University of New Haven

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Suksessen starter her

Innenfor våre høyskoler og skoler fordyper studentene seg i en transformativ, karrierefokusert utdanning på tvers av liberale kunst og vitenskaper, kunst, næringsliv, ingeniørvitenskap, helsevesen, offentlig sikkerhet og offentlig tjeneste. Vi tilbyr mer enn 100 akademiske programmer, alle basert på en langvarig forpliktelse til samarbeid, tverrfaglig, prosjektbasert læring.

112670_3.jpg

Her er opplevelsen av læring både personlig og pragmatisk, styrt av et fremragende fakultet som bryr seg dypt om individuell suksess. Som ledere på sine felt gir fakultetsmedlemmer den inspirasjonen og anerkjennelsen som er nødvendig for at studentene skal kunne oppfylle potensialet sitt og lykkes med hva de velger å gjøre.

Vi kaller det studentenes første filosofi

  • Fakultetskompetanse og dedikasjon

Lær fra professorer dedikert til å fremme din personlige vekst og faglige utvikling. Dette urokkelige engasjementet har ledet den personlige og profesjonelle suksessen til hver student i nesten et århundre.

  • En grunnleggende utdanning

En velprøvd, målrettet utdanning, som gjennom profesjonelt fokuserte studiekurs, utstyrer studentene med kritiske ferdigheter, kunnskap og erfaring som er essensiell for meningsfull karriere og produktivt liv.

  • Tverrfaglig læreplan

En læreplan som oppmuntrer til tverrfaglig utforskning, og utdanner studenter som vil lykkes i et globalt samfunn, og sikre at du er godt forberedt på å forstå og navigere i hele verden.

112671_2.jpg

  • Grenseløse faglige og fellessettede muligheter
  • Levende Campus Community

Et engasjert, levende campussamfunn - det er i riktig størrelse - lite nok til å føle seg personlig og håndterlig, men likevel stort nok til å tilby studentene et bredt utvalg av akademiske, boliglige, atletiske og ledelsesmuligheter.

  • Ledere og oppnådde

Sterk suksess etter endt studium, opprettholdt av et engasjert alumninettverk på mer enn 57 000 i alle bransjer. Mer enn 91 prosent av nyutdannede er ansatt eller forfølger gradsstudier ett år ut, og 96 prosent lykkes på sine felt innen seks år etter eksamen.

112672_6.jpg

Oppdragserklæring

112669_1.jpg

Steder

300

Address
300 BOSTON POST RD
WEST HAVEN

300, Connecticut, USA

Akkrediteringer

AACSB Accredited