University of New Mexico School of Architecture and Planning

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

School of Architecture and Planning sitter langs historiske Route 66 i hjertet av Albuquerque, og gir utsikt vest til Rio Grande River Valley og øst til Sandia-fjellene. Albuquerque / Santa Fe utgjør det største storbyområdet i New Mexico med en befolkning på rundt 900.000, i en større sammenheng som inkluderer landsbyer som går tilbake til hundrevis av år, tjueto Pueblo-samfunn og Navajo Nation.

SA + P er kjent for sine forbindelser til regionen og for å forstå verdien av å jobbe direkte med sentrale spørsmål om design og utvikling i staten og regionen, inkludert kritiske spørsmål om bærekraft og planlegging / design av sunne samfunn. Skolen har et sterkt rykte for å undervise og gi profesjonell innsikt i måtene som historie, kultur og det fysiske miljøet former (og formes i) regionen. Medlemmer av fakultetet er aktivt involvert i offentlige etater, frivillige organisasjoner, statlige lisensstyrer og samfunnsorganisasjoner, samtidig som de deltar i våre profesjonelle foreninger.

Historie

School of Architecture and Planning er en av ni skoler / høyskoler ved University of New Mexico, og har sterke historiske bånd med både College of Engineering og College of Fine Arts. Den første profesjonelle graden i arkitektur ble akkreditert i 1967, og Master of Architecture-programmet mottok sin første akkreditering i 1968. I 1975 ble School of Architecture and Planning utpekt som en kvasi-autonom profesjonell skole, sammen med School of Law, Medicine , Ingeniørfag og sykepleie.

Skolens samfunns- og regionplanleggingsprogram ble etablert i 1980. Det er en av de grunnleggende akademiske enhetene i den tverrfaglige Master of Water Resources Administration-graden og spiller en aktiv rolle i samfunnsbaserte spørsmål i byen. Det nyeste studiet, Master of Landscape Architecture, ble etablert i 1999.

I tillegg til de akademiske programmene har skolen vært aktiv innen design og utvikling av nabolag og lokale organisasjoner over hele staten. Siden 1969 har Design and Planning Assistance Center (DPAC) gitt samfunnstjeneste innen planlegging, design og miljøforskning til byer i New Mexico.

Steder

Albuquerque

Address
87106 Albuquerque, New Mexico, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss