Les den offisielle beskrivelsen

SPANIA'S BEST ANIMATION SCHOOL

15 # UNDER TOP ANIMATION SKOLENE I VERDEN


Grunnlagt i 1994, som et senter spesialisert på CGI - COMPUTER GENERATED IMAGES - (Infographics, 3D animasjon, videospill, kino, reklame og spesielle effekter) og digitalt bilde (grafisk design, etterproduksjon, viral video, kortfilm, motefilmer og web). Med mer enn 3 millioner timers opplæring, gjør vår metodologi, en pioner på internasjonalt nivå, oss til å finne arbeid i de viktigste toppstudiene på planeten.

Det var ingen Internett- eller videoopplæringer eller PDF-filer, vi skrev bøker og 3D-programvarehåndbøker for Editorial ANAYA. Vi dannet de grønteste virtuelle polygonene i arkaiske datamaskiner. Vi lærte de mest primitive teknikkene til Simulering, Animasjon og FX. Det var begynnelsen på 90-tallet.


Metodikkutdanning

Vi kan si at det er mennesker som har god profesjonell eller personlig suksess til tross for hvilken type opplæring som er mottatt. Dette betyr at vi alle har til disposisjon et "klikk" som vi kan klikke når vi vil. Den autentiske formasjonen må være basert på å produsere en atmosfære der personen vekker sitt indre selv. Det må være et klima med ytringsfrihet og selvtillit. Når en tilkobler, kan læring ta av.

Det handler om å lære en kunst og et yrke, en helhet. I dag er det en ny revolusjon i kunnskap og intelligens. Vi tar hensyn til begreper som emosjonell intelligens, 9 flere intelligenser, sosial intelligens, synestesi, neuro-lingvistisk programmering, lateral tanke osv. Nå er det kjent at for å kunne lære er det nødvendig å åpne flere samtidige transversale og bindeveier hvor personen føler at han bruker alle sine evner, ikke bare de kognitive.


Utmerkelser og nevner

Å vinne en pris kan være vanskelig på grunn av mengden og kvaliteten på mange arbeider som leveres til forskjellige nasjonale og internasjonale konkurranser og festivaler. Det viktigste er å fremme arbeidet ditt ved alle tilgjengelige midler, hvor selskapene vanligvis ser så vel som det profesjonelle markedet selv. Fremme er grunnleggende for å få kontakt med arbeidsverdenen, med den virkelige jobbutvekslingen, og du kan også observere dagens trender i den digitale verden og de mest vellykkede arbeidslinjer. Prosjektene er alltid laget for at noen kan se dem, for egen diffusjon, for å flytte arbeidet ditt, for å flytte din profesjonelle profil av kandidaten, hvor 80% av verdens jobber ikke publiseres hvor som helst. Du må være i den virkelige ansettelseskanalen.

Vi har blitt referert av American Institution ANIMATION CAREER REVIEW som en av de 100 beste internasjonale skolene, rangert 15th i verden.


Sertifisert internasjonal garanti

Nylige studier viser at bedrifter, når de rekrutterer, ser etter opptil 70% av kandidatens personlige kvaliteter, sammenlignet med 30% for deres faglige opplæring og CV, noe som skjer oftere og særlig og spesielt i denne bransjen. De vil se etter hva du kan gjøre for dem i bedrifter, ikke hva du studerte. Vi er det eneste senteret i Spania, og først i Europa har vi fire godkjenninger av denne typen innen sektoren: NewTeks autoriserte treningssenter, Luxology / Det sertifiserte autoriserte treningssenteret, Houdini Autoriserte treningssenter og Official Partner Academic av EPIC GAMES, for å undervise i kraftige pakker med programvare NewTeks LightWave3D, Luxology Mode, SideEffects, Houdini og den kraftige motoren til gjengivelse-Engine of Videogames Unreal Engine. Vi ble også autorisert av Techimage til å levere renderingsprogrammet "RenderMan" fra Pixar. Vi er et senter godkjent av Autodesk og Avid for å undervise Maya, 3D Studio Max og Avid. Alle er sertifikater med en internasjonal garanti i tjenesten for alle brukere.


Stipend og finansiering

Vi kan hjelpe deg ved å dele avgiftene. Du kan be om at vi lager en personlig betalingsplan. Vi kan justere etter trening du velger en månedlig abonnementsplan som passer deg.

Vi kan også hjelpe med bankfinansiering (med ulike enheter) i flere måneder og hjelpe med behandling og papirarbeid. Du får mindre avgifter for flere måneders finansiering, og dette kan være interessant å få tilgang til treningen.

Finn ditt treningsstipendium i ulike offentlige og private enheter, nasjonalt, regionalt eller internasjonalt, og be om dokumentene de ber om, vi vil hjelpe deg med prosedyrene. Vi har for tiden en spesiell kampanje i våre master og kurs. Kravet om å få tilgang til det er å motta arbeidsledigheten.

Trening, som alle andre produkter eller tjenester, kan ha bunter for treningsgrupper og / eller mer trening med samme budsjett. Hvis du kommer med venner, familie osv., Kan vi gi deg et spesialtilbud for en tilpasset gruppe.


Arbeid i bransjen

Med denne opplæringen er det faglige feltet som åpner seg svært variert og levedyktig, der den globale etterspørselen av markedet med fremtidige fagfolk er virkelig forbundet. Din demo-hjul kan du demonstrere evner uansett alder, erfaring eller nivå av studier der viktig er kvaliteten som kan demonstreres av arbeidet de har gjort.

Våre studenter står overfor det profesjonelle markedet som arbeider på flere måter:

  • Lokale og nasjonale selskaper, studioer og produksjonsbedrifter
  • Store selskaper, storformatstudier og internasjonale produsenter
  • Opprettelse av egne selskaper av audiovisuelle tjenester og grafikk
  • Selvarbeid i freelance-modus, jobber for ulike kunder lokalt eller internasjonalt.

Visum for utlendinger

Hvis du er utenlandsk student, hjelper vi deg med VISA. Du må bare sende oss en e-post om papirarbeidet for behandling. I hvert land fungerer det på en lignende måte, men med noen forskjeller. Det mest interessante er at du nærmer deg ambassaden eller konsulatet i opprinnelseslandet og be om papirarbeidet du trenger.

Generelt kan de fleste studenter bli i Spania opptil 90 dager uten visum, selv om det er noen land som det er nødvendig å behandle det, uavhengig av lengden på oppholdet i Spania.

Et studentvisum kreves for studier i Spania når disse er lengre enn 90 dager.

Et studentvisum kreves for personer som kommer fra enkelte land, uansett hvilke dager som vil skje i Spania.

Kravene, prosedyrene og varigheten varierer fra land til land. Derfor er det viktig å informere deg på forhånd på nærmeste spanske ambassade eller konsulat. Det er også nødvendig at du sørger for at du har all nødvendig informasjon for din spesielle situasjon. Disse er trinnene som følger:

  1. Gå til den spanske ambassaden eller konsulatet i opprinnelseslandet. De vil gi deg all informasjon om kravene til søknad og oppnåelse av studentenes visum. Det er viktig å kontakte ambassaden minst 60 dager før den planlagte startdatoen, fordi det er en viss tid til å behandle visumsøknader.
  2. Be om nødvendige dokumenter, nyhetsbrev og skjemaer.
  3. Melde deg inn i kurset eller Master etter eget valg.

Når registreringen er gjort, ber du om et e-postbevis for å få studentvisum og presentasjon ved ambassaden eller konsulatet.

Programmer gitt i:
  • Engelsk
  • Spansk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

Universal Arts School

Studier animasjon som i et ekte produksjonsmiljø. Målet med dette kurset er å lære deg å jobbe på kreativt felt for å produsere på faglig nivå enhver type arbeid med kara ... [+]

Studier animasjon som i et ekte produksjonsmiljø.

Målet med dette kurset er å lære deg å jobbe på kreativt felt for å produsere på faglig nivå enhver type arbeid med karakter animasjon fokusert på underholdningsindustrien.

Hvem er det til?

Det er rettet mot både fagfolk på feltet og folk som ønsker å bygge en karriere innen Animasjon og / eller Produksjon CGI. Denne opplæringen er for akademikere og ikke-kandidater siden det er en helt autonom og empirisk opplæring i en ny profesjonell sektor. Med denne treningen får personen den profesjonelle kategorien Character Animator som kan fungere i Film, Shorts, Reklame, Videospill, etc. Det er ingen forutsetninger, du starter på nivå 0 og den er beregnet for alle publikum.... [-]

USA Los Angeles Spania Valencia
Kontakt skolen
Engelsk,Spansk
Heltid studier
2 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
Universal Arts School

Ta en film med VFX Hollywood-stil. Kursmålet er at du blir spesialist eller artist i retning og oppretting av filmer i digitalt format. Målet er å lage en profesjonell ko ... [+]

Ta en film med VFX Hollywood-stil.

Kursmålet er at du blir spesialist eller artist i retning og oppretting av filmer i digitalt format. Målet er å lage en profesjonell kortfilmskudd med visuelle effekter, ved hjelp av profesjonelle kameraer på en krom-skjerm, og oppleve det fra begynnelsen til etterproduksjonsprosessen.

Hvem er det til?

Det er rettet mot fagfolk på feltet, potensielle styremedlemmer og nye filmskapere interessert i å lære mer om Digital Film på en mer teknisk og praktisk måte. Folk som ønsker å skape i den syvende kunst og bygge en profesjonell karriere i å styre og lage film i digitalt format. Denne opplæringen er for kandidater og ikke-kandidater, da det er en helt autonom og empirisk opplæring i et nytt fagområde. Med denne opplæringen får personen en profesjonell kategori, enten som direktør, veileder for multiformat digitalfilm (film, motefilmer, flekker og kortfilm). Det er ingen forutsetninger, du starter på nivå 0 og den er beregnet for alle publikum.... [-]

USA Los Angeles Spania Valencia
September 2019
Engelsk,Spansk
Heltid studier
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
Universal Arts School

Å forme dine drømmer. I hver film, videospill, reklameutstyr ... konseptkunst er et grunnleggende stykke. Alle påfølgende design er basert på dette tidligere arbeidet med ... [+]

Å forme dine drømmer.

I hver film, videospill, reklameutstyr ... konseptkunst er et grunnleggende stykke. Alle påfølgende design er basert på dette tidligere arbeidet med konseptkunstnere og illustratører. Lær å jobbe i det kreative feltet for å produsere på et profesjonelt nivå enhver form for arbeid med design og Concept Art. Fullfør opplæringen ved å presentere en konkurransedyktig og attraktiv portefølje, klar for å få jobb i bransjen.

Hvem er det til?

Det er rettet mot både fagfolk på feltet og folk som ønsker å bygge en profesjonell karriere innen Concept Art and Illustration. Denne Masterclass er designet for alle som ønsker å utvikle sine ferdigheter og utvide sin arbeidsmetode, utover verktøyet eller programvaren. Denne opplæringen er for studenter og ikke-kandidater siden det er en helt autonom og empirisk opplæring i et nytt fagområde. Med denne opplæringen får personen den profesjonelle kategorien Concept Artist eller Illustrator som kan jobbe med Film, Shorts, Reklame, Videospill, etc. Det er ingen forutsetninger, du starter på nivå 0, og den er beregnet for alle publikum.... [-]

USA Los Angeles Spania Valencia
Kontakt skolen
Engelsk,Spansk
Heltid studier
2 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
Universal Arts School

Digital skulptur ekstreme. Lær å jobbe i "Sculpting" -modus for å lage de mest komplekse og detaljerte 3D-modellene i markedet. Du kan bruke dette kraftige programmet ale ... [+]

Digital skulptur ekstreme.

Lær å jobbe i "Sculpting" -modus for å lage de mest komplekse og detaljerte 3D-modellene i markedet. Du kan bruke dette kraftige programmet alene eller kombinere det med andre 3D-pakker, og implementere kraften i skapelsen eksponentielt.

Hvem er det til?

Det er rettet mot både fagfolk på området og folk som ønsker å bygge en profesjonell karriere innen Digital Sculpting og CGI Production. Med denne opplæringen kommer man til å jobbe profesjonelt med Zbrush som artist (kino, videospill, shorts, reklame osv.). Det er ingen forutsetninger, du starter på nivå 0 og den er beregnet for alle publikum.

programvare

ZBRUSH - SUBSTANCE PAINTER - MARVELOUS DESIGNER - MARMOSET - XNORMAL - TOPOGUN - PHOTOSHOP - MAYA o 3DSMAX.... [-]

USA Los Angeles Spania Valencia
September 2019
Engelsk,Spansk
Heltid studier
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
Universal Arts School

Den mest komplette utdanningen for å lage videospill. Lær industri teknikker for å skape fantastiske verdener, design racerbiler, lage legendariske helter og skurker elle ... [+]

Den mest komplette utdanningen for å lage videospill.

Lær industri teknikker for å skape fantastiske verdener, design racerbiler, lage legendariske helter og skurker eller forberede sports konkurranser, samt bringe dem til liv for å inkludere dem i et videospill.

Hvem er det til?

Det er rettet mot både fagfolk på feltet og folk som ønsker å bygge en karriere innen Animasjon og / eller Produksjon CGI. Denne opplæringen er for studenter og ikke-kandidater siden det er en helt autonom og empirisk opplæring i et nytt fagområde. Med denne treningen får personen den profesjonelle kategorien CG Artist som kan fungere på film, shorts, reklame, videospill, etc. Det er ingen forutsetninger, du starter på nivå 0 og den er beregnet for alle publikum.... [-]

USA Los Angeles Spania Valencia
Kontakt skolen
Engelsk,Spansk
Heltid studier
2 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
Universal Arts School

Lær å utstyre videospill med kunstig intelligens. Lær å programmere innenfor de mest brukte videospillmotorer på markedet, UNREAL ENGINE og UNITY. Du vil lære og / eller ... [+]

Lær å utstyre videospill med kunstig intelligens.

Lær å programmere innenfor de mest brukte videospillmotorer på markedet, UNREAL ENGINE og UNITY. Du vil lære og / eller utdype på språk som JavaScript, C, HTML, PHP, MySQL, Three.js og C #. I denne 8-måneders mesteren læres alle deler av videogames-programmet i dybden og forbereder deg til å presentere et sluttprosjekt.

Hvem er det til?

Dette kurset er rettet mot fagfolk i sektoren, samt personer som ønsker å bygge en profesjonell karriere i videospillprogrammeringssektoren. Denne opplæringen er for akademikere og ikke-kandidater siden det er en helt autonom og empirisk opplæring i en ny profesjonell sektor. Med denne opplæringen får personen en ny profesjonell kategori som multiplatform videospillprogrammerer. Det er ingen forutsetninger, du starter på nivå 0 og den er beregnet for alle publikum.... [-]

USA Los Angeles Spania Valencia
Kontakt skolen
Engelsk,Spansk
Heltid studier
2 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk