University of California Davis (UC Davis)

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

UC Davis er hjemmet til Aggies - getters, endringsskapere og problemløsere som setter sitt preg på et av de øverste offentlige universitetene i USA.

Siden vi åpnet første gang i 1908, har vi vært kjent for fremragende akademikere, bærekraft og Aggie Pride i tillegg til å verdsette livsstilen i Nord-California. Disse temaene er vevd inn i vår 100-årige historie og vårt rykte for å løse problemer relatert til mat, helse, miljø og samfunn.

Vårt 5,3 mål store campus grenser til byen Davis, en levende høyskoleby med rundt 68 000 mennesker som bor i Yolo County. Delstatshovedstaden ligger 20 minutter unna, og destinasjoner i verdensklasse som San Francisco Bay Area, Lake Tahoe og Napa Valley ligger innen en times times kjøretur.

UC Davis Land Anerkjennelse

UC Davis hylder urbefolkningen og landet som Davis-campus ligger på. Etter samråd med medlemmer av Patwin-opprinnelsessamfunnet gir campus gleden av følgende erklæring om anerkjennelse av land:

Vi bør ta et øyeblikk til å erkjenne landet vi er samlet på. I tusenvis av år har dette landet vært hjemmet til Patwin-folket. I dag er det tre føderalt anerkjente Patwin-stammer: Cachil DeHe Band of Wintun Indianer fra Colusa Indian Community, Kletsel Dehe Wintun Nation og Yocha Dehe Wintun Nation.

Patwin-folket har forblitt engasjert i forvaltningen av dette landet gjennom mange århundrer. Det er verdsatt og beskyttet, slik eldstemann har instruert de unge gjennom generasjoner. Vi er beæret og takknemlige for å være her i dag på deres tradisjonelle land.

Steder

Davis

Address
Shields Avenue,1
95616 Davis, California, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss