University of Texas Arlington

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Vi er Mavericks

University of Texas, Arlington, som er en pedagogisk leder i hjertet av den blomstrende Nord-Texas-regionen, nærer sinn i et miljø som verdsetter dyktighet, innovasjon og mangfold. UTA er dedikert til å fremme livslange elever og kritiske tenkere som vår region og nasjon krever.


Et universitet for fremragende verdensklasse

UTA er et voksende Carnegie Research-1 "høyeste forskningsaktivitet" kraftverk forpliktet til livsforbedrende oppdagelse, nyskapende veiledning og omsorgsfull samfunnsengasjement.

US News and World Reportes rangering av "Best Graduate Schools" inkluderer mer enn 20 gradsstudier ved UTA. Våre høyt rangerte akademiske programmer tiltrekker seg de beste og lyseste lærde fra over 100 land, og fakultetet og studentene våre får konsekvent nasjonal og internasjonal anerkjennelse for sine prestasjoner. Som det sjette mest mangfoldige universitetet i landet, er UTA stolt av kulturell inkludering og mulighet.

Dybden av disse utmerkelsene fremhever UTAs status som et fremtredende sted for intellektuelle sysler og driver for positiv forandring.

Topp moderne fasiliteter

Flere ressurser. Mindre konkurranse.

Vi har noen av de mest utrolige læringsmiljøene i University of Texas System. Studentene som kommer hit innser snart at de har tilgang til det hele. Fra kunstnere som viser arbeidet sitt i Galleriet i UTA, til de fremtidige sykepleierne som reagerer på nødsituasjoner i vårt Smart Hospital, eller oppdager nye satsninger innen vitenskap og medisin i det nye Science Engineering Innovation Research-bygget. Studentene våre får sjansen til å jobbe i rom som gjør uskarpheten mellom verden de lærer i og den de vil være med på å forme.


Våre alumner er ledere i verden

Vi kobler studenter med karrieren deres. Vi gir fakultetet vårt mulighet til å forfølge interessene deres. Og vi forsyner verden med nye ideer og målbevisst talent. Det som gjør alle disse tingene mulig, er vår sterke sentrale organisasjon som arbeider med effektivitet, klarhet og integritet.

Blant universitetets mer enn 220 000 studenter er astronauter, sykepleiere, lærere, gründere, kunstnere, ordførere, forskere og noen av de beste påvirkerne i Dallas-Fort Worth-området. Gjennom deres forvalter, entusiasme og sjenerøse støtte hjelper de UTA med å oppnå sitt oppdrag med å styrke studenter og fakultet til å forandre verden med dristige løsninger og global innvirkning.

UTA-kandidater bidrar årlig med en økonomisk innvirkning på 20,7 milliarder dollar til staten Texas og 16,1 milliarder dollar til Nord-Texas. Våre alumner jobber i alle 24 Dallas-Fort Worth Fortune 500 selskaper. Vi følger ikke verden, vi viderefører den til våre standarder.

Steder

Arlington

Address
South Nedderman Drive,500
76013 Arlington, Texas, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss