University of Tampa College of Natural and Health Sciences

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Motto: Connect - Transform - Succeed

Vitenskapene gir mulighet for utforskning og oppdagelse i jakten på ny kunnskap, forståelsessystemer i den fysiske og naturlige verden, og for å bedre den menneskelige tilstanden. Med utfordringene verden står overfor, har det aldri vært en bedre tid å satse på en utdanning innen naturvitenskap, helsehjelp eller idrettsstudier. Det er stor etterspørsel etter forskere, teknikere og omsorgspersoner. College of Natural and Health Sciences tilbyr strenge læreplaner av høy kvalitet designet for å forberede studentene på utfordringene og mulighetene som ligger foran.

Høgskoleavdelinger

  • Biologi
  • Kjemi, biokjemi og fysikk
  • Helsefag og menneskelig ytelse
  • Sykepleie
  • Legeassistentmedisin
  • Sport ledelse

Fakultetet vårt er utmerkede lærere, både i klasserommet og som jobber med studenter på individuell basis. UT har investert mye i utviklingen av universitetets undervisnings- og forskningsfasiliteter og laboratorier. Fakultetet, ikke doktorgradsstudenter, underviser i alle laboratoriebaserte kurs i alle avdelingene våre.

Høgskolen vår fremmer kontinuerlig forhold til organisasjoner i det større Tampa Bay-området og andre steder for å gi studentene muligheten til å satse på internat, frivillig eller samhandle med fagpersoner som jobber innenfor det valgte feltet. Hver avdeling tilbyr også studier i utlandet som studenter kan ta kreditt for graden.

Mission Statement

College of Natural and Health Sciences (CNHS) tilbyr en streng, kvalitetsplan for å forberede en variert befolkning av studenter på de raske fremskrittene innen naturvitenskap, helsevesen og idrettsstudier. Fakultetet og personalet gir en transformativ utdanning innebygd i en kultur med respekt og positivitet, som forbereder studentene på utfordringene og mulighetene de vil møte. Gjennom partnerskap, samarbeid og forbindelser, driver fakultetet, personalet og studentene våre med forskning, klinisk praksis og stipend, interaktiv og erfaringsmessig undersøkelse og praktiske læringsmuligheter som dyrker suksess.

Steder

Tampa

The University of Tampa

Address
The University of Tampa
401 W. Kennedy Blvd.

33606 Tampa, Florida, USA
Telefon
+1 813-253-3333

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss