University of New Mexico College of Population Health

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om College of Population Health

University of New Mexico College of Population Health er en aktiv styrke i UNMs større oppdrag for å forbedre helsetjenester, tilgang og likeverd for alle mennesker. Selv om vår strenge forskningsinnsats, Bachelor of Science in Population Health, Master of Public Health og andre programmer, er vi endringsagenter i New Mexico og utover.

College of Population Health ble grunnlagt i 2016 som et svar på New Mexicos store behov for å møte helseproblemer blant statens forskjellige samfunn, og er den andre høyskolen i sitt slag i USA, og den første som tilbyr en Bachelor of Science in Population Health-grad. .

Gjennom utdanning, anvendt forskning, politikk, service og partnerskap vil College of Population Health:

  • Utdann en mangfoldig fremtidig arbeidsstyrke utstyrt med kompetanse innen sykdomsforebygging, velvære, sosiale determinanter, miljøhelse, mental helse, helsetjenester og politikk.
  • Utnytt vår kollektive ekspertise innen epidemiologi, biostatistikk, samfunnsvitenskap, samfunnshelse, helsepolitikk og helsetjenester for å utvikle intervensjoner som er innovative, høykvalitets, datadrevne og validert av flere beviskilder for å forbedre og opprettholde sosiale, miljømessige og helseutfall;
  • Vurdere samfunn, helsesystem og miljøbehov og eiendeler for å kartlegge sykdom, inngrep og policyer som krever grundig oppmerksomhet for å forbedre helseresultatene.
  • Mobilisere og utvide partnerskap innen UNM Network, med stamme-, regionale og globale samfunn, offentlige og private institusjoner og offentlige etater for å iverksette tiltak som fremmer helse og sosial rettferdighet for New Mexico, grensen mellom USA og Mexico, Tribal Nations, landet , regionen og kloden;
  • Vokse og opprettholde et college som er organisatorisk og økonomisk sterkt med et klima som verdsetter og investerer i mennesker.

Data drevet. Community Motivated.

Vi er nasjonalt kjent for vårt arbeid innen epidemiologi, indianerhelse, samfunnshelse, ulikhet i helsetjenester på landsbygda og samfunnsbasert deltakende forskning. Våre kandidater fortsetter med ulike karrierer innen medisin, beredskapsledelse, folkehelse, helseutdanning, arbeidshelse, sosialt arbeid og mer. Vi trener studentene i kritiske ferdigheter, inkludert:

  • Helsepolitisk utvikling og analyse
  • Analyse av helsedata
  • Samfunnsadvokat
  • Forbedring av helsevesenets levering og kvalitet
  • Forebygging av sykdom

En modell for nasjonen, College of Population Health produserer ledere som gjør samfunn sunnere med forskning, data, analyse og praktiske resultater.

Steder

Albuquerque

Address
87131 Albuquerque, New Mexico, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Denne skolen tilbyr også: