University of New Mexico School of Medicine

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

På begynnelsen av 1960-tallet gjennomførte en banebrytende gruppe medisinske lærere, rekruttert fra hele USA, et dristig eksperiment. De kom sammen for å opprette en medisinskole i en tilstand plaget av endemisk fattigdom og skremmende geografiske barrierer.

I dag er nye meksikanere med rette stolte av sin medisinskole, som skylder så mye framsyn, visjon og mot fra disse pedagogiske pionerene. Gang på gang lærer vi om deres fryktløse spørsmålstegn ved status quo og deres tvang til å spørre "Hvorfor?" De er ikoner for oss, men i dag likte de tydeligvis å være ikonoklaster.

Skolen de opprettet ble feiret for sine innovasjoner innen medisinsk utdanning, og har fått rykte på seg for å gjøre mangfold i legearbeidere en prioritet. Programmene i landlig medisin og familiemedisin er nasjonalt anerkjent, og det banebrytende BA / MD-programmet har gitt en ny Pathway for studenter fra hele New Mexico til å forfølge en medisinsk karriere.

Oppfyller løftet om muligheter

I 1964 hadde grunnleggerne våre et syn på verdien en medisinskole kunne gi staten vår. De forsto at New Mexicos rike og livlige kulturer var uvurderlige eiendeler for alle. Deres kompakt med staten skulle gi en større mulighet for nye meksikanere til å ha medisinsk utdannelse, og samtidig bidra til å lindre den alvorlige mangelen på medisinsk behandling i store deler av staten.

Vi har vært veldig vellykkede med å innfri disse løftene. Mer enn 40 prosent av New Mexicos praktiserende leger er utdannet fra skolen vår og dens bostedsprogrammer. Vi fortsetter å legge spesiell vekt på å ta opp statsborgere. Staten New Mexico støtter oss med offentlig finansiering, slik den har gjort fra begynnelsen. Som i begynnelsen pågår utfordringene for vårt oppdrag.

Leverer et mangfoldig team for en mangfoldig stat

I tillegg til å være lærere og våre forskningsprogrammer som oppnår nasjonal anerkjennelse, har School of Medicine vokst til å bli en stor del av helsevesenets infrastruktur for staten New Mexico, med programmer i 141 samfunn. Gjennom UNM Health System leverer våre leverandører omfattende helsetjenester til sentrale New Mexico og tjener hele staten som henvisningssenter for nivå 1 traumer og for mange spesialiserte medisinske og kirurgiske tjenester for voksne og barn.

Steder

Albuquerque

Address
Camino de Salud,2425
87106 Albuquerque, New Mexico, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss