University of Saint Mary

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Tradisjon

University of Saint Mary grunnlagt i 1923 av Sisters of Charity of Leavenworth og har en lang tradisjon for akademisk dyktighet. Saint Mary er et sammensveiset samfunn hvor en-til-en-oppmerksomhet blir verdsatt og vekst måles med mer enn en prosent i en karakterbok.

USM fokuserer på å oppfylle både studentenes og samfunnets behov - å etablere akademiske programmer der formål, global innvirkning og langsiktig suksess styrer deres eksistens. Studentene blir inspirert til å følge drømmene sine og finne potensialet sitt - å velge mellom over 30 hovedfag, mindreårige og konsentrasjoner; åtte kandidatprogrammer, inkludert USMs nyeste: Master of Science in Athletic Training; sammen med en doktor i fysioterapi.

Oppdrag

University of Saint Mary utdanner studenter med ulik bakgrunn til å realisere sitt gudgitte potensial og forbereder dem på verdisentrerte liv og karrierer som bidrar til velvære i vårt globale samfunn.

Foundation in the Liberal Arts

Forpliktet til en liberal arts utdanning, er læreplanen designet for å skape bredde av kunnskap hos nyutdannede. USM er en av 700 medlemshøgskoler i Council of Independent Colleges som støtter et nasjonalt advokatprogram som fremmer forståelsen av liberal arts og effektiviteten av uavhengig høyere utdanning kalt "Power of Liberal Arts."

Steder

Leavenworth

Address
South 4th Street,4100
66048 Leavenworth, Kansas, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss