University of Tampa College of Natural and Health Sciences

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Realfag råd til muligheten for leting og funn i jakten på ny kunnskap, forståelse systemer i det fysiske og naturlige verden, og for bette den menneskelige tilstand. Med de utfordringene verden står overfor, har det aldri vært en bedre tid til å forfølge en utdanning i realfag, helsetjenester eller idrettsstudier. Forskere, teknikere og omsorgspersoner er i høy etterspørsel. The College of Natural og helsefag tilbyr strenge, høy kvalitet læreplaner utformet for å forberede studentene på de utfordringer og muligheter som ligger foran oss.

Vårt fakultet er gode lærere, både i klasserommet og jobbe med studenter på individuell basis. UT har investert tungt i utviklingen av vår høgskolens undervisnings- og forskningsfasiliteter og laboratorier. Fakultetet, ikke hovedfagsstudenter, lære alle laboratoriebaserte kurs i alle våre avdelinger.

Vår college stadig fremmer relasjoner med organisasjoner i større Tampa Bay-området og andre steder for å gi studentene mulighet til å forfølge en internship, frivillig, eller samhandle med fagfolk som arbeider i utvalgte felt. Hver avdeling har også studier i utlandet kurs som studentene kan ta for kreditt mot sin mastergrad.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Pre-Vets » Se Pre-Meds » Se Bachelor - HealthcareStudies » Se Bachelor - Bachelor »

Videoer

The University of Tampa - Overview

Kontakt

The University of Tampa

Adresse, linje 1 The University of Tampa 401 W. Kennedy Blvd.
33606 Tampa, Florida, USA
HJemmeside http://www.ut.edu
Telefon +1 813-253-3333