University of Nebraska-Lincoln

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

I 151 år, en leder i høyere utdanning

University of Nebraska – Lincoln, chartret i 1869, er en utdanningsinstitusjon med internasjonal status. Nebraska, medlem av Big Ten Conference og Big Ten Academic Alliance, er klassifisert i kategorien Carnegie “R1: Doctoral Universities - Highest Research Activity”. Nebraska er også et land-stipend universitet og medlem av Association of Public and Land-stipend University (APLU). Universitetet er akkreditert av Higher Learning Commission of the North Central Association of Colleges and Schools. University of Nebraska ble grunnlagt 15. februar 1869.

Et sterkt fundament

Dette var alltid et sted med høy ambisjon, og dette var en av de første institusjonene vest for Mississippi-elven som ga doktorgrader - den første ble gitt i 1896. Universitetet i Nebraska etablerte verdens første forskningslaboratorium for psykologi. Ekologidisiplinen ble født her, og campusene gjenspeiler den tradisjonen, og blir anerkjent som botaniske hager og arboreta. En tidlig institusjonell interesse for litteratur og kunst ga grunnlaget for dagens Prairie Schooner litterære magasin, for University of Nebraska Press, og for Sheldon Museum of Art, som huser en av verdens viktigste samlinger av amerikansk kunst fra det 20. århundre.

I dag er Nebraska en av landets ledende læresteder, og en forskningsleder med et bredt utvalg av tilskuddsfinansierte prosjekter som tar sikte på å utvide kunnskap innen vitenskaper og humaniora.

Steder

Lincoln

Address
R Street,1400
68588 Lincoln, Nebraska, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss