University of Central Arkansas

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

AACSB Accredited

Visjon

The University of Central Arkansas ønsker å være en ledende elev fokusert offentlig omfattende universitet, et nasjonalt anerkjent leder for den løpende registrering av dyktighet i lavere og høyere utdanning, vitenskapelige og kreative bestrebelser, og engasjement med lokale, nasjonale og globale samfunn.

Misjon og kjerneverdier

The University of Central Arkansas, en leder i det 21. århundre høyere utdanning, er forpliktet til kvalitet gjennom å levere fremragende lavere og høyere utdanning som fortsatt gjeldende og som svar på de ulike behovene til de som serveres. Universitetets lærere og ansatte fremme intellektuell, faglig, sosial og personlig utvikling av sine studenter gjennom innovasjoner i læring, stipend og kreative bestrebelser. Studenter, lærere og ansatte partner for å skape sterke engasjement med lokale, nasjonale og globale samfunn. The University of Central Arkansas dedikerer seg til faglig vitalitet, integritet og mangfold.

For å utføre dette oppdraget, er universitetet styres av følgende kjerneverdier:

intellektuell Excellence

Vi tror på livslang intellektuell utvikling av studenter, lærere og ansatte. Vi er forpliktet til den frie jakten på kunnskap og kontinuerlig vekst i læring og undervisning.

Utdannede Citizens: Vi tror på student suksess og i å forberede studentene til å engasjere seg komplekse problemstillinger og uttrykke informert mening gjennom kritisk tenkning, skriving og tale. Gitt vår institusjonens historiske røtter i lærerutdanningen, inspirerer dette grunnlaget alle våre høyskoler til å jobbe sammen for å sikre våre lærere og elever fremme instruksjons fortreffelighet og livslang læring.

Stipend: Vi tror at studenter og lærere bør engasjere seg i faglig utvikling og akademiske sammenhenger som fremmer etablering og anvendelse av kunnskap i alle disipliner.

Kulturell kompetanse: Vi mener at elevene skal oppleve kulturaktiviteter som de vokser i sin takknemlighet for det mangfold av ideer og folk, både i og utenfor klasserommet.

Læringsmiljø: Vi tror at en fremragende fysisk infrastruktur, sammen med en kultur av fortreffelighet i alle våre bestrebelser, gir et miljø der våre studenter og lærere kan trives personlig og intellektuelt. Vi videre tror på å gi state-of-the-art læring mellomrom.

SAMFUNNET

Vi verdsetter og respekt som vårt største aktivum de menneskene som utgjør vår community-studenter, lærere og ansatte, samt personer som er koblet til oss gjennom bånd til lokalsamfunnet og regionen, delstaten Arkansas, vår nasjon, og verden. Det er, tror vi mennesker er i fokus for vår institusjon.

kollegialitet: Vi tror på prosesser av felles beslutninger basert på produktive synergis samspill mellom våre studenter, lærere og ansatte, og disipliner i jakten på institusjonelle mål.

partnerskap: Vi er opptatt av å fremme oppsøkende virksomhet, samfunnet utdanning, og samarbeid med omkringliggende enheter. Vi tror på å samarbeide med innbyggerne i vår region, staten, nasjonen og verden, samt de organisasjoner og komponenter med hvem vi arbeider.

Trygg og sunt miljø: Vi fremmer en trygg, sunn og bærekraftig miljø der våre medlemmer kan blomstre personlig og sosialt som hele vesener med forpliktelser til å forbedre miljøet.

Service: Vi tror på å dele våre akademiske og kulturelle ressurser og kompetanse med det offentlige, utdanningsinstitusjoner, bedrifter, kultursentre, og offentlige og non-profit organisasjoner, når det passer. Vi arbeider for å sette studentene i stand til å integrere inn i større verden for å fremme en forpliktelse til offentlig tjeneste gjennom eksperimentelle utdanning. Lærere og ansatte betjene våre statlige og lokale bestanddeler ved å dele sin energi, talenter og erfaring.

Mangfold

Vi er opptatt av å tiltrekke seg og støtte et mangfoldig student, lærere og ansatte befolkningen og forbedrede flerkulturelle læringsmuligheter. Vi verdsetter muligheten til å jobbe, lære og utvikle seg i et samfunn som omfavner mangfold av individer og ideer, blant annet rase, etnisitet, religion, åndelig tro, nasjonalitet, alder, kjønn, sivilstand, sosioøkonomisk bakgrunn, seksuell legning, fysisk evne, politisk tilhørighet, og intellektuell perspektiv.

Rekruttering og oppbevaring: Vi aktivt søke og søke å beholde en mangfoldig studentmasse, lærere og ansatte.

Brukerstøtte: Vi opprettholder den høyeste akademiske kvaliteten og sikre at våre programmer forblir nyskapende og lydhør overfor de stadig skiftende og ulike behov hos dem vi tjener.

Kunnskap: Vi søker å forbedre samhandling og forståelse mellom ulike grupper og dyrke beriket læringsmuligheter i et globalt fellesskap.

Integritet

Vi er forpliktet til etisk og ansvarlig atferd i våre egne handlinger og å utvikle det samme engasjementet i våre studenter, og dermed fremme enkeltpersoner som vil ha ferdigheter, kunnskap og evne til å engasjere seg positivt med et variert og skiftende verden. Vårt engasjement strekker seg til alle nivåer av vår campus for å skape et klima for etisk opptreden, respekt, ansvar og tillit.

Etikk: Vi tror på å opptre med ærlighet, mot og troverdighet.

Respekt: Vi støtter et fellesskap og klima av respekt og omtanke blant studenter, lærere, ansatte og folk i vårt samfunn, stat, nasjon, og verden.

Ansvar: Vi lover å være ansvarlig og ansvarlig i vår virksomhet på alle nivåer i institusjonen, herunder løpende vurdering av våre akademiske programmer og åpenhet i våre skattemessige og operasjonelle saksbehandlingen.

Tillit: Vi verdsetter og kontinuerlig søke å tjene publikums tillit i alle våre handlinger og ord.

-Adopted Ved UCA forstanderskapet, 6 mai 2011

kvotering

Den kvotering Officer vurderinger reklame for alle ansattes posisjoner i ordlyden og publisering plassering. Dette offiser vurderinger også søk og screening prosessen før et tilbud om ansettelse er gjort. Annonser for lærere og ikke-klassifiserte stillinger er plassert i Chronicle of Higher Education på rutinemessig basis og de fleste avdelinger annonsere i publikasjoner knyttet til en akademisk disiplin eller i forbindelse med enhetens funksjon. Annonser for rubrikkannonser stillinger er plassert i lokale og statewide publikasjoner. Posisjoner er annonsert i Log Cabin demokrat og Arkansas Democrat Gazette når det passer. Posisjons kunngjøringer er også lagt ut på aktuelle nettsteder. I tillegg er hver klassifisert stilling ledig stilling som oppstår på UCA campus oppført med Employment Security Division of Arkansas.

Economic Impact Study

Denne studien illustrerer virkningen UCA har på økonomisk utvikling, studentenes karriere, og livskvaliteten for innbyggerne i universitetets tjenesteområde.

Rapporten ble utarbeidet av Iowa baserte selskapet EMSI, en ledende leverandør av sosioøkonomiske konsekvenser og strategiske planleggingsverktøy til høyskoler og universiteter i USA og Canada. Selskapet brukte to store analyser for å gjennomføre studien - investeringer og økonomisk vekst.

Noen av høydepunktene i rapporten er:

  • Skattytere se en avkastning på 7,9 prosent på sine investeringer i UCA.
  • UCA bidrar totalt $ 96.6 millioner i inntekter til UCA Service Area økonomi hvert år.
  • For hver dollar studenter investere i UCA, får de en kumulativ $ 5,30 i høyere fremtidig inntekt.
  • Den gjennomsnittlige årlige ekstra inntekt på grunn av virksomheten til UCA og dets tidligere studenter tilsvarer $ 426 100 000.

Stå opp, komme seg ut, og bli involvert!

Studentliv gir muligheter for læring, ledelse, samfunnsbyggende, kreative uttrykk, frivillighet, veiledning, og mye, mye mer.

UCA tilbyr over 200 studentorganisasjoner, klubber og fritidsaktiviteter for å hjelpe elevene å engasjere seg i campus liv, og til å bli aktive medlemmer av UCA samfunnet.

Hva er The Bear Den?

The Bear Den er en student ledet sport markedsføring og skolen ånd organisasjon. Vi organiserer Pep-rally, tailgates, Midnight Madness, Fotball Yell ledere, Utflytter Aktiviteter, familiedag aktiviteter, og mye, mye mer!

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MA » Se MSc - Master » Se skolens masterprogrammer » Se MSc - OnlineStudies » Se MSc - HealthcareStudies » Se PhD`er » Se Høyere Sertifikater » Se PhD » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MA

Master Of Arts I Engelsk

Campus Heltidsstudier 30 timer September 2018 USA Conway

The Master i engelsk program ved UCA skryte fremragende fakultet, tre spor for å fullføre graden, unike muligheter utover klasserommet (graduate assistant, praksisplasser, etc.), og et lite program med en høy fakultetet-til-student ratio. Vi elsker det vi gjør og er glade for å jobbe med hovedfagsstudenter. [+]

The Master i engelsk program ved UCA skryte fremragende fakultet, tre spor for å fullføre graden, unike muligheter utover klasserommet (graduate assistant, praksisplasser, etc.), og et lite program med en høy fakultetet-til-student ratio. Vi elsker det vi gjør og er glade for å jobbe med hovedfagsstudenter.

Graduate assistant, praksisplasser, og unike læringsmuligheter: Foreløpig tilbyr vi tre avdeling graduate assistant hvert år, noe som gir verdifull erfaring i følgende steder: bistå med produksjon av poesi journal, Slant; arbeider med fakultetet på forskningsprosjekter; tilrettelegge aktivitetene i lavere engelske samfunn; og koordinere College of Liberal Arts Student Forskning Symposium. (Graduate assistant komme med en beskjeden stipend- $ 9333 betalt i løpet av ni måneder.) Fra tid til annen kan vi tilby avanserte studentene mulighet til å lære sitt eget innførings litteratur kurs. (Graduate studenter som underviser et kurs er betalt $ 2600 for semesteret.) Sammen med assistant og pedagogiske muligheter, så kan vi også hjelpe elevene sikre praksisplasser. Avdelingen internship koordinator kan arbeide med hovedfagsstudenter individuelt for å skape unike læringsmuligheter for graduate kreditt for å være tjent mens du arbeider i samfunnet. Sist, mens assistant og praksisplasser berike høgare utdanning, graduate kurs i seg selv gjør elevene til å dra nytte av ressurser innenfor staten. Den forskningsmetode kurset, for eksempel familiarizes regelmessig studenter med arkivering forskning ved Sequoyah National Research Center i Little Rock, den største oppbevaringssted for American Indian Print kultur i verden. ... [-]

Master Of Arts I Historie

Nettstudier & Campus kombinert Heltidsstudier Deltid 30 timer September 2018 USA Conway + 1 fler

Institutt for historie ved University of Central Arkansas er stolte av å tilby en streng omfattende masterprogram som er konsekvent rangert som en av de beste i landet. Vårt seminar-baserte læreplanen gir arenaer for å utvide innholdskunnskap, innføre historiografi, og praktisere forskningsmetoder i kurs utviklet for å produsere original forskning. [+]

Institutt for historie ved University of Central Arkansas er stolte av å tilby en streng omfattende masterprogram som er konsekvent rangert som en av de beste i landet. Vårt seminar-baserte læreplanen gir arenaer for å utvide innholdskunnskap, innføre historiografi, og praktisere forskningsmetoder i kurs utviklet for å produsere original forskning.

Vi er stolte av å trene studentene til å være forskere og lærere på alle utdanningsnivåer og for yrker utover akademia. Våre studenter har immatrikulert til PhD-programmer som University of Chicago og University of Arkansas, Fayetteville. De har lansert, eller fortsatt, oppfylle karrierer på Clinton Presidential Center, Old State House Museum, og i ulike offentlige og charter skoler.... [-]


Master Of Arts I Matematisk Utdanning

Campus Heltidsstudier Deltid 30 timer September 2018 USA Conway + 1 fler

The Master of Arts (MA) i matematikkdidaktikk har matematikk kurs utviklet for å øke det matematiske innholdet kunnskap om videregående lærere og forberede kandidater for undervisning i samfunnet høyskole eller forfølge videre masterstudier. Programmet er utformet slik at en lærer kan fullføre de nødvendige kurs ved å delta på to påfølgende somre og melde deg på kveldskurs i løpet av de intermitterende høst-og vårsemesteret eller ved å delta på heltid i et år, inkludert både sommer vilkår. For de kandidater som vurderer mer avanserte graduate studier, er en avhandling alternativet også tilgjengelig for å eksponere kandidater til forskningsmetoder i matematikkdidaktikk. [+]

[1. Introduksjon The Master of Arts (MA) i matematikkdidaktikk har matematikk kurs utviklet for å øke det matematiske innholdet kunnskap om videregående lærere og forberede kandidater for undervisning i samfunnet høyskole eller forfølge videre masterstudier. Programmet er utformet slik at en lærer kan fullføre de nødvendige kurs ved å delta på to påfølgende somre og melde deg på kveldskurs i løpet av de intermitterende høst-og vårsemesteret eller ved å delta på heltid i et år, inkludert både sommer vilkår. For de kandidater som vurderer mer avanserte graduate studier, er en avhandling alternativet også tilgjengelig for å eksponere kandidater til forskningsmetoder i matematikkdidaktikk. ... [-]

Master Of Arts I Musikk

Campus Heltidsstudier Deltid 31 - 34 timer September 2018 USA Conway + 1 fler

Masterstudier i musikk er utformet for å gi faglig opplæring. The Master of Music i Music Education grad programmet gir avanserte studier av musikkundervisning i grunnskolen og videregående skoler og faglig forberedelse for de som allerede har førstegangs sertifisering. Andre Master of Music konsentrasjoner gi spesialiserte studier i ytelse, ledende, og musikkteori. Graduate assistant er tilgjengelig i alle områder og er tildelt basert på fortjeneste. For teorien, er en score på 75% eller bedre på UCA musikkteori opptaksprøve nødvendig. For ytelse og drive områder, er en audition med areal fakultet nødvendig. For å gjennomføre og utdanning områder, kreves en teipet ytelse av søkerens ensemble. [+]

Masterstudier i musikk er utformet for å gi faglig opplæring. The Master of Music i Music Education grad programmet gir avanserte studier av musikkundervisning i grunnskolen og videregående skoler og faglig forberedelse for de som allerede har førstegangs sertifisering. Andre Master of Music konsentrasjoner gi spesialiserte studier i ytelse, ledende, og musikkteori. Graduate assistant er tilgjengelig i alle områder og er tildelt basert på fortjeneste. For teorien, er en score på 75% eller bedre på UCA musikkteori opptaksprøve nødvendig. For ytelse og drive områder, er en audition med areal fakultet nødvendig. For å gjennomføre og utdanning områder, kreves en teipet ytelse av søkerens ensemble.... [-]


Master Of Arts I Spansk

Campus Heltidsstudier Deltid 30 timer September 2018 USA Conway + 1 fler

Alle nyutdannede vil oppnå minst et avansert høyt nivå ferdigheter i de fire ferdigheter (snakke, lytte, lese og skrive) i henhold til standarder satt av American Council of Teachers av fremmedspråk (ACTFL). Nyutdannede vil få tverrkulturelle kompetanse som vil tjene dem i en rekke karrieremuligheter, inkludert utdanning, næringsliv og offentlig service. [+]

Designet for studenter med en lavere grad i spansk, dette programmet vil utvide din kompetanse i spansk språk, kultur og litteratur og samtidig bringe deg oppdatert med aktuelle spørsmål i spanske studier.

Alle nyutdannede vil oppnå minst et avansert høyt nivå ferdigheter i de fire ferdigheter (snakke, lytte, lese og skrive) i henhold til standarder satt av American Council of Teachers av fremmedspråk (ACTFL). Nyutdannede vil få tverrkulturelle kompetanse som vil tjene dem i en rekke karrieremuligheter, inkludert utdanning, næringsliv og offentlig service.

Hovedfagsstudenter som har tjent lærer sertifisering kan dra nytte av deres masterstudier for å legge til en ESL og / eller P-8 tilslutning til sitt sertifikat.... [-]


Master Of Arts I Undervisning

Nettstudier & Campus kombinert Heltidsstudier Deltid 36 - 39 timer September 2018 USA Conway + 1 fler

Fastsatt av College of Education ved University of Central Arkansas, forbereder MAT program høyt kvalifiserte mid-karriere fagfolk og nyutdannede med høyere utdanning for å være Arkansas klasserom lærere. [+]

Fastsatt av College of Education ved University of Central Arkansas, forbereder MAT program høyt kvalifiserte mid-karriere fagfolk og nyutdannede med høyere utdanning for å være Arkansas klasserom lærere.

Den MAT kandidats er:

Designet for personer uten undervisning legitimasjon, men som har fullført en Baccalaureate grad og ønsker å bli lærer i en rask måte. Ment å hjelpe potensielle lærere, de som har en Baccalaureate grad i et innholdsområde, for å bli praktiserende lærere. En 36-39-timers graduate studium med to spor: 4-8 Middle nivå (39 timer) og sekundære (K-12, 4-12, og 7-12). Fra og med høsten 2017, vil MAT-programmet har 3 spor: K-6, Midt-nivå, og Sekundære (K-12, 4-12, og 7-12). Alle spor vil være 39-timers høyere grads nivå. ... [-]

Master Of Fine Arts I Digital Filmproduksjon

Campus Heltidsstudier 3 år September 2018 USA Conway

The Master of Fine Arts i Digital Filmskaping er et treårig, 60 studiepoeng time terminal grad. Ved fullføring av MFA-programmet, vil nyutdannede være fullt kvalifisert til å undervise på universitetsnivå eller konkurrere i den stadig skiftende landskap av filmindustrien. Programmet legger vekt på produksjon ferdigheter gjennom både en rekke produksjons seminarer og oppgave. I tillegg er studentene pålagt å ta kurs i skriving, historie og teori for å skape et mer godt avrundet utdanning. Studentene forventes å melde heltid og ta ni studiepoeng i semesteret. Studentene fullføre to års fulltids kurs arbeid. I sitt tredje år, skriver studentene, direkte, produsere og redigere en avhandling film (ca. 30 minutter). [+]

The Master of Fine Arts i Digital Filmskaping er et treårig, 60 studiepoeng time terminal grad. Ved fullføring av MFA-programmet, vil nyutdannede være fullt kvalifisert til å undervise på universitetsnivå eller konkurrere i den stadig skiftende landskap av filmindustrien. Programmet legger vekt på produksjon ferdigheter gjennom både en rekke produksjons seminarer og oppgave. I tillegg er studentene pålagt å ta kurs i skriving, historie og teori for å skape et mer godt avrundet utdanning. Studentene forventes å melde heltid og ta ni studiepoeng i semesteret. Studentene fullføre to års fulltids kurs arbeid. I sitt tredje år, skriver studentene, direkte, produsere og redigere en avhandling film (ca. 30 minutter).... [-]


Master Of Fine Arts I Kreativ Skriving

Campus Heltidsstudier September 2018 USA Conway

Vårt mål er å gi hovedfagsstudenter anledning til å konsentrere seg om studiet, praksis og undervisning i kreativ skriving i en svært fokusert skriveprogram undervist hovedsakelig av forfattere for forfattere. På 60 timer, vil dette treårige programmet sikre at kandidatene bygge multi-sjanger bakgrunn i den populære disiplinen Creative Writing gjennom workshops, danner kurs, emner kurs, et bredt utvalg av valgfag, og spesialiserte undervisning og redigerings practicums. [+]

Takk for din interesse i Arkansas Writers MFA Program. Pass på å sjekke ut andre linker på dette nettstedet for å finne ut mer om vårt program. Det følgende er en kort beskrivelse av programmet vårt og hva vi håper det kan gjøre for deg.

Arkansas Writers UD er en skriftlig intensiv studio program i kreativ skriving som vil unikt forberede kandidater for yrker skriftlig pedagogikk og publisering.

Vårt mål er å gi hovedfagsstudenter anledning til å konsentrere seg om studiet, praksis og undervisning i kreativ skriving i en svært fokusert skriveprogram undervist hovedsakelig av forfattere for forfattere. På 60 timer, vil dette treårige programmet sikre at kandidatene bygge multi-sjanger bakgrunn i den populære disiplinen Creative Writing gjennom workshops, danner kurs, emner kurs, et bredt utvalg av valgfag, og spesialiserte undervisning og redigerings practicums. For å sikre individuell oppmerksomhet, vil programmet innrømme 5 til 8 studenter årlig. Ved det tredje året, vil programmet opprettholde en innmelding av ca 15 hovedfagsstudenter. Etter å ha blitt trent, vil noen elever bli tilbudt veiledet utdannet assistantships for undervisning innledende lavere klasser i Skrive; andre vil motta avdelings støtte som graduate assistenter i Writing Center. Sponsede programmer og Torreyson Library at UCA har også lovet sin støtte til å ansette hovedfagsstudenter i det foreslåtte UD programmet i kreativ skriving. Alle studenter skal gjennomføre en oppgave.... [-]


MSc

Master I Bibliotek Medier Og Informasjonsteknologi

Nettstudier & Campus kombinert Heltidsstudier Deltid 36 timer September 2018 USA Conway + 1 fler

Målet med graduate program i bibliotekets medie og informasjonsteknologi er å forberede individer for faglige stillinger i en rekke informasjons- og utdanningssammenheng. The Library Media og Information Technologies programmet, som ligger innenfor Department of Leadership Studies, er utformet for personer som kan være (1) planlegging karrierer i skolebiblioteket mediesentre på elementære, midtre og videregående distriktsnivå og på regionale utdannings borettslag eller, (2) planlegging karrierer som barn og unge bibliotekarer i offentlig, høyskole, og spesielle informasjonssentre. [+]

Velkommen til Masters of Library Media og Information Technologies programmet ved UCA. The Library Media og Information Technologies programmet er nasjonalt anerkjent av American Association of skolen Bibliotekarer som en eksemplarisk School Library program i USA med en 99% Praxis II innhold pass rate i School Library Media har LIBM programmet en av de største graduate-programmer for Skolebibliotekar i delstaten Arkansas.

Generell Programinformasjon Målet med graduate program i bibliotekets medie og informasjonsteknologi er å forberede individer for faglige stillinger i en rekke informasjons- og utdanningssammenheng. The Library Media og Information Technologies programmet, som ligger innenfor Department of Leadership Studies, er utformet for personer som kan være (1) planlegging karrierer i skolebiblioteket mediesentre på elementære, midtre og videregående distriktsnivå og på regionale utdannings borettslag eller, (2) planlegging karrierer som barn og unge bibliotekarer i offentlig, høyskole, og spesielle informasjonssentre. ... [-]

Master I Mental Helse Rådgivning

Campus Heltidsstudier Deltid 60 timer September 2018 USA Conway + 1 fler

The Mental Health Counseling Programmet er utformet slik at det kan fungere som en terminal grad eller som et fundament for potensielle doktorgradsstudenter. Mange nyutdannede fra dette programmet etablere privat praksis eller arbeide i ulike psykiske helsesentre, lokale myndigheter og sykehus. Programmet består av seksti (60) semester timer med kurs arbeid, inkludert en ett semester internship. Nyutdannede kan bli lisensiert profesjonelle rådgivere gjennom Arkansas styret Sensorer i rådgivning. [+]

Studieplanen The Mental Health Counseling Programmet er utformet slik at det kan fungere som en terminal grad eller som et fundament for potensielle doktorgradsstudenter. Mange nyutdannede fra dette programmet etablere privat praksis eller arbeide i ulike psykiske helsesentre, lokale myndigheter og sykehus. Programmet består av seksti (60) semester timer med kurs arbeid, inkludert en ett semester internship. Nyutdannede kan bli lisensiert profesjonelle rådgivere gjennom Arkansas styret Sensorer i rådgivning.

Student Learner Outcomes Nyutdannede av programmet vil ha kunnskap om en rekke rådgivning teorier og terapeutiske teknikker og være i stand til å demonstrere sin hensiktsmessig bruk med ulike populasjoner. Nyutdannede av programmet vil ha fått tilstrekkelig kunnskap om etiske og faglige standarder for omsorg for effektivt å engasjere seg i en terapeutisk relasjon innen rådgivning setting. Nyutdannede av programmet vil ha fått tilstrekkelig opplæring for å sette dem i stand til å bli lisensiert profesjonelle rådgivere i delstaten Arkansas. Nyutdannede av programmet vil lykkes i det mentale helse yrke. ... [-]

Master I Skoleledelse, Ledelse Og Administrasjon

Nettstudier & Campus kombinert Heltidsstudier Deltid 48 timer September 2018 USA Conway + 1 fler

Master of Science-grad i skoleledelse, ledelse og administrasjon (SLMA) reflekterer College of Education historiske misjon og engasjement for å forberede ledere for P-12 skoler. The Department of Leadership Studies tilbyr et prestasjonsbasert, 34 studiepoeng time studium for å bygge og pensum / programansvarlige. Studieprogram er tilgjengelige for folk som holder passende mastergrader. Programmet benytter en rekke 21. århundre teknologi, autentiske vurderinger, og personlige praksisplasser. [+]

Generell Programinformasjon Master of Science-grad i skoleledelse, ledelse og administrasjon (SLMA) reflekterer College of Education historiske misjon og engasjement for å forberede ledere for P-12 skoler. The Department of Leadership Studies tilbyr et prestasjonsbasert, 34 studiepoeng time studium for å bygge og pensum / programansvarlige. Studieprogram er tilgjengelige for folk som holder passende mastergrader. Programmet benytter en rekke 21. århundre teknologi, autentiske vurderinger, og personlige praksisplasser.

Den SLMA Programmet bruker en hybrid levering system med en kombinasjon av Blackboard, Blackboard Samarbeid (en VoIP virtuelle klasserom), og / eller ansikt-til-ansikt klasse møter. Kandidater har direkte og individuell kontakt med sine professorer i små klasse innstillinger. SLMA har en gjennomsnittlig klassestørrelse forhold på 15: 1.... [-]


Master Of Science I Anvendt Databehandling

Campus Heltidsstudier 34 timer September 2018 USA Conway

Master of Science i Applied Computing er utformet for å gi intensiv forberedelse i både konsepter og teknikker knyttet til anvendelser av datasystemer. [+]

Mål og resultater Master of Science i Applied Computing er utformet for å gi intensiv forberedelse i både konsepter og teknikker knyttet til anvendelser av datasystemer. Programmet målene for akademikere er: Kunne identifisere meningsfulle Applied Computing problemer og å gjennomføre program styrt forskning arbeide selvstendig eller i en akademisk, en bedrift, en industriell eller andre miljø i en profesjonell, juridisk og etisk rammeverk; Kunne anvende teorier, prinsipper og begreper med teknologier for å kreativt designe, utvikle og verifisere beregnings løsninger som integrerer tilgjengelige software og hardware systemer for å løse problemer i forskjellige bruksområdene for enkeltpersoner, grupper og organisasjoner; Grow som modne profesjonell og være i stand til og villig til å ta lederroller med avansert kunnskap om datateknologi og applikasjoner i internasjonale og tverrfaglige områder; Hold deg oppdatert på feltet gjennom kontinuerlig faglig vekst og utvikling for å fremme selvvalgte karriereveier og å bidra til samfunnet. ... [-]

Master Of Science I Anvendt Matematikk

Campus Heltidsstudier 30 - 33 timer September 2018 USA Conway

The Master of Science (MS) programmet i anvendt matematikk har matematikk kurs utviklet for å forberede kandidater for arbeid i næringslivet eller offentlige etater, eller forfølge videre masterstudier. Ved å bruke teknikker undervist i disse kursene til business, engineering, planlegging og andre områder, kan betydelige problemer studeres ved hjelp av analytiske, statistiske og numeriske metoder. For å oppgradere, må kandidatene bestå to omfattende eksamener i sitt siste semester. For de kandidater vurderer mer avanserte graduate studier, er en avhandling alternativet tilgjengelig i stedet for omfattende eksamener å eksponere kandidater til forskningsmetoder i anvendt matematikk. [+]

[1. Introduksjon The Master of Science (MS) programmet i anvendt matematikk har matematikk kurs utviklet for å forberede kandidater for arbeid i næringslivet eller offentlige etater, eller forfølge videre masterstudier. Ved å bruke teknikker undervist i disse kursene til business, engineering, planlegging og andre områder, kan betydelige problemer studeres ved hjelp av analytiske, statistiske og numeriske metoder. For å oppgradere, må kandidatene bestå to omfattende eksamener i sitt siste semester. For de kandidater vurderer mer avanserte graduate studier, er en avhandling alternativet tilgjengelig i stedet for omfattende eksamener å eksponere kandidater til forskningsmetoder i anvendt matematikk. ... [-]

Master Of Science I Biologi

Campus Heltidsstudier 30 - 34 timer September 2018 USA Conway

Avansert kunnskap om biologiske prinsipper og forskningsmetodikk er ofte nødvendig for stillinger i industri, forskning og utdanningsorganisasjoner eller for opptak til doktorgrads eller profesjonelle programmer. Studenter i Master of Science-programmet er gitt opplæring i en bredde av biologi sub-disipliner og har mulighet til å gjennomføre fokusert forskning styrt av utdannet fakultetet i et område av sine valg. Målene av Master of Science-programmet er å utvikle studentens selvstendige forskning ferdigheter, å styrke studentens faglige kommunikasjonsegenskaper, og for å styrke studentens sannsynligheten for å få arbeid i et biologisk felt eller vellykket opptak til doktorgrads og profesjonelle programmer. [+]

Formål Avansert kunnskap om biologiske prinsipper og forskningsmetodikk er ofte nødvendig for stillinger i industri, forskning og utdanningsorganisasjoner eller for opptak til doktorgrads eller profesjonelle programmer. Studenter i Master of Science-programmet er gitt opplæring i en bredde av biologi sub-disipliner og har mulighet til å gjennomføre fokusert forskning styrt av utdannet fakultetet i et område av sine valg. Målene av Master of Science-programmet er å utvikle studentens selvstendige forskning ferdigheter, å styrke studentens faglige kommunikasjonsegenskaper, og for å styrke studentens sannsynligheten for å få arbeid i et biologisk felt eller vellykket opptak til doktorgrads og profesjonelle programmer. For opptak, elevene trenger for å sende inn følgende: Søknad til Graduate School Biologi søknad sendes til biologi Graduate koordinator. Alle søkere oppfordres til å ta kontakt med biologi fakultetet til å identifisere en potensiell veileder (e). Søkere som ikke har kommunisert med fakultetet er usannsynlig å bli tatt. Poeng for GRE generell test sendes til Graduate School. Også rapportere score direkte til biologi Graduate koordinator. For en undervisning assistant, elevene trenger for å sende inn følgende: Søknad om undervisning assistant sendt til Graduate School. Anbefalinger og tidsfrister på å få en undervisning assistant kan bli funnet på følgende filen. Minst to anbefalingsbrev som sendes til biologi Graduate koordinator. ... [-]

Master Of Science I Mat Og Helse

Nettstudier & Campus kombinert Heltidsstudier Deltid 30 - 36 timer September 2018 USA Conway + 1 fler

The Graduate program i mat og helse fører til Master of Science-grad. Programmet er utviklet for å tjene behovene til kvalifiserte studenter forbereder seg til mat og helse karriere i næringslivet, utdanning, sykehus, industri, myndigheter, samfunnet byråer, og for å legge inn adoctoralprograminFamily og Consumer Sciences eller et beslektet disiplin. [+]

The Graduate program i mat og helse fører til Master of Science-grad. Programmet er utviklet for å tjene behovene til kvalifiserte studenter forbereder seg til mat og helse karriere i næringslivet, utdanning, sykehus, industri, myndigheter, samfunnet byråer, og for å legge inn adoctoralprograminFamily og Consumer Sciences eller et beslektet disiplin.

OPPTAKSKRAV Opptak til MS grad i mat og helse krever at studenten å ha en Baccalaureate grad i mat og helse eller en alliert område og oppfyller opptakskrav for gradsstudier. I tillegg til opptakskravene for Graduate School, må tilfredsstillende score på den generelle delen av Graduate Record eksamen (GRE) sendes inn. SPESIFIKKE grad krav For MS grad studenten må oppfylle ett av følgende alternativer: Avhandling alternativet - (30 timer for å inkludere avhandling) Kjerne Krav (9 timer)FACS 6300 - aktuelle spørsmål i mat og helse (online) FACS 6335 - Kunnskapsbasert Forskning i Nutrition (online) OR ASTL 6380 forskningsmetode OR HSC 6379 Research in Health (Online) FACS 6350 - statistiske metoder i FACS (online) OR ASTL 6382 - Utdanningsstatistikk (online) Thesis forskning (6 timer)FACS 6344 - Thesis Forskning jeg FACS 6345 - Thesis Forskning II (Prosedyrene for å velge og skrive en avhandling vil være den samme som foreskrevet i gjeldende Graduate Bulletin.) Spesialisering Track (12 timer)Student vil velge ett av spesialisering spor oppført på side 2. Valgfag (3 timer) - Valgfag i et alliert område som er godkjent av hoved rådgiver Tilleggskrav krav~~POS=HEADCOMPThesis: Må leses og godkjennes før kandidaten er planlagt for muntlig forsvar. Oral forsvar: Kandidat med møte med... [-]

Master Of Science I Skolen Psykologi

Campus Heltidsstudier 60 timer September 2018 USA Conway

Ligger innenfor Institutt for psykologi og rådgivning i College of Health and Behavioral Sciences, understreker programmet den profesjonelle identiteten til skolepsykologer innenfor bredere felt av psykologi, en bredde og dybde av profesjonell opplæring som forbereder kandidatene til kompetent utføre en rekke skolen psykologi funksjoner, og en utdanning som verdsetter og respekterer kulturelt mangfold blant kandidatene, lærere, og tjenestemottakere. [+]

Studieplanen Oppgaven til 60-timers spesialistnivå NASP-godkjent skole Psykologi MS Program ved University of Central Arkansas er å forberede entry level skolepsykologer for å bruke vitenskapelig baserte psykologiske og pedagogiske prinsipper og praksis i alle dimensjoner av deres profesjonelle arbeid. Nyutdannede av programmet forventes å være reflekterende og kompetente fagfolk forpliktet til økt forståelse av menneskelig atferd, kontinuerlig faglig utvikling, beste praksis i skolen psykologi, kulturelt respekt og mangfold, og etiske standarder for yrkesutøvelse som formulert av American Psychological Association ( APA) og National Association of School Psykologer (NASP).

Ligger innenfor Institutt for psykologi og rådgivning i College of Health and Behavioral Sciences, understreker programmet den profesjonelle identiteten til skolepsykologer innenfor bredere felt av psykologi, en bredde og dybde av profesjonell opplæring som forbereder kandidatene til kompetent utføre en rekke skolen psykologi funksjoner, og en utdanning som verdsetter og respekterer kulturelt mangfold blant kandidatene, lærere, og tjenestemottakere.... [-]


Master Of Science I Skolen Rådgivning

Nettstudier & Campus kombinert Heltidsstudier Deltid 48 timer September 2018 USA Conway + 1 fler

The University of Central Arkansas tilbyr en Master of Science (MS) i Professional School Counseling. Studiet består av 48 semester timer inkludert practicum og internship felt opplevelser. Programmet tilbys i et elektronisk format som inkluderer primært synkrone klasse økter med sporadiske asynkrone og ansikt-til-ansikt økter på UCA universitetet i Conway, AR. Hensikten med dette programmet er å forberede profesjonelle skolerådgivere for å opprette, implementere og vedlikeholde omfattende utviklingsskole rådgivning programmer basert på statlige og nasjonale standarder. Programmet pensum på linje med den amerikanske skolen rådgiveren Association, National Model, og Arkansas Department of Higher Education Standards. Et hovedmål med programmet er å utdanne profesjonelle skolens rådgivere til å bli ledere, samarbeidspartnere, og talsmenn i deres skole, samfunn og yrket av skolen rådgivning. [+]

Generell Programinformasjon The University of Central Arkansas tilbyr en Master of Science (MS) i Professional School Counseling. Studiet består av 48 semester timer inkludert practicum og internship felt opplevelser. Programmet tilbys i et elektronisk format som inkluderer primært synkrone klasse økter med sporadiske asynkrone og ansikt-til-ansikt økter på UCA universitetet i Conway, AR. Hensikten med dette programmet er å forberede profesjonelle skolerådgivere for å opprette, implementere og vedlikeholde omfattende utviklingsskole rådgivning programmer basert på statlige og nasjonale standarder. Programmet pensum på linje med den amerikanske skolen rådgiveren Association, National Model, og Arkansas Department of Higher Education Standards. Et hovedmål med programmet er å utdanne profesjonelle skolens rådgivere til å bli ledere, samarbeidspartnere, og talsmenn i deres skole, samfunn og yrket av skolen rådgivning. ... [-]

Master Of Science I øvelsen Vitenskap

Campus Heltidsstudier Deltid 36 timer September 2018 USA Conway + 1 fler

The Department of Exercise and Sport Science tilbyr Master of Science med avhandling / ikke-avhandling alternativet. MS grad er utformet for å utvikle et høyt nivå av kunnskap og kompetanse i mange forskjellige profesjonelle programmer knyttet til disiplin-pedagogikk, fitness, sport ledelse. Graden er en multi-purpose grad som kan forberede kandidaten for undervisning eller for tjeneste i et område utenfor feltet av utdanning. Dette grad, spesielt med oppgaven alternativet, kan også tjene som forberedelse for arbeid på doktorgradsnivå. [+]

MS i Exercise Science The Department of Exercise and Sport Science tilbyr Master of Science med avhandling / ikke-avhandling alternativet. MS grad er utformet for å utvikle et høyt nivå av kunnskap og kompetanse i mange forskjellige profesjonelle programmer knyttet til disiplin-pedagogikk, fitness, sport ledelse. Graden er en multi-purpose grad som kan forberede kandidaten for undervisning eller for tjeneste i et område utenfor feltet av utdanning. Dette grad, spesielt med oppgaven alternativet, kan også tjene som forberedelse for arbeid på doktorgradsnivå.

Program Opptak og oppbevaring krav Opptak til masterstudier og opptak til kandidatur til Master of Science-grad i Exercise Science vil være den samme som angitt i gjeldende Graduate Bulletin. Score rapporten på Graduate Record eksamen (GRE) Generelt Seksjon må sendes inn før opptak. ... [-]

MSc In College Student Personaltjenester Og Administrasjon

Nettstudie Campus Heltidsstudier Deltid 2 år September 2018 USA Conway + 2 fler

Høyskolestudent personaltjenester og administrasjon (CSPA) Studiet gir faglig forberedelse for studenter som søker student tjenester stillinger i både to år og fire år postsecondary institusjoner. Studiet er tverrfaglig for å forberede student tjenester administratorer for ulike ansvarsområder, inkludert campus klima og mangfold, økonomi, budsjettering, gi skriftlig, vurdering, ledelse og juridiske / etiske problemstillinger. [+]

Høyskolestudent personaltjenester og administrasjon (CSPA) Studiet gir faglig forberedelse for studenter som søker student tjenester stillinger i både to år og fire år postsecondary institusjoner. Studiet er tverrfaglig for å forberede student tjenester administratorer for ulike ansvarsområder, inkludert campus klima og mangfold, økonomi, budsjettering, gi skriftlig, vurdering, ledelse og juridiske / etiske problemstillinger.

I samsvar med de standarder og oppfatninger oppgitt av ACPA: College Student Lærere International, naspa: Studieadministrativ avdeling administratorer i høyere utdanning, og Rådet for Advancement of Standards (CAS), UCA s studium gir muligheter til å oppleve den spennende forholdet mellom teori og øve på. Studentene forventes å møte de intellektuelle utfordringer med kurs, assistant, og faglig engasjement, når du deltar i læringsopplevelser som fører til en forståelse av college student utvikling, kollegiale subkulturer, organisatoriske dynamikk, og arten av høyere utdanning.... [-]


Msc I Utdanning Lesing / Dysleksi Terapeut

Nettstudier & Campus kombinert Heltidsstudier Deltid 30 timer September 2018 USA Conway + 1 fler

The Department of Elementary, Literacy og spesialpedagogikk i College of Education er stolte av å kunne tilby den MSE i Reading Program. Dette NCATE / ILA akkreditert programmet gir hovedfagskandidater med mulighet til å utvide sine områder av lisens ved å forfølge høyere grader. Alle graduate fakultetet medlemmer er dedikert til dyktighet i sitt yrke og har mottatt priser og anerkjennelse i ledelse, stipend og service til de områdene der de underviser. [+]

The Department of Elementary, Literacy og spesialpedagogikk i College of Education er stolte av å kunne tilby den MSE i Reading Program. Dette NCATE / ILA akkreditert programmet gir hovedfagskandidater med mulighet til å utvide sine områder av lisens ved å forfølge høyere grader. Alle graduate fakultetet medlemmer er dedikert til dyktighet i sitt yrke og har mottatt priser og anerkjennelse i ledelse, stipend og service til de områdene der de underviser.

De viktigste formålene med dette programmet er å 1) forberede lesespesialister / leseferdighet trenere / med avansert kunnskap, strategier, lederegenskaper og faglig disposisjoner som vil tillate dem å arbeide med sliter lesere og skribenter, hjelpe andre klasserom lærere i ulike aspekter av undervisning, og lede lesing / literacy program i offentlige skoler og andre institusjoner; 2) hjelp klasserom lærere forbedre sine lese / leseferdighet instruksjon. Programmet er designet for å møte ytelseskravene av Nasjonalt råd for Accreditation for lærerutdanning (NCATE / CAPE), International Literacy Association (ILA), og International Society for Technology in Education (ISTE).... [-]


Master

Master Geografiske Informasjonssystemer

Nettstudier & Campus kombinert Heltidsstudier Deltid 30 - 36 timer September 2018 USA Conway + 1 fler

The Master of Geographic Information Systems (MGIS) grad er modellert etter den elektroniske Executive MBA-programmer. Studenter som skriver seg inn i den grad vil ideelt sett ha hatt tidligere GIS kurs (etter å ha tatt minst ett GIS kurs på lavere eller høyere nivå) eller være for tiden ansatt i en stilling som krever bruk av GIS eller GIS-baserte informasjonstjenester (dvs. enten en GIS-ekspert søker større trening eller noen som må administrere GIS arbeidstakere eller som trenger informasjon fra et GIS til å utføre hans / hennes jobb). [+]

Master of GIS Degree (Dette er en online grad) The Master of Geographic Information Systems (MGIS) grad er modellert etter den elektroniske Executive MBA-programmer. Studenter som skriver seg inn i den grad vil ideelt sett ha hatt tidligere GIS kurs (etter å ha tatt minst ett GIS kurs på lavere eller høyere nivå) eller være for tiden ansatt i en stilling som krever bruk av GIS eller GIS-baserte informasjonstjenester (dvs. enten en GIS-ekspert søker større trening eller noen som må administrere GIS arbeidstakere eller som trenger informasjon fra et GIS til å utføre hans / hennes jobb).

Minstekrav Opptakskrav For å melde deg på Master of GIS studium, må studentene oppfylle kravene til å bli tatt inn UCA s Graduate School som skissert i Graduate Bulletin, inkludert: 1) en bachelorgrad, 2) en gjennomsnittskarakter på 3,0, og 3) Hver student må har fullført minst ett college-nivå GIS kurs eller være for tiden ansatt i et byrå / virksomhet hvor GIS er hyppig brukt av studenten. I samråd med Dr. Jeff Allender, leder av Institutt for geografi, vil unntak # 3 vurderes. ... [-]

Master Of Accountancy (Macc)

Nettstudie Campus Heltidsstudier Deltid 30 timer September 2018 USA Conway + 2 fler

UCA Master of Accountancy (Macc) gir avansert, grundig opplæring i regnskap, økonomi og ledelse for de enkeltpersoner som driver eller som søker profesjonell karriere innen regnskap. På grunn av kontinuerlige endringer i globale forretningsmiljø, regnskapsførere trenger dypere og bredere kunnskap enn noen gang før. Macc programmet bidrar til å gi en student med den kompetansen som trengs for å lykkes i en raskt skiftende forretningsklima. Programmet er omfattende og utvikler studentenes konseptuelle og teknisk regnskap kompetanse, kommunikasjon, forskning og analytiske evner, og lederegenskaper. [+]

Utvikling regnskap Professionals gjennom stipend, ledelse, kommunikasjon og forskning. UCA Master of Accountancy (Macc) gir avansert, grundig opplæring i regnskap, økonomi og ledelse for de enkeltpersoner som driver eller som søker profesjonell karriere innen regnskap. På grunn av kontinuerlige endringer i globale forretningsmiljø, regnskapsførere trenger dypere og bredere kunnskap enn noen gang før. Macc programmet bidrar til å gi en student med den kompetansen som trengs for å lykkes i en raskt skiftende forretningsklima. Programmet er omfattende og utvikler studentenes konseptuelle og teknisk regnskap kompetanse, kommunikasjon, forskning og analytiske evner, og lederegenskaper. ... [-]

Mestere Av Instruksjons Teknologi

Nettstudier & Campus kombinert Heltidsstudier Deltid 36 timer September 2018 USA Conway + 1 fler

Instructional Technology er et voksende felt i utdanning, næringsliv og offentlige miljøer. Instruksjons teknologi kombinerer instruksjonsvideoer design og bruker teknologi som et verktøy for å nå pedagogiske mål. Karriere i undervisningsteknologi inkluderer instruksjonsvideoer designere, multimedia designere, teknologi spesialist, corporate trenere og teknisk støtte blant andre. På denne siden finner du generell programinformasjon, samt informasjon om potensielle og nåværende studenter. [+]

Instructional Technology er et voksende felt i utdanning, næringsliv og offentlige miljøer. Instruksjons teknologi kombinerer instruksjonsvideoer design og bruker teknologi som et verktøy for å nå pedagogiske mål. Karriere i undervisningsteknologi inkluderer instruksjonsvideoer designere, multimedia designere, teknologi spesialist, corporate trenere og teknisk støtte blant andre. På denne siden finner du generell programinformasjon, samt informasjon om potensielle og nåværende studenter.

Generell Programinformasjon Master of Science i Instructional Technology (ITEC) er utviklet for å gi kandidater med kunnskap og ferdigheter som trengs for å bli teknologiledere og utøvere innen sine faglige arenaer (f.eks utdanning, næringsliv, offentlige, ideelle organisasjoner). Ved sin utforming, tilbyr programmet en bred oversikt over feltet av instruksjons-teknologi (for eksempel historie, teori, teknologi, ledelse), men er fleksibel nok til å tillate kandidater til å velge et område med konsentrasjon gjenspeiler deres yrkes interesse. Disse satsingsområder, som gir spesialisert opplæring i tre teknologisk karakteristiske felt, er: Fjernundervisning, Media Design & Development, og Teknisk støtte av Instruksjons Technologies. ... [-]

Mestere Av Spesialundervisning

Nettstudier & Campus kombinert Heltidsstudier Deltid 30 timer September 2018 USA Conway + 1 fler

Masterstudiet i spesialpedagogikk er en 30 studiepoeng time on-line program designet for å møte ytelseskravene av Nasjonalt råd for Accreditation for lærerutdanning (NCATE), Rådet for Exceptional Children (CEC), Interstate Lærer Assessment and Support Consortium (InTASC ), og læreren Evaluation Systems (TESS). [+]

MSE Spesialpedagogikk / SPED Endorsement Masterstudiet i spesialpedagogikk er en 30 studiepoeng time on-line program designet for å møte ytelseskravene av Nasjonalt råd for Accreditation for lærerutdanning (NCATE), Rådet for Exceptional Children (CEC), Interstate Lærer Assessment and Support Consortium (InTASC ), og læreren Evaluation Systems (TESS).

Spesial Education Program Flyer

Masterstudiet i K-12 Special Education Den spesialundervisning graduate program fører til en MSE ligger i Department of Elementary, Literacy og spesialpedagogikk. Hovedformålet er å utarbeide samarbeidsspesiallærere dyktige i å tilby kvalitet undervisning til studenter som representerer et bredt spekter av evner. (Graduate Bulletin) Programmet tilbyr et bredt spekter av muligheter for kandidater å lære om spesialundervisning rettssaker og lovgivning, vurdering, atferd veiledning, atferd veiledning, undervisningsstrategier, og beste praksis i å betjene personer med nedsatt funksjonsevne og deres familier. ... [-]

Mestere I Avanserte Studier I Lærer Ledelse

Nettstudie Heltidsstudier Deltid 30 timer September 2018 USA Conway + 1 fler

Den mastergrad i Advanced Studies i Teacher Leadership (ASTL) er en 30-kreditt time online grad program utviklet for å forbedre og utvide eksisterende kunnskap, ferdigheter og disposisjoner mens videreutvikle kjernekompetanse forventes av avanserte lærere. [+]

ASTL kandidats Den mastergrad i Advanced Studies i Teacher Leadership (ASTL) er en 30-kreditt time online grad program utviklet for å forbedre og utvide eksisterende kunnskap, ferdigheter og disposisjoner mens videreutvikle kjernekompetanse forventes av avanserte lærere. Den ASTL studium forbereder kandidater med muligheter til å vise kunnskaper, ferdigheter og disposisjoner som er nødvendige til og gunstige for: Reagerer positivt klasseromspraksis som forbedrer elevenes læring. Kritisk analysere klasseromspraksis og hensiktsmessig å svare på funnene. Bevegelig begrunnelsen for vedtak om yrkesutøvelse, klasseromsundervisning, og klasserom / skolepolitikk og prosedyrer. Gjøre informerte beslutninger ved å reflektere over erfaringer både fortid og nåtid for å forbedre undervisningspraksis som forbedrer elevenes læring. Å bli endringsledere for forbedring av sine skoler. ... [-]

Videoer

Go Here. Go Anywhere.

Central Arkansas