University of Minnesota - Carlson School Of Management

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Inspirerende og gjøre det mulig for enkeltpersoner og organisasjoner å skape en lysere fremtid.

På Carlson School of Management deler vi et engasjement for fantasi, engasjement og ambisjoner. Basert i Twin Cities of Minneapolis og St. Paul, som ligger i University of Minnesota, er Carlson School ledende innen forretningsutdanning og forskning. Vår tilnærming kobler studenter til unike erfaringsmessige læringsmuligheter, dynamiske internasjonale utdanningsprogrammer og til et levende nettverk av virksomheter i hele staten og utenfor.

Carlson School gir grader for et fullstendig studium (BSB), en Master of Business Administration (MBA), en Master of Accountancy (MAcc), en Master of Science in Business Analytics (MSBA), en Master of Business Taxation (MBT) , Master of Finance (MS-Finance), Master of Human Resources and Industrial Relations (MA-HRIR), Master of Supply Chain Management (MS-SCM), og et doktorgradsprogram, i tillegg til å gi en rekke utøvende nivå muligheter for etterutdanning.

Vi vil skape en transformativ læringsopplevelse for enhver student.

Vi vil utvikle innflytelsesrik kunnskap som påvirker fremtiden for organisasjoner.

Vi vil vokse gründerledere med fantasien, integriteten og den globale tankegangen som kreves for å takle de store utfordringene næringslivet og samfunnet står overfor.

Steder

Minneapolis

Address
19th Avenue South,321
55455 Minneapolis, Minnesota, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss