Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen

Velkommen til UNT College of Engineering, en ung og levende college på et toppnivå (R1) universitet. Høgskolen går gjennom en transformasjonsfase, og legger til ti tenured / tenure-track og to non-tenure-track fakultet medlemmer i 2019, med planer om å fortsette å vokse over de neste 4-5 årene.

Som leder innen forskning og utdanning har høgskolen etablert klynger av forskningspraksis, inkludert additivproduksjon, cybersikkerhet og bioengineering. Høgskolen samarbeider også med regjeringen om ulike statlige og nasjonale initiativer, blant annet forskning i nasjonalt forsvar, responsanalyse og lagring av kjernefysisk avfall. Vårt partnerskap med Air Force og Army Research Labs alene er støttet av et $ 5 millioner årlig forskningsbidrag.

Vi har over 4000 studenter på UNT Engineering, med ca 250 innmeldte i våre doktorgradsprogrammer. I alt tilbyr College of Engineering 4 doktorgrad, 7 mastergrad og 10 bachelorstudier innen biomedisinsk ingeniørfag, datavitenskap, datateknikk, informasjonsteknologi, elektroteknikk, materialvitenskap og ingeniørfag, maskin- og energiteknikk, konstruksjonsteknologi og mekanisk engineering teknologi, som forbereder våre studenter til å konkurrere i dagens globale marked. I tillegg har høgskolen etablert flere 3 2 utdanningsprogrammer med universiteter i India og Kina.

Som en samarbeidspartner med lokalsamfunnet samarbeider høgskolen med mer enn 20 selskaper i Dallas Metroplex gjennom forskning og senior design capstone prosjekter. I tillegg bringer våre UNT STEM @ thePark-initiativ K-12 studenter fra hele DFW sammen med UNT Engineering studenter og fakultet for å lære mer om vitenskap, teknologi, ingeniørfag og matematikk.

UNT College of Engineering jobber for å få en positiv innvirkning på våre studenters liv, så vel som i Dallas Metroplex, delstaten Texas, USA og globalt. Jeg inviterer deg til å bli med på vår reise for å gi positive konsekvenser.

akkreditering

ABET Engineering Akkreditering

  • Datateknikk
  • Elektroteknikk
  • Materialvitenskap og teknologi
  • Mekanisk og energiteknikk

ABET Computer Science Accreditation

  • Datavitenskap
  • Informasjonsteknologi

ABET Engineering Technology Accreditation

  • Konstruksjonsteknologi
  • Elektroteknikk
  • Maskinteknikk

Oppdrag

Oppdraget til UNT College of Engineering er å kapitalisere muligheten for innovasjon og fortreffelighet i undervisning, forskning og service. Dette vil bli oppnådd av en strategisk allianse blant alle høgskolens valgkretser i regionen, delstaten Texas og nasjonen. De involverte valgkredsene omfatter hovedsakelig våre bachelor- og studenter samt akademiske enheter og industri, spesielt i Nord-Texas, for å fremme økonomisk utvikling og fremme et akademisk variert miljø.

Syn

Visjonen til Engineering College er å ha høyeste kvalitet undervisning og tverrfaglige forskningsprogrammer i Nord-Texas og utover: i strategisk utvalgte områder innen ingeniørfag, ingeniørteknologi og datavitenskap som betjener samfunnet, industrien og yrket; i et intellektuelt stimulerende og variert miljø og til støtte for industri og økonomisk utvikling.

Strategisk plan

Den strategiske planen presenterer strategier, handlinger og beregninger for å utvikle grunnskole- og utdannelsesprogrammer, og forbedre forskningen, omdømmet og fremskrittet fra UNT College of Engineering (CENG) fra sin nåværende tilstand i 2014 til ønsket stat i 2019 i tråd med dens Universitetsoppdrag og 2014 Strategisk Plan for akademiske saker.

Discovery Park

Den nordlige Texas-regionens største forskningspark med nesten 300 hektar plass dedikert til vitenskap, teknologi og engineering, ligger UNTs Discovery Park 5 miles nord for UNTs hoved campus i Denton, Texas. Den omfatter en 590 000 kvadratmeter bygning, som er okkupert av Engineering College, College of Information og Senter for informasjon og datasikkerhet og støtter interaktiv og tverrfaglig STEM (Science, Technology, Engineering and Mathematics) forskning, utdanning og opplæring som fordeler studenter, fakultet og samfunnet, og utvider økonomisk utvikling ved å utvikle samarbeid mellom industri og universitet.

UNTs Discovery Park har flere state-of-the-art forskningslaboratorier som MRF, et anlegg med kraftige mikroskoper for 3-D karakterisering og prosessering, og drivhuskomplekset, et klimastyrt anlegg utstyrt med en utvidbar infrastruktur for å imøtekomme ulike vekstforhold, inkludert høye tak for å dyrke sukkerrør og andre høye planter.

Discovery Park ligger nær Interstate 35 og er omgitt av et stort parkeringsområde. Det er også tilgjengelig ved campusbussen.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MSc

University of North Texas College of Engineering

Biomedisinske materialer, metaller, polymerer, briller, elektronikk: Alle testes og forbedres hver dag av materialingeniører og forskere som løser viktige problemer og fr ... [+]

Biomedisinske materialer, metaller, polymerer, briller, elektronikk: Alle testes og forbedres hver dag av materialingeniører og forskere som løser viktige problemer og fremmer teknologi. Hvor vil du gjøre ditt bidrag?

Institutt for materialvitenskap og ingeniørfag ved University of North Texas tilbyr kurs som fører til en Master of Science grad i Material Science og Engineering. Studentene vil velge mellom ett av alternativene nedenfor.

Avhandling alternativ

12 studiepoeng av kjernefag12 studiepoeng valgfag2 studiepoeng på seminarkurs i materialvitenskap og ingeniørfag6 studiepoeng av avhandling

Ikke-avhandling alternativ... [-]

USA Denton
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University of North Texas College of Engineering

Institutt for datavitenskap og teknologi ved University of North Texas tilbyr kurs som fører til en Master of Science grad i datalogi. ... [+]

Institutt for datavitenskap og teknologi ved University of North Texas tilbyr kurs som fører til en Master of Science grad i datalogi.

Du har to alternativer for å tjene en mastergrad.

Avhandlingsalternativet krever 30 studiepoeng av kurs, inkludert 6 studiepoeng av oppgaven.Ikke-avhandlingsalternativet krever 36 studiepoeng av kurs. Det kan inneholde 3 studiepoeng på et prosjekt eller 6 studiepoeng på et problem i stedet for en avhandling.

Du kan velge et spesialiseringsområde i samråd med en stor professor og kandidatkoordinatoren.

Graduate Opportunities

Du vil kunne jobbe tett med fremtredende fakultetsmedlemmer for å løse komplekse problemer som bedrifter og forbrukere står overfor. Avdelingen har et samarbeid med lokale og nasjonale selskaper, og dets industrielle rådgivende styre består av representanter fra høyteknologiske bedrifter.... [-]

USA Denton
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University of North Texas College of Engineering

Institutt for datavitenskap og teknologi ved University of North Texas tilbyr kurs som fører til en mastergrad i datateknikk. ... [+]

Institutt for datavitenskap og teknologi ved University of North Texas tilbyr kurs som fører til en mastergrad i datateknikk.

Du har to alternativer for å tjene en mastergrad.

Avhandlingsalternativet krever 30 studiepoeng av kurs, inkludert 6 studiepoeng av oppgaven.Ikke-avhandlingsalternativet krever 36 studiepoeng av kurs. Det kan inkludere 3 studiepoeng på et prosjekt eller 6 studiepoeng på problemet i stedet for en avhandling.

Du kan velge et spesialiseringsområde i samråd med en stor professor og kandidatkoordinatoren.

Graduate Opportunities

Du vil kunne jobbe tett med fremtredende fakultetsmedlemmer for å løse komplekse problemer som bedrifter og forbrukere står overfor. Avdelingen har et samarbeid med lokale og nasjonale selskaper, og dets industrielle rådgivende styre består av representanter fra høyteknologiske bedrifter.... [-]

USA Denton
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University of North Texas College of Engineering

Hvor vil du ha en høyere grad å ta deg? Vil du utvikle et trailblazing, intelligent trådløst sensornettverk som kan oppdage biologiske eller kjemiske midler? En ny måte å ... [+]

Hvor vil du ha en høyere grad å ta deg? Vil du utvikle et trailblazing, intelligent trådløst sensornettverk som kan oppdage biologiske eller kjemiske midler? En ny måte å håndtere akustiske signaler på i tale, ultralyd, høreapparater eller musikk? Eller noe helt nytt?

For å få en mastergrad i elektroteknikk, velger du ett av følgende.

Avhandling alternativ

24 studiepoeng av nødvendige elektroteknikk kurs6 studiepoeng på masteroppgaven

Ikke-avhandling alternativ

33 studiepoeng med nødvendige elektroteknikk kurs3 studiepoeng av et rettet studieprogramGraduate Opportunities

Institutt for elektroteknikk ved University of North Texas tilbyr kurs som fører til en Master of Science grad i elektroteknikk. Med denne grad vil du være godt posisjonert for en vellykket karriere i morgendagens tech-drevne verden.... [-]

USA Denton
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University of North Texas College of Engineering

Institutt for ingeniørteknologi ved University of North Texas gir deg muligheten til å få praktisk erfaring innen ingeniørteknologi og tekniske studier og forbereder deg ... [+]

Institutt for ingeniørteknologi ved University of North Texas gir deg muligheten til å få praktisk erfaring innen ingeniørteknologi og tekniske studier og forbereder deg til å designe, bygge, teste, drive og vedlikeholde en rekke systemer og prosesser. Vår avdeling er den eneste i sitt slag i Dallas-Fort Worth-området, og tilbyr kurs som fører til en Master of Science grad i Engineering Technology.

Programmet ditt er planlagt under ledelse av en stor professor eller rådgiver i løpet av ditt første semester av høyere studier. Når graden planen er godkjent av dekanen dean, vil du bli tatt opp til kandidatur.

Avhandling alternativ... [-]

USA Denton
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
University of North Texas College of Engineering

Hvor vil du gjøre ditt merke i fremtidige innovasjoner? Vil du bidra til å gi renere og mer bærekraftig energi, forbedre menneskers helse eller utvikle bedre teknologier ... [+]

Hvor vil du gjøre ditt merke i fremtidige innovasjoner? Vil du bidra til å gi renere og mer bærekraftig energi, forbedre menneskers helse eller utvikle bedre teknologier for jord- og lufttransport, eller til og med romforskning?

Du planlegger ditt studium med assistanse og godkjenning av din store professor og rådgivende komité. Graduering krever å tjene et B-gjennomsnitt i alle kurs.

Avhandling alternativ

24 studiepoeng på kandidatnivå kurs. Minst 18 studiepoeng må velges fra kurs tilbys av Institutt for maskin- og energiteknikk. Resterende kurs kan velges fra andre avdelinger med fakultetsrådgiverens godkjenning.6 studiepoeng av masteroppgaven. En muntlig presentasjon av avhandlingen er nødvendig. En avgjørelse om godkjenning av avhandlingen skjer av din rådgivende komité.... [-]
USA Denton
Januar 2020
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
Address
1155 Union Circle
310440 Denton, Texas, USA