Universal Arts School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Spanias beste animasjonsskole

15 # Blant de beste animasjonsskolene i verden

Grunnlagt i 1994, som et senter spesialisert i CGI - Computer Generated Images- (Infographics, 3D Animation, Videos Games, Cinema, Advertising and Special Effects) og Digital Image (Graphic Design, Post-Production, Viral Video, Short Film, Fashion Films og nett). Med mer enn 3 millioner timers opplæring tillater metodikken vår, en pioner på internasjonalt nivå, å finne arbeid i de viktigste toppstudioene på planeten.

Det var ingen Internett- eller videoopplæringer eller PDF-filer, vi skrev bøker og 3D-programvarehåndbøker for Editorial ANAYA. Vi dannet de grønteste virtuelle polygonene i arkaiske datamaskiner. Vi lærte de mest primitive teknikkene til Simulering, Animasjon og FX. Det var begynnelsen på 90-tallet.

Metodikkutdanning

Vi kan si at det er mennesker som har god profesjonell eller personlig suksess til tross for hvilken type opplæring som er mottatt. Dette betyr at vi alle har til disposisjon et "klikk" som vi kan klikke når vi vil. Den autentiske formasjonen må være basert på å produsere en atmosfære der personen vekker sitt indre selv. Det må være et klima med ytringsfrihet og selvtillit. Når en tilkobler, kan læring ta av.

Det handler om å lære en kunst og et yrke, en helhet. I dag er det en ny revolusjon i kunnskap og intelligens. Vi tar hensyn til begreper som emosjonell intelligens, 9 flere intelligenser, sosial intelligens, synestesi, neuro-lingvistisk programmering, lateral tanke osv. Nå er det kjent at for å kunne lære er det nødvendig å åpne flere samtidige transversale og bindeveier hvor personen føler at han bruker alle sine evner, ikke bare de kognitive.

Priser og nevner

Å vinne en pris kan være vanskelig på grunn av mengden og kvaliteten på mange arbeider som leveres til forskjellige nasjonale og internasjonale konkurranser og festivaler. Det viktigste er å fremme arbeidet ditt ved alle tilgjengelige midler, hvor selskapene vanligvis ser så vel som det profesjonelle markedet selv. Fremme er grunnleggende for å få kontakt med arbeidsverdenen, med den virkelige jobbutvekslingen, og du kan også observere dagens trender i den digitale verden og de mest vellykkede arbeidslinjer. Prosjektene er alltid laget for at noen kan se dem, for egen diffusjon, for å flytte arbeidet ditt, for å flytte din profesjonelle profil av kandidaten, hvor 80% av verdens jobber ikke publiseres hvor som helst. Du må være i den virkelige ansettelseskanalen.

Vi har blitt referert av American Institution ANIMATION CAREER REVIEW som en av de 100 beste internasjonale skolene, rangert 15th i verden.

Sertifisert internasjonal garanti

Nylige studier viser at bedrifter, når de rekrutterer, ser etter opptil 70% av kandidatens personlige kvaliteter, sammenlignet med 30% for deres faglige opplæring og CV, noe som skjer oftere og særlig og spesielt i denne bransjen. De vil se etter hva du kan gjøre for dem i bedrifter, ikke hva du studerte. Vi er det eneste senteret i Spania, og først i Europa har vi fire godkjenninger av denne typen innen sektoren: NewTeks autoriserte treningssenter, Luxology / Det sertifiserte autoriserte treningssenteret, Houdini Autoriserte treningssenter og Official Partner Academic av EPIC GAMES, for å undervise i kraftige pakker med programvare NewTeks LightWave3D, Luxology Mode, SideEffects, Houdini og den kraftige motoren til gjengivelse-Engine of Videogames Unreal Engine. Vi ble også autorisert av Techimage til å levere renderingsprogrammet "RenderMan" fra Pixar. Vi er et senter godkjent av Autodesk og Avid for å undervise Maya, 3D Studio Max og Avid. Alle er sertifikater med en internasjonal garanti i tjenesten for alle brukere.

Stipend og finansiering

Vi kan hjelpe deg ved å dele avgiftene. Du kan be om at vi lager en personlig betalingsplan. Vi kan justere etter trening du velger en månedlig abonnementsplan som passer deg.

Vi kan også hjelpe med bankfinansiering (med ulike enheter) i flere måneder og hjelpe med behandling og papirarbeid. Du får mindre avgifter for flere måneders finansiering, og dette kan være interessant å få tilgang til treningen.

Finn ditt treningsstipendium i ulike offentlige og private enheter, nasjonalt, regionalt eller internasjonalt, og be om dokumentene de ber om, vi vil hjelpe deg med prosedyrene. Vi har for tiden en spesiell kampanje i våre master og kurs. Kravet om å få tilgang til det er å motta arbeidsledigheten.

Trening, som alle andre produkter eller tjenester, kan ha bunter for treningsgrupper og / eller mer trening med samme budsjett. Hvis du kommer med venner, familie osv., Kan vi gi deg et spesialtilbud for en tilpasset gruppe.

Arbeid i bransjen

Med denne opplæringen er det faglige feltet som åpner seg svært variert og levedyktig, der den globale etterspørselen av markedet med fremtidige fagfolk er virkelig forbundet. Din demo-hjul kan du demonstrere evner uansett alder, erfaring eller nivå av studier der viktig er kvaliteten som kan demonstreres av arbeidet de har gjort.

Våre studenter står overfor det profesjonelle markedet som arbeider på flere måter:

  • Lokale og nasjonale selskaper, studioer og produksjonsbedrifter
  • Store selskaper, storformatstudier og internasjonale produsenter
  • Opprettelse av egne selskaper av audiovisuelle tjenester og grafikk
  • Selvarbeid i freelance-modus, jobber for ulike kunder lokalt eller internasjonalt.

Visum for utlendinger

Hvis du er utenlandsk student, hjelper vi deg med VISA. Du må bare sende oss en e-post om papirarbeidet for behandling. I hvert land fungerer det på en lignende måte, men med noen forskjeller. Det mest interessante er at du nærmer deg ambassaden eller konsulatet i opprinnelseslandet og be om papirarbeidet du trenger.

Generelt kan de fleste studenter bli i Spania opptil 90 dager uten visum, selv om det er noen land som det er nødvendig å behandle det, uavhengig av lengden på oppholdet i Spania.

Et studentvisum kreves for studier i Spania når disse er lengre enn 90 dager.

Et studentvisum kreves for personer som kommer fra enkelte land, uansett hvilke dager som vil skje i Spania.

Kravene, prosedyrene og varigheten varierer fra land til land. Derfor er det viktig å informere deg på forhånd på nærmeste spanske ambassade eller konsulat. Det er også nødvendig at du sørger for at du har all nødvendig informasjon for din spesielle situasjon. Disse er trinnene som følger:

  1. Gå til den spanske ambassaden eller konsulatet i opprinnelseslandet. De vil gi deg all informasjon om kravene til søknad og oppnåelse av studentenes visum. Det er viktig å kontakte ambassaden minst 60 dager før den planlagte startdatoen, fordi det er en viss tid til å behandle visumsøknader.
  2. Be om nødvendige dokumenter, nyhetsbrev og skjemaer.
  3. Melde deg inn i kurset eller Master etter eget valg.

Når registreringen er gjort, ber du om et e-postbevis for å få studentvisum og presentasjon ved ambassaden eller konsulatet.

Steder

Los Angeles

Address
gower Street 1627
Los Angeles, California, USA

Valencia

Address
Hernández Lázaro, 29
46015 Valencia, Valencian Community, Spania

Valencia

Address
Riba-roja de Túria, 15
46394 Valencia, Valencian Community, Spania

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss