University of Georgia - College of Engineering

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Forpliktet til en ny generasjon ingeniører

Lære Discovery Innovation

Forståelse for at teknikere fra det 21. århundre trenger mer enn teknisk kunnskap, gir vi elevene en forståelse av de sosiale og økonomiske konsekvensene av deres arbeid, evnen til å formidle ideene deres til et bredt spekter av mennesker, evnen til å jobbe effektivt i lag og ferdigheter til å gi lederskap i å løse samfunnets store utfordringer. Våre studenter er nedsenket i praktisk læring gjennom designbasert klasserom og feltopplevelser, bachelor- og utdannelsesforskning, utdanning i utlandet, samarbeid og internships. UGA College of Engineering tilbyr åtte lavere og syv høyere utdanningsprogrammer. Vi tilbyr også en rekke to grader og kombinert bachelor og mastergrad.

 • 2 200 studenter og studenter
 • 94% av kandidatene fant ansettelse innen seks måneder etter uteksaminering
 • 8 Fakultetets medlemmer har vunnet National Science Foundation CAREER Awards
 • $ 60K Gjennomsnittlig startlønn for kandidater med en bachelorgrad117976_ENGR.jpg

Syn

Et førsteklasses ingeniørstudium i et omfattende land-grant universitet

Engineering College ved University of Georgia vil bli en anerkjent tanke leder for 21. århundre engineering programmer som integrerer forskning, service og lærer oppdrag gjennom konsekvent fokus på løsninger som gjør en positiv forskjell i folks liv.

Oppdrag

College of Engineering ved University of Georgia er et fellesskap av visjonære forskere, lærere, og elever innebygd i et land-grant liberal arts universitet. Våre overordnede prioriteringer er å:

 • Opprett et levende miljø for læring, oppdagelse og innovasjon som er avhengig av samarbeid, ledelse og effektiv kommunikasjon.
 • Omforme virkningen av ingeniører for det 21. århundre ved å inspirere studenter til å nå sitt fulle potensiale,
 • Lag gjennombrudd av ekspertise i utdanning og forskning, og
 • Forfølge dristig, samarbeidende forskning for å identifisere og løse utfordringene i vår tid.

Disse anstrengelsene er motivert av vår vilje til å bidra til et målrettet og avrundet bidrag for å bidra til å skape et mer kompetent, ansvarlig og robust globalt samfunn.118040_117978_ENSY.jpg

Samfunn av læring, oppdagelse og innovasjon

Vår høyskole verdsetter opprettelsen av fellesskap av læring, oppdagelse og innovasjon.

Disse samfunnene er basert på følgende kjerneverdier og grunnleggende elementer:

Kjerneverdier

 • Samarbeid
 • Kunnskap og kompetanse
 • Tilgjengelighet, mangfold og inkludering
 • Behagelighet, tilpasningsevne og motstandskraft
 • Integritet, åpenhet, etikk

Grunnleggende elementer

 • Kultur
 • Mennesker
 • infrastruktur
 • Systemer og prosesser

Oppdraget, visjonen, kjerneverdier og grunnleggende elementer for høgskolen ble vedtatt av dekanskontoret basert på innspillet til den strategiske planleggingsarbeidsgruppen våren 2017.

Innovasjon i undervisning

Dobbelt Dawgs

Double Dawgs-programmet gir ambisiøse og motiverte studenter en konkurransefortrinn i dagens kunnskapsøkonomi ved å tjene både en bachelorgrad og en mastergrad på fem år eller mindre.

Erfaringslæring

Opplæringslæring gir studentene muligheter til å knytte sine faglige fundament til verden utover klasserommet, gjennom kreative forsøk, studere i utlandet og feltskoler, praktik og ledermuligheter, fakultetstøttet forskning og serviceinnlæring.

Engineering Education Transformations Institute

The Engineering Education Transformations Institute tjener til å infuse en kultur av ingeniørutdanning stipend, forskning og innovasjon gjennom alle administrative enheter og de 15 grader programmer i University of Georgia College of Engineering.117981_CMB.jpg

Innovasjon i forskning

UGA Engineering Research

Å finne løsninger på de store utfordringene i vår tid. Det er vår forpliktelse. Lær mer om den banebrytende forskningen Vår verdensledende fakultet driver og utforsker våre laboratorier og forskningsfasiliteter.

Innovasjon Discovery

Våre rammer for Innovasjon og Discovery Challenge Clusters fremmer tverrfaglig forskning, utdanning og service ved å utnytte University of Georgias sterke sider som en topp 20, liberal arts, en landstøtteinstitusjon. Vår forskning går over tradisjonelle akademiske grenser.

Steder

Aten

Address
597 DW Brooks Drive
30602 Aten, Georgia, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss