University of Miami

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Det er en glede å ønske deg velkommen til The Graduate School. “A Place of Research, A World of Opportunity” kunne ikke bedre definere miljøet her ved University of Miami . Med over 200 doktorgradsprogrammer og masterprogrammer på tre store campus (Coral Gables, Miller School of Medicine og Rosenstiel School of Marine and Atmospheric Sciences), vil du definitivt finne forskningsprogrammet som vil berike karrieren din. Med over 4 200 doktorgradsstudenter som representerer over 125 forskjellige land i våre 11 skoler og høyskoler, gir forskerskolen muligheter preget av et verdensomspennende perspektiv.

Graduate School, grunnlagt i 1941 ved University of Miami , er blant de mest omfattende i landet. Mangfoldet av akademiske programmer samsvarer bare med mangfoldet i studentorganet både kulturelt og geografisk. Graduate School er den sentrale forkjemperen for universitetsstudier på hele universitetet, samtidig som den gir strategisk ledelse for vekst og kvalitet. Videre er Graduate School en ressurs for doktorgradsstudenter, og gir veiledning for programmets tilbud, retningslinjer for opptak, redigering av avhandlinger og elektronisk innlevering og karriereforberedelser.

I tillegg til akademiske programmer, kan studentene forvente å få en rik opplevelse i Miami. Miami er en livlig og spennende by - et internasjonalt knutepunkt. Dette globale miljøet forsterker det vitenskapelige engasjementet i alle programmene våre. Våre programmer er fordypet i et internasjonalt fellesskap av bransjer og regjeringsledere som regelmessig samhandler med våre studenter og nyutdannede.

Vi håper du vil bli med i vårt fellesskap av lærde dedikert til innovasjon og dyktighet. Ikke nøl med å kontakte oss hvis vi kan gi deg informasjon om programmene våre.

Steder

Coral Gables

Address
South Dixie Highway,1320
33146 Coral Gables, Florida, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss