Universidad Ana G. Méndez – Campus Florida

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Florida-campusene er organisert for å implementere den disiplinbaserte dobbelt språkundervisningen på universitetsnivå i Florida. Dette campus serverer et kulturelt mangfoldig samfunn av studenter, som tilbyr akademiske programmer og personlige tjenester av kvalitet, som imøtekommer den voksnes elevs behov.

South Florida Campus ligger ved 15201 NW 79th Court, Miami Lakes, FL 33016.

Tampa Bay Campus ligger på 3655 W Waters Ave. Tampa FL 33614

Metro Orlando Campus ligger på 5601 South Semoran Blvd. Suite 55, Orlando FL 32822

  • Klasserom, datamaskinlaboratorier, språklaboratorier, helsevitenskapelige laboratorier og et bibliotek.
  • Administrasjonskontorer, studentsalong og en fakultetssalong.
  • Parkeringsområdet er tilgjengelig for studenter og administrasjon.

Raske fakta

  • 956 Studenter
  • 29 faglige programmer
  • 17 års tjeneste
  • 1632 Nyutdannede

Hvem vi er

Ana G. Mendez-universitetet er en ideell institusjon i drift siden 1949. Med omtrent 40 000 studenter er det det største private universitetet i Puerto Rico. I 2003 åpnet Ana G. Mendez University Metro Orlando Campus i delstaten Florida og tilbyr bachelor- og mastergradsprogrammer fra universitetene på ett campus og med en fleksibel timeplan. I dag er Ana G. Méndez-universitetet anerkjent for å tjene latinamerikanske voksne studenter i det kontinentale USA med fem studiesteder som opererer i delstatene Florida, Maryland, Texas og District of Columbia.

p.jpeg?fv_content=true&size_mode=5

Bli kjent med det første programmet for dobbelt språk for høyere utdanning for voksne i nasjonen

Høyere utdanning

Første høyere utdanning dobbelt språk program for voksne i nasjonen.

Finansiell støtte

Økonomisk hjelp er tilgjengelig for studenter som kvalifiserer.

Instruksjonsdesign

Instruksjonsdesign er basert på de beste praksisene i Discipline-Based Dual Language Immersion Model ®.

Plasseringstester

Språkplasseringsprøver administreres for å bestemme elevens ferdighetsnivå på engelsk og spansk

50% engelsk og 50% spansk

50/50 strukturert instruksjonsmetode.

E-Lab

Studentene har tilgang til E-lab-tjenester for å forbedre språk- og akademiske ferdigheter.

Fleksible kurs

Kurs tilbys vanligvis på 5, 8, 10 og 15 ukers økter.

Helårsregistrering

Påmeldingen vår er gjennom hele året.

Anvendt læreplan

Læreplanen integrerer studentenes profesjonelle erfaringer i klasseromsaktiviteter.

Kursvalidering

Vi validerer kurs fra utenlandske institusjoner. Tidligere studiepoeng som ikke er foreldet, utløper ikke.

Kurs ekvivalens

Kredittekvivalens fra utenlandske akademiske institusjoner blir vurdert og kan aksepteres for opptak.

Kurs kreditering

Kreditt for kurs kan fås gjennom utfordringseksamener for porteføljepresentasjon.

Velkomstmelding

Ana G. Méndez University, som oppfylte sin forpliktelse om å tilby alternativer for høyere utdanning til forskjellige publikummere og med det beste for å betjene behovene til det spanske samfunnet i USA, begynte i 2003 å tilby tospråklige utdanningsalternativer for voksne på Orlando Metro Campus . På Orlando Campus har vi for tiden mer enn 1400 studenter og tilbyr mer enn 25 forskjellige akademiske programmer. Senere ble det opprettet et nytt campus i Sør-Florida, som ligger i Miramar-området, hvor vi nå har mer enn 900 studenter. Det nyeste campus ble etablert i Tampa Bay-området i 2010 og har i dag mer enn 400 studenter.

I henhold til lovene i Puerto Rico er SUAGM sammensatt av tre universiteter akkreditert av "mellomstatene"; Ana G. Méndez University (Gurabo), Ana G. Méndez University (Cupey), og Ana G. Méndez University (Carolina). Ana G. Méndez University er det nest største private universitetet i Puerto Rico med mer enn 60 års etablerte og mer enn 42 000 studenter. Disse universitetene er de som tildeler graden for de mange akademiske programmene som vi i dag tilbyr i USA.

Misjon og visjon

South Florida Campus er organisert for å implementere den disiplinbaserte dobbelt språkundervisningen på universitetsnivå i Sør-Florida. Dette campus serverer et kulturelt mangfoldig samfunn av studenter, som tilbyr akademiske programmer og personlige tjenester av kvalitet, som imøtekommer den voksnes elevs behov.

Våre prinsipper

Som en del av filosofien følger Ana G. Mendez University prinsippet om like utdanningsmuligheter for studentene sine på våre tre institusjoner: Ana G. Méndez University (Carolina), Ana G. Méndez University (Gurabo) og Ana G. Méndez University (Cupey).

Med dette ledende prinsippet innhenter, mottar og administrerer universitetet en rekke økonomiske hjelpemidler i form av tilskudd, arbeidsstudier og lån til studenter som har økonomisk behov og er kvalifiserte. Studenthjelpsmidlene blir gitt av føderale og statlige myndigheter, institusjonen, og fra donasjoner fra privat sektor.

Institusjonen vår fordeler disse midlene så effektivt som mulig, og gagner en student med så mange typer økonomiske bistandsprogrammer som er kvalifisert for å dekke kostnadene for å oppnå sitt faglige mål.

Financial Aid Portal of Ana G. Mendez University gir retningslinjene og prosedyrene som guider oss i fordelingen av midler, i henhold til forskriften som gjelder. Den gir også studenten instruksjoner om å søke om økonomisk støtte, inkludert hvordan du fullfører gratis søknad om økonomisk studenthjelp (FAFSA) som kreves for tilgang til all føderal økonomisk bistand. Andre relevante normer, retningslinjer og forskrifter som studentene skal være klar over er også inkludert.

Steder

Miami Lakes

Address
15201 NW 79th Court
Miami Lakes, Florida, USA

Tampa

Address
3655 W Waters Ave
33614 Tampa, Florida, USA

Orlando

Address
5601 S Semoran Blvd
32822 Orlando, Florida, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss