University of North Texas College of Engineering

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen

Velkommen til UNT College of Engineering, en ung og levende college på et toppnivå (R1) universitet. Høgskolen går gjennom en transformasjonsfase, og legger til ti tenured / tenure-track og to non-tenure-track fakultet medlemmer i 2019, med planer om å fortsette å vokse over de neste 4-5 årene.

Som leder innen forskning og utdanning har høgskolen etablert klynger av forskningspraksis, inkludert additivproduksjon, cybersikkerhet og bioengineering. Høgskolen samarbeider også med regjeringen om ulike statlige og nasjonale initiativer, blant annet forskning i nasjonalt forsvar, responsanalyse og lagring av kjernefysisk avfall. Vårt partnerskap med Air Force og Army Research Labs alene er støttet av et $ 5 millioner årlig forskningsbidrag.

Vi har over 4000 studenter på UNT Engineering, med ca 250 innmeldte i våre doktorgradsprogrammer. I alt tilbyr College of Engineering 4 doktorgrad, 7 mastergrad og 10 bachelorstudier innen biomedisinsk ingeniørfag, datavitenskap, datateknikk, informasjonsteknologi, elektroteknikk, materialvitenskap og ingeniørfag, maskin- og energiteknikk, konstruksjonsteknologi og mekanisk engineering teknologi, som forbereder våre studenter til å konkurrere i dagens globale marked. I tillegg har høgskolen etablert flere 3 2 utdanningsprogrammer med universiteter i India og Kina.

Som en samarbeidspartner med lokalsamfunnet samarbeider høgskolen med mer enn 20 selskaper i Dallas Metroplex gjennom forskning og senior design capstone prosjekter. I tillegg bringer våre UNT STEM @ thePark-initiativ K-12 studenter fra hele DFW sammen med UNT Engineering studenter og fakultet for å lære mer om vitenskap, teknologi, ingeniørfag og matematikk.

UNT College of Engineering jobber for å få en positiv innvirkning på våre studenters liv, så vel som i Dallas Metroplex, delstaten Texas, USA og globalt. Jeg inviterer deg til å bli med på vår reise for å gi positive konsekvenser.

akkreditering

ABET Engineering Akkreditering

  • Datateknikk
  • Elektroteknikk
  • Materialvitenskap og teknologi
  • Mekanisk og energiteknikk

ABET Computer Science Accreditation

  • Datavitenskap
  • Informasjonsteknologi

ABET Engineering Technology Accreditation

  • Konstruksjonsteknologi
  • Elektroteknikk
  • Maskinteknikk

Oppdrag

Oppdraget til UNT College of Engineering er å kapitalisere muligheten for innovasjon og fortreffelighet i undervisning, forskning og service. Dette vil bli oppnådd av en strategisk allianse blant alle høgskolens valgkretser i regionen, delstaten Texas og nasjonen. De involverte valgkredsene omfatter hovedsakelig våre bachelor- og studenter samt akademiske enheter og industri, spesielt i Nord-Texas, for å fremme økonomisk utvikling og fremme et akademisk variert miljø.

Syn

Visjonen til Engineering College er å ha høyeste kvalitet undervisning og tverrfaglige forskningsprogrammer i Nord-Texas og utover: i strategisk utvalgte områder innen ingeniørfag, ingeniørteknologi og datavitenskap som betjener samfunnet, industrien og yrket; i et intellektuelt stimulerende og variert miljø og til støtte for industri og økonomisk utvikling.

Strategisk plan

Den strategiske planen presenterer strategier, handlinger og beregninger for å utvikle grunnskole- og utdannelsesprogrammer, og forbedre forskningen, omdømmet og fremskrittet fra UNT College of Engineering (CENG) fra sin nåværende tilstand i 2014 til ønsket stat i 2019 i tråd med dens Universitetsoppdrag og 2014 Strategisk Plan for akademiske saker.

Discovery Park

Den nordlige Texas-regionens største forskningspark med nesten 300 hektar plass dedikert til vitenskap, teknologi og engineering, ligger UNTs Discovery Park 5 miles nord for UNTs hoved campus i Denton, Texas. Den omfatter en 590 000 kvadratmeter bygning, som er okkupert av Engineering College, College of Information og Senter for informasjon og datasikkerhet og støtter interaktiv og tverrfaglig STEM (Science, Technology, Engineering and Mathematics) forskning, utdanning og opplæring som fordeler studenter, fakultet og samfunnet, og utvider økonomisk utvikling ved å utvikle samarbeid mellom industri og universitet.

UNTs Discovery Park har flere state-of-the-art forskningslaboratorier som MRF, et anlegg med kraftige mikroskoper for 3-D karakterisering og prosessering, og drivhuskomplekset, et klimastyrt anlegg utstyrt med en utvidbar infrastruktur for å imøtekomme ulike vekstforhold, inkludert høye tak for å dyrke sukkerrør og andre høye planter.

Discovery Park ligger nær Interstate 35 og er omgitt av et stort parkeringsområde. Det er også tilgjengelig ved campusbussen.

Steder

Denton

Address
1155 Union Circle
310440 Denton, Texas, USA