University of Arkansas

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

University of Arkansas er et av landets beste offentlige forskningsuniversiteter. Våre ideer, løsninger og samarbeid gjør samfunnet og økonomiene sterkere. Mulighetene og ferdighetene vi gir gjør livet bedre. Vi ser for oss en bedre verden og er fast bestemt på å bygge den.

At 'studentene-først' -filosofien er en stor grunn til at U of A konsekvent er rangert blant landets beste offentlige forskningsuniversiteter og beste verdier. Vi jobber hardt for å sikre et lavt forhold mellom student og fakultet som fremmer rikelig med personlig oppmerksomhet og veiledningsmuligheter. Carnegie-stiftelsen klassifiserer universitetet som å ha "det høyest mulige nivået av forskning", og plasserer oss blant de 3 prosent av høyskolene og universitetene over hele landet.

University of Arkansas ble grunnlagt i 1871 som en landstipendinstitusjon, og er flaggskipet til University of Arkansas System. Våre 27 000 studenter representerer alle 50 stater og mer enn 120 land. U of A har 10 høyskoler og skoler som tilbyr mer enn 210 akademiske programmer. University of Arkansas er akkreditert av Higher Learning Commission.

Vårt pittoreske campus ligger i Fayetteville i det kuperte nordvestlige hjørnet av Arkansas og inkluderer to arboreta med utsikt over Ozark-fjellene. Noen av landets beste utendørs fasiliteter og mest spektakulære turstier ligger innen kort kjøretur fra campus. Fayetteville regnes rutinemessig blant landets fineste college-byer, og den omkringliggende Nordvestlige Arkansas-regionen er jevnlig rangert som et av de beste stedene å bo i USA

Steder

Fayetteville

Address
1 University of Arkansas
72701 Fayetteville, Arkansas, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss