University Of Maryland Baltimore

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om UMB

UMB er Maryland eneste offentlige helse, lov og human services universitet. Seks profesjonelle skoler og en Graduate School gir størstedelen av helsevesenet, menneskelige tjenester og jurist faglige grader i Maryland hvert år.

UMBs raske fakta

Universitetet i Maryland, Baltimore (UMB), åpnet i 1807, er Marylands offentlige helse-, lov- og humanitære universitet, dedikert til ekspertise innen utdanning, forskning, klinisk omsorg og offentlig service.

UMB registrerer over 6700 studenter i seks nasjonalt rangert fagskoler - tannlegen, lov, medisin, sykepleie, apotek og sosialt arbeid - og en tverrfaglig forskerskole. Universitetet tilbyr 62 doktorgrads-, master-, baccalaureat- og sertifikatprogrammer og gir mesteparten av profesjonell praksis doktorgradene tildelt i Maryland.

UMB er et blomstrende akademisk helsesenter som kombinerer banebrytende biomedisinsk forskning og eksepsjonell pasientbehandling. UMBs ekstramuralfinansiering utgjorde 667,4 millioner dollar i 2018, og hver deltaker / tenure-track fakultet-medlem bringer $ 1,3 millioner i forskningsstipendier i gjennomsnitt til UMB hvert år.

University of Maryland BioPark, Baltimores største bioteknologi klynge, brenser kommersialisering av nye stoffer, behandlinger og enheter, og gir 1000 forskere og gründere plass til å skape og samarbeide.

112142_pexels-photo-1595391.jpeg

Oppdrag

For å forbedre den menneskelige tilstanden og tjene den offentlige goden til Maryland og samfunnet-i-store gjennom utdanning, forskning, klinisk omsorg og service.

Syn

Universitetet vil utmerke seg som en fremtredende institusjon i sine oppdrag for å utdanne fagfolk, utføre forskning som omhandler virkelige problemstillinger som påvirker den menneskelige tilstanden, gir utmerket klinisk omsorg og praksis, og tjener publikum med engasjement for å forbedre helse, rettferdighet, og det offentlige gode. Universitetet vil bli en dominerende økonomisk leder av regionen gjennom innovasjon, entreprenørskap, filantropi, og tverrfaglig og interprofessional teamarbeid. Universitetet vil utvide sin rekkevidde med kjennemerke lokale og globale tiltak som positivt forvandler liv og økonomi. Universitetet vil være et fyrtårn for verden som et miljø for læring og oppdagelse som er rik på mangfold og inkludering. Universitetets søyle av profesjonalitet er sivilitet, ansvarlighet, åpenhet og effektivitet. Universitetet vil være et levende samfunn hvor studenter, fakultet, ansatte, besøkende og naboer er engasjert intellektuelt, kulturelt og sosialt.112497_14731-20190320-185317-UMDGrid-e1544466529575.jpg

Steder

Baltimore

Address
West Lexington Street,620
21201 Baltimore, Maryland, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss