Les den offisielle beskrivelsen

AACSB Accredited

University of Baltimore Mission

The University of Baltimore gir innovativ utdanning i næringslivet, offentlige anliggender, de anvendte liberal kunst og vitenskap, og lov til å tjene behovene til en mangfoldig befolkning i urbane omgivelser. En offentlig universitet, Universitetet i Baltimore tilbyr utmerket undervisning og et støttende fellesskap for lavere, høyere og profesjonelle studenter i et miljø preget av akademisk forskning og offentlig service. Universitetet:

  • gjør fortreffelighet tilgjengelig for tradisjonell og utradisjonell studenter motivert av faglig utvikling og civic bevissthet;
  • etablerer et grunnlag for livslang læring, personlig utvikling og samfunnsansvar;
  • kombinerer teori og praksis for å skape meningsfulle, reelle løsninger på det 21. århundre urbane utfordringer; og
  • er et anker institusjon, regional forvalter og integrert partner i kultur, handel og fremtidig utvikling av Baltimore og regionen.

om Baltimore

Baltimore er ikke klengenavnet Charm City for ingenting. Og mens det er uendelige grunner til at det er et flott sted å gå på skolen, her er hva vi tror er de fem viktigste.

1. Vi er nær alt.

Vi er nær hovedveiene og til alle slags offentlig transport, så får rundt byen er enkel. Eller du kan bare gå over gaten til Penn Station og hoppe et tog for en rask tur til Washington, DC; Philadelphia; New York; eller andre større byer østkysten.

2. Så mye å gjøre. Hvordan velger du?

Turister rutinemessig leder for den indre havn, National Aquarium, sentrums eksklusive butikker og spisesteder, men hva med deg? Nesten hver Baltimore-området har sine egne unike og sære attraksjoner.

Tilbring en ettermiddag vandrende rundt 18. århundre brosteinsbelagte gatene i falt punkt. Smak en krabbe kake på en av byens historiske friluftsmarkeder. Catch en populær lokale band eller en ny spiller i Station Nord Arts and Entertainment District. La oss skryte: Baltimore ble kåret av Fodor er som en av de 15 beste vannkanten byene i verden.

3. Baltimore er en by ap-art.

Baltimore har mer enn sin andel av billedkunst og scenekunst. Innen gangavstand fra UB, finner du The Walters Art Museum, Patricia og Arthur Modell Performing Arts Center på Lyric, den Meyerhoff konserthus og Eubie Blake National Jazz Institute and Cultural Center. UB campus er også er hjem til Skulpturlandskap, landets største gratis arts festival.

4. Dette er Birdland.

Fra UB nærliggende Bybanen stopper, det er en 10-minutters kjøretur sør til Baltimore to profesjonelle sportsarenaer. Catch en Baltimore Orioles baseball spillet i løpet av våren eller nyte falle fotball med Baltimore Ravens.

5. Baltimore er en universitetsby.

UB er bare ett av mange offentlige og private høgskoler og universiteter i og rundt hovedstads Baltimore. At "universitetsby føler" er en av de store fordelene med livet i byen. Bli kjent med Baltimore College Nettverk og lære mer om hvordan disse studiestedene bidrar til sjarmen av Charm City.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MSc

University of Baltimore, Merrick School of Business

Master of Science Forretning Finance programmet gir motiverte og talentfulle studenter med en ledende program som inkluderer avansert økonomisk teori, praktiske forretnin ... [+]

Dagens forretningsklima krever individer som er utstyrt for å håndtere den intense finansverdenen. Møte disse kravene krever en spesialisert kandidats.

Master of Science Forretning Finance programmet gir motiverte og talentfulle studenter med en ledende program som inkluderer avansert økonomisk teori, praktiske forretningsapplikasjoner og en forståelse av aktuelle problemstillinger. Studentene skal lære å bruke de nyeste verktøy og teknologier for økonomisk analyse og engineering for å løse utfordrende problemer at de vil konfrontere i et globalt forretningsmiljø. Programmet skiller seg fra MBA i at både den nødvendige og valgfrie emner er konsentrert i finans, slik at elevene strengere, spesialisert opplæring i dette funksjonell disiplin.... [-]

USA Mount Vernon
September 2019
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
University of Baltimore, Merrick School of Business

Dette er en spesialisert studium utviklet for å både fremme suksess over aktuelle fagfolk og utstyre karriere-skiftere med den kompetansen som trengs for å gå inn og utme ... [+]

Nå er det på tide å lære språket av virksomheten.

Når du velger Masters of Science i regnskap og Business Advisory Services programmet du vil gå utover bare regnskap; vil du bygge din kunnskap på områder av finans og informasjonssystemer, også.

Dette er en spesialisert studium utviklet for å både fremme suksess over aktuelle fagfolk og utstyre karriere-skiftere med den kompetansen som trengs for å gå inn og utmerke seg i denne bransjen. Denne innovative programmet er ideelt for dem som er interessert i de områdene av offentlig regnskap, corporate eller nonprofit regnskap.

Forbedre ditt regnskap karriere

Den MS i regnskap og Business Advisory Services programmer gir deg konkurransefortrinn og de tekniske ferdighetene du trenger for effektiv og etisk forretningsrådgivning og er et ideelt valg hvis du er på utkikk etter:... [-]

USA Mount Vernon
September 2019
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk
University of Baltimore, Merrick School of Business

Master of Science i skatteloven programmet ble opprettet som svar på den økende kompleksiteten i feltet og dens avgjørende innvirkning på effektiv forvaltning av virksomh ... [+]

Siden starten i 1987 har hundrevis av fagfolk dratt nytte av den avanserte skatt opplæring gitt av dette graduate program, den første og eneste av sitt slag i Maryland.

Master of Science i skatteloven programmet ble opprettet som svar på den økende kompleksiteten i feltet og dens avgjørende innvirkning på effektiv forvaltning av virksomheten, finans, industri, offentlige og ideelle organisasjoner. Programmet forbereder ikke bare studentene for yrker som profesjonelle skatterådgivere, men også skjerper sine kunnskaper og ferdigheter gjennom en sofistikert, utfordrende læringsmiljø. Våre studenter dra nytte av den kaliber av sine klassekamerater, hvorav de fleste er arbeider fagfolk som søker karriere ekstrautstyr eller avansement. Kursene er rettet mot skatterådgivere i de juridiske og regnskapsmessige profesjoner og de som er involvert i utviklingen av finanspolitikken og styring av offentlige og ideelle organisasjoner.... [-]

USA Mount Vernon
September 2019
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
University of Baltimore, Merrick School of Business

The University of Baltimore er MS i Nonprofit Management og sosialt entreprenørskap utnytter kompetansen til Merrick School of Business og College of Public Affairs å gi ... [+]

tilbys i fellesskap av Merrick School of Business and College of Public Affairs

Ideelle organisasjoner står overfor unike utfordringer. Som sine tall vokser over hele landet, forberede deg til å håndtere dem effektivt.

The University of Baltimore er MS i Nonprofit Management og sosialt entreprenørskap utnytter kompetansen til Merrick School of Business og College of Public Affairs å gi deg en omfattende utdannelse som løser ikke bare effektiv ledelse, men de fremtidsrettede initiativer sosial virksomhet.

[-]
USA Mount Vernon
September 2019
Engelsk
Heltid studier
1 år
Campus
Les mer på norsk
Merrick School of Business
Address
1420 N. Charles St. Baltimore, MD
21201 Mount Vernon, Maryland, USA
Nettsted
Telefon
+1 410-837-4955