D. i 2012.

Universitetets fysiske miljø har vokst også. Nylige tillegg inkluderer en toppmoderne pleiebygning, Center Pointe Suites og East Commons bolig- og spisekompleks. Ingram Library har nylig blitt renovert, og i 2015 vil UWG Newnan flytte til sin nye plassering i den historiske Newnan Hospital-bygningen.

I dag registrerer UWG mer enn 12 000 studenter og tilbyr mer enn 85 studieprogrammer gjennom College of Arts and Humanities, College of Social Sciences, College of Science og Mathematics, Richards College of Business, College of Education og School av sykepleie. Høgskolen fortsetter å gi intensive studiealternativer for høyt oppnådde studenter. Advanced Academy of Georgia lar eksepsjonelle videregående juniorer og seniorer å leve og studere på campus mens de fullfører sine videregående opplæringskrav. UWG Newnan tilbyr kjerneklasser, full bachelorgrader og utdannet studie. Graduate studie i virksomheten er tilgjengelig i Douglasville. Kurs er også tilgjengelig for studenter nær og langt gjennom UWG Online. Universitetet gir grader på bachelor-, master-, spesialist- og doktorgradsnivå.

Vest-Georgia Foundation , og programmer som det årlige fondet, tilskudd stipend, fakultet utvikling, avansert teknologi og mer. Den strategiske planen, utviklet i 2014, gir en struktur og veikart for å nå studenters suksess, akademisk suksess, partnerskapssuksess og operasjonell suksess - og lar universitetet måle effektiviteten i hvert kritisk område. Oppdraget og verdiene styrer den institusjonelle kulturen. UWG mål å bli det beste omfattende universitetet i nasjonen, ettertraktet som det beste stedet å jobbe, lære og lykkes.

Steder

Carrollton

University of West Georgia

Address
1601 Maple St, GA
30118 Carrollton, Georgia, USA
Telefon
+1 678-839-5000

Programmer

Denne skolen tilbyr også: