University of Colorado Boulder

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Som en av bare 36 amerikanske offentlige forskningsinstitusjoner i Association of American Universities (AAU), handler University of Colorado Boulder om å realisere de positive effektene av ny kunnskap.

Fra å tilby dusinvis av spennende programmer innen en rekke faglige felt, til å tjene som et av verdens mest dynamiske forsknings- og innovasjonsknutepunkter, til å jobbe tett gjennom hundrevis av offentlige oppsøkende innsatser med lokalsamfunn over hele Colorado og verden, og vi er stolte av å hjelpe våre studenter, fakultet, ansatte og partnere gjør nye ideer om til produktive utfall som endrer liv.

Universitetet vårt har iverksatt flere strategiske initiativer de siste årene, og kjernen i disse er vårt kjerneoppdrag å fremme det offentlige. Gjennom dette viktige arbeidet styrker vi universitetets langsiktige verdi for studentene, fakultetet, personalet, studenter, støttespillere, lokalsamfunn, jevnaldrende og demokratiet vi tjener, ved å omfavne vår rolle og ansvar som Colorado ledende nasjonale offentlige forskningsuniversitet.

Når vi går inn i Year Three of Academic Futures, vil kjernetemaene og prosjektene deres, som er omtalt nedenfor, lede vårt arbeid. I samsvar med vår strategiske visjon og imperativer, fokuserer de på mennesker, når vi former morgendagens ledere; på programmer, når vi fortsetter vår reise for å være det beste universitetet for innovasjon, og på de positive resultatene av alt vårt arbeid som påvirker menneskeheten, styrker og oppfyller vårt engasjement for det offentlige.

CU Boulders visjon er forankret i sitt lovpålagte oppdrag som et nasjonalt offentlig forskningsuniversitet. I Colorado-loven er universitetet definert som det “omfattende forskningsuniversitetet med selektive opptaksstandarder. . . tilby (ing) et omfattende utvalg av bachelor-, master- og doktorgradsstudier ”av det som nå er utpekt til University of Colorado System.

CU Boulder anerkjenner de eksepsjonelle mulighetene som er knyttet til sin rolle som forskningsuniversitet, og verdsetter den unike styrke og karakteren forskningsresultatene gir grunnutdanningen. Den er veldig klar over sitt ansvar for å utdanne den neste generasjonen av borgere og ledere, og for å fremme oppdagelsesånden gjennom forskning. Faktisk mener CU Boulder at studentene, både hovedfags- og studenterprogrammer, drar nytte av den omfattende blandingen av programmer og dyktighet innen forskning som kjennetegner et flaggskipuniversitet. Dermed er CU Boulders lovpålagte oppdrag relevant i dag og vil forbli relevant i morgen.

Steder

Boulder

Address
80309 Boulder, Colorado, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss