Les den offisielle beskrivelsen

Vi er Mavericks

En utdannelsesleder i hjertet av den blomstrende Nord-Texas-regionen, Universitetet i Texas i Arlington nærmer seg sinn i et miljø som verdsetter fremragende, oppfinnsomhet og mangfold. UTA er dedikert til å produsere livslang elever og kritiske tenkere vår region og nasjonens etterspørsel.


Et Universitet av Distinksjon

UTA er et voksende Carnegie Research-1 "høyeste forskningsaktivitet" kraftverk forpliktet til livsforbedrende oppdagelse, nyskapende veiledning og omsorgsfull samfunnsengasjement.

Excellence og prestasjon florerer ved University of Texas i Arlington. Våre høyt rankte akademiske programmer tiltrekker seg de beste og lysteste lærde fra hele verden, og våre fakultet og studenter får konsekvent nasjonal og internasjonal anerkjennelse for deres prestasjoner. Bredden og dybden av disse anerkjennelsene fremhever UTAs status som et fremtredende sted for intellektuelle sysler og en sjåfør av positiv forandring.


Universitetsrangeringer

 • UTA ble tildelt R-1: Doktorgradsstudier - Høyeste forskningsaktivitetsbetegnelse av Carnegie-klassifiseringen av høyere utdanningsinstitusjoner, den endelige listen for de beste doktorgradsuniversitetene i USA. Dette setter universitetet i en elitegruppe på 115 institusjoner, inkludert Harvard, MIT, og Johns Hopkins.
 • Amerikanske nyheter
 • Amerikanske nyheter
 • I følge Militære Times står UTA nr. 12 på 2018 "Best for Vets: Colleges" -listen, den høyeste av alle fireårige Texas universitet.
 • UTA er nummer 9 som et "Militært vennlig" universitet i 2018 av Victory Media, som evaluerer høyere utdanningsinstitusjoner for å vise ledende praksis ved rekruttering og støtte etter militærstudenter.
 • Universitetet hoppet 16 steder nasjonalt og tre steder globalt i 2018-19 Senter for World University Rankings. UTA er rangert som nasjonalt nasjonalt og 558 i verden.
 • Princeton Review heter UTA som en av "Best of the West" i sine 2019 beste høyskoler: Region etter region rangeringer.
 • Diverse: Utgaver i høyere utdanning rangerer UTA blant de beste universitetene i landet for å gi grader til minoritetsstudenter. I 2017 var UTA nr. 1 i Texas for bachelor- og mastergrader tildelt afroamerikanske studenter, nr. 1 i Nord-Texas og nr. 12 i landet for mastergrad som ble tildelt Hispanic studenter, nr. 1 i Nord-Texas og nr. 18 i landet for bachelor-grader tildelt spansk studenter, nr. 1 i Nord-Texas og nr. 2 i Texas for mastergrader tildelt alle minoritetsstudenter, og nr. 21 i landet for bachelor- og mastergrader tildelt alle minoritetsstudenter.
 • College Factual rangert UTA i de øverste 15 prosent av amerikanske høyskoler og universiteter for veteran vennlighet. Rangeringen er basert på utdanningsresultater for veteraner, aktive militære studenter og deres familier.
 • Militær avansert utdanning
 • Winds of Change magazine kalt UTA til sin 2017-18 liste over de 200 beste skolene for indianske studenter som driver STEM grader, det tredje året i treng er det blitt anerkjent.
 • UTA er nr. 9 på Great Value Colleges '2017-18 rangering av "50 beste høyskoler for voksenopplæring."
 • Forbes rangert UTA nr. 191 på sin 2018 Best Value Colleges liste.
 • UTA ble kåret til en av de "beste skolene for latinos" av Latino Leaders magazine.
 • En rapport fra Brookings Institution rangerer University of Texas i Arlington blant nasjonens beste offentlige universiteter i å tilby høy kvalitet høyskoleutdanning til studenter fra alle inntektsnivåer.
 • Foreningen for kvinner i matematikk respekterte UTAs AWM student kapittel i 2017 med sin opprinnelige nasjonale pris for innsamling og bærekraft.
 • I 2018 ble UTA kåret til en av de beste online-høgskolene for ikke-tradisjonelle studenter ved OnlineColleges.com. Det kom inn på nr. 8 på listen.
 • UTA ble rangert blant nasjonens topp "Cool Schools" i 2017 av Sierra, det nasjonale magasinet i Sierra Club. Sierra vurderer årlig skoler på et bredt spekter av bærekraftmål, inkludert transport, avfallshåndtering, energi, mat og campusinnovasjon.
 • The American Society of Civil Engineers 'Structural Engineering Institute hylde UTAs ASCE Graduate Student Chapter som sin kandidat student kapittel av året i 2017.
 • Hispanic Network Magazine rangert UTA blant landets beste av de beste skolene i 2017.
 • UTA ble utnevnt til en 2010-2020 Carnegie Community Engaged Campus av Carnegie Foundation for fremme av undervisning for service til samfunnet og det offentlige skolesystemet.
 • Princeton Review inkluderte UTA på listen over "The Best 381 Colleges: 2017 Edition."
 • ValueColleges.com rangerte UTA blant de 50 beste verdifulle forskerskolene i 2017. Evaluatørene sa UTAs beliggenhet gir studentene tilgang til en av nasjonens ledende økonomiske sentre.
 • Senteret for World University Rankings plasserte UTA på nr. 166 i USA på 2017-listen. Dette er en økning fra nr. 175 i 2016, nr. 185 i 2015 og nr. 196 i 2014.
 • UTA kom i 36. i "Miljørør" i Wall Street Journal / Times Higher Education College Ranking 2017. Søylen vurderer sminke av studentlegemet på hver campus og hjelper elevene til å forstå om de vil finne seg i en variert, støttende, og inkluderende miljø mens de er på college.
 • UTA ble rangert som nr. 1 i Texas og nr. 49 i nasjonen på Washington Monthly's 2017-liste over Amerikas beste 4-årige høyskoler for voksne lærere. Magasinet valgte høyskoler basert på data fra Institutt for utdannings Integrated Postecondary Education Data System undersøkelse og deres College Scorecard database.
 • ValueColleges.com rangerte UTA nr. 42 på listen over Best Value Online Graduate Schools of 2017.
 • Times Higher Education rangert UTA nr. 126 på listen over de beste universitetene i USA i 2018.
 • UTA rangerer nr. 141 i amerikanske nyheter
 • Amerikanske nyheter
 • UTA er en av bare 63 institusjoner lands oppkalt til Phi Theta Kappa er 2017 Transfer Honor Roll, som anerkjenner dyktighet i samfunnet college overføre Pathways .
 • UTA ble rangert som nr. 8 i ValueColleges.com's beste nettskoler i Texas.

En state-of-the-art campus i hjertet av Nord-Texas

Med et voksende antall innbyggere i campus har UTA blitt et førstevalgs universitet for studenter som ønsker en levende høyskoleopplevelse. Våre studenter deltar i en robust skifer med samarbeidsaktiviteter som forbereder dem til å bli neste generasjon ledere.

fasiliteter

Flere ressurser. Mindre konkurranse.

Vi har noen av de mest utrolige læringsmiljøene i University of Texas System. Og studentene som kommer hit, innser snart at de faktisk har tilgang til alt. Fra kunstnerne som viser sitt arbeid i Galleriet på UTA til fremtidige sykepleiere som reagerer på nødssituasjoner i vårt Smart Hospital, får våre studenter sjansen til å jobbe i rom som slør ut linjen mellom verden de lærer seg inn og den de skal hjelpe til med .


Våre alumni gjør historie

Omtrent 65 prosent av universitetets 210.000 alumni bor i Nord-Texas og bidrar til vår årlige økonomiske effekt på 12,8 milliarder dollar i regionen.


Vår ledelse

Vi forbinder elevene med sine karrierer. Vi gir våre fakultet mulighet til å forfølge sine interesser. Og vi leverer verden med friske ideer og bestemt talent. Det som gjør alle disse tingene mulig er vår sterke sentrale organisasjon som opererer med effektivitet, klarhet og integritet.

Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

University of Texas Arlington

Master of Construction Management grad er et tverrfaglig program fokusert på styring av byggeprosjekter. Det inkluderer valgfrie kurs i arkitektur, næringsliv og ledelse. ... [+]

Master of Construction Management grad er et tverrfaglig program fokusert på styring av byggeprosjekter. Det inkluderer valgfrie kurs i arkitektur, næringsliv og ledelse. Denne mastergraden er utformet hovedsakelig for søkere med en lavere grad i ingeniørfag, men studenter med ulike bachelor disipliner kan gå inn i programmet ved å ta tildelt leveling kurs.

Byggeledelse

Fremskritt innen byggteknologi, finansiering og metoder understreker behovet for en solid og systematisk styring av byggeprosjekter. Organisasjonsstrukturer, forretningsmodeller og evnen til å implementere ny teknologi i praksis krever avansert studie i byggeledelse. Master of Construction Management grad gir tverrfaglige studier i kommersielle, bolig, tung / motorvei og industrielle applikasjoner for å møte et bredt spekter av utfordringer som står overfor byggelederfeltet.... [-]

USA Arlington
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 - 3 semestre
Campus
Nettstudier
Les mer på norsk

MSc

University of Texas Arlington

Master of Science i Business Analytics er utformet for å forberede nyutdannede til å identifisere og implementere muligheter for strategisk bruk av forretningsanalyser me ... [+]

Master of Science i Business Analytics er utformet for å forberede nyutdannede til å identifisere og implementere muligheter for strategisk bruk av forretningsanalyser med vekt på virksomhet. Studentene får kunnskap om et bredt spekter av disipliner og funksjoner i virksomheten, samt spesialisert kunnskap om forretningsanalyse og tilhørende ferdighetssett. En intensiv pensum som dekker forretningsmessig intelligens, datautvinning, økonometri, markedsundersøkelser, statistiske teknikker forbereder studentene til karriere innen forretningsanalyse.

MSBA-programmet er utformet i forbindelse med et industripanel som omfatter toppresultater i regionen. Med en Master of Science i Business Analytics, uteksamineres... [-]

USA Arlington
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 - 3 semestre
Campus
Les mer på norsk
University of Texas Arlington

Formålet med kandidatprogrammene i datateknologi (CS) er å legge til rette for studentens fortsatte faglige og faglige utvikling. Master of Science (MS) -programmet er ut ... [+]

Formålet med kandidatprogrammene i Computer Sc (CS) er å legge til rette for studentens fortsatte faglige og faglige utvikling. Master of Science (MS) -programmet er utformet for å utvide studentens kunnskap og understreke et bestemt konsentrasjonsområde.

Typiske konsentrasjonsområder inkluderer:

DatasystemerIntelligente systemerSoftware EngineeringdatabasekommunikasjonCurriculum

Mastergrad i datateknologi uten oppgave gir faglig utvikling innen datavitenskap. Det strukturerte alternativet krever 36 kreditt timer.

Påkrevde kurs

CSE 5311: Avanserte algoritmerCSE 5301: Dataanalyse og modelleringsteknikker, ellerCSE 5306: Operativsystemer II, ellerCSE 5317: Design og bygging av kompilatorer... [-]
USA Arlington
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 - 3 semestre
Campus
Les mer på norsk
University of Texas Arlington

Formålet med kandidatprogrammene i datateknikk (CpE) er å legge til rette for studentenes fortsatte faglige og faglige utvikling. Master of Science (MS) -programmet er ut ... [+]

Formålet med kandidatprogrammene i datateknikk (CpE) er å legge til rette for studentenes fortsatte faglige og faglige utvikling. Master of Science (MS) -programmet er utformet for å utvide studentens kunnskap og understreke et bestemt konsentrasjonsområde.

Typiske konsentrasjonsområder inkluderer:

DatasystemerIntelligente systemerSoftware EngineeringdatabasekommunikasjonCurriculum

Påkrevde kurs

CSE 5311: Avanserte algoritmerCSE 5301: Dataanalyse og modelleringsteknikker, ellerCSE 5306: Operativsystemer II, ellerCSE 5317: Design og bygging av kompilatorer

Breddebaner

Breddekurs er definert som et hvilket som helst CSE-kurs som ikke er i studentens hovedfelt. Hvert brede kurs bør være i et annet fagområde, om mulig. Studentene med strukturert opsjon velger tre tredelte kurs.... [-]

USA Arlington
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 - 3 semestre
Campus
Les mer på norsk
University of Texas Arlington

Kurset gir studentene mulighet til å utvide og intensivere sin kunnskap innen en rekke områder innen elektroteknikk. Studenten kan ved hjelp av en fakultetrådgiver planle ... [+]

Kurset gir studentene mulighet til å utvide og intensivere sin kunnskap innen en rekke områder innen elektroteknikk. Studenten kan ved hjelp av en fakultetrådgiver planlegge et program innen noen av fagområdene spesialisering innen elektroteknikk eller tilbud fra tilknyttede avdelinger innen vitenskap og ingeniørfag.

Graduate studie og forskning tilbys på områdene:

Digital og mikroprosessor / Controller SystemsSolid State-enheter, kretser og systemerSystemer og kontrollerElektromagnetiske felt og applikasjonerDigital signal og bildebehandlingTelekommunikasjon og informasjonssystemerPower SystemsOptiske enheter og systemerNanoteknologi og MEMS - Materialer og enheterFornybare energisystemer og kjøretøyteknologi... [-]
USA Arlington
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 - 3 semestre
Campus
Les mer på norsk
University of Texas Arlington

Engineering Management Programmet tilbys som et tverrfaglig program som integrerer engineering og forretningskonsepter. Læreplanen forbereder en erfaren profesjonell inge ... [+]

Engineering Management Programmet tilbys som et tverrfaglig program som integrerer engineering og forretningskonsepter. Læreplanen forbereder en erfaren profesjonell ingeniør eller forsker for en ledende rolle i planlegging, utvikling og styring av firmaers teknologiske ressurser, inkludert mennesker, teknologi og prosesser. Nyutdannede får en forståelse av hvordan man bruker den tekniske basen for å oppnå organisasjonens operasjonelle, strategiske og konkurransedyktige mål. Dette programmet tilbys i samarbeid med Handelshøyskolen.

Opptakskrav

Søkere til MS-programmene må ha en passende baccalaureatgrad og må oppfylle de ubetingede opptakskriteriene som er beskrevet nedenfor. Søkere som ikke oppfyller alle kriterier kan gis en prøve eller foreløpig opptak.... [-]

USA Arlington
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 - 3 semestre
Campus
Les mer på norsk
University of Texas Arlington

Industrial Engineering Programmet er utviklet for å gi studenten grunnleggende kunnskaper innen flere områder innen industriell ingeniørfag. En student kan forfølge en br ... [+]

Kandidatprogrammet i industriell ingeniørfag er designet for å gi studenten grunnleggende kunnskaper innen de ulike områdene industriell ingeniørfag og muligheten til å understreke i et bestemt område. En student som driver en mastergrad kan spesialisere seg innen industriell ingeniørfag, som generell industriell ingeniørfag, operasjonsforskning og anvendt statistikk, produksjonssystemer, logistikk, bedriftssystemer, bedriftsledelse og ergonomi.

Master of Science grad i industriell ingeniørfag er et forskningsorientert program som består av en avhandling, opsjon-erstatning alternativ, og en ikke-avhandling alternativ.

Mastergraden i industriell ingeniørfag krever 30 timers kurs utover bachelorstudiet for ikke-avhandlingen. Programmet inkluderer slike kurs som:... [-]

USA Arlington
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 - 3 semestre
Campus
Les mer på norsk
University of Texas Arlington

Målet med Master of Science grad i informasjonssystemer er å gi kvalifiserte studenter med både en generell kunnskap om virksomheten og en spesialisert kunnskap om inform ... [+]

En karriere i informasjonssystemer kan være spennende og utfordrende. IS er et voksende felt med mange muligheter. Lønn for IS-kandidater er høyere enn typiske bedriftsledere for både bachelor- og masterstudier.

Master of Science i informasjonssystemer er utformet for å gi nyutdannede med både en generell kunnskap om virksomheten og en spesialisert kunnskap om informasjonssystemer. Studentene er utsatt for teori, forskning og praktiske bruksområder av mange informasjonssystemer, inkludert styringsinformasjonssystemer, databasestyringssystemer, systemanalyse og design og datakommunikasjon; og kan ta valgfag i generelle systemkonsepter, elektronisk handel, forretningsanalyse, problemformulering, informatikk, ledelsesvitenskap, forskning og andre relaterte felt. Programmet er utviklet for å forberede studentene på informasjonssystemer i næringslivet, samt i regjeringsorganisasjoner og ideelle organisasjoner.Den typiske læreplanen for MSIS-programmet er:BSTAT 5325 Avansert statistikkINSY 5337 Data Warehousing og Business IntelligenceINSY 5339 Data MiningINSY 5376 Big Data eller INSY 5377 Web Analytics eller INSY 5378 Data ScienceINSY 5373 ProsjektledelseINSY 5375 Håndtering av informasjonsteknologiervalgfrie timer som godkjent av Graduate Advisor **MSIS-programmet gir fleksibilitet i valg av valgfag og ditt tempo gjennom programmet. Alle kursene tilbys på kveldene på hoved campus i Arlington, Texas.** For de studentene med utilstrekkelig IT-kurs INSY 5309, INSY 5335, og INSY 5341 vil bli krevd som valgfag.OpptakskravOpptak til MSIS i Informasjons System (MSIS) er basert på fullføring av de generelle opptakskrav som spesifisert under Graduate Opptakskrav og prosedyrer i Graduate Catalog.Instituttet har to alternative sett med forhold som tillater søkere å bli betingelsesløst innvilget uten gjennomgang av instituttets Graduate Studies Committee. MSIS Graduate Advisor vurderer alle søknader og bestemmer om de kvalifiserer for opptak under ett... [-]
USA Arlington
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 - 3 semestre
Campus
Les mer på norsk
University of Texas Arlington

Målet med kandidatprogrammet i anleggsingeniør er å forberede studentene på fortsatt profesjonell og vitenskapelig utvikling i samsvar med deres tekniske interesser. Stud ... [+]

Objektiv

Målet med kandidatprogrammet i anleggsingeniør er å forberede studentene på fortsatt profesjonell og vitenskapelig utvikling i samsvar med deres tekniske interesser. Studentene, med hjelp av en fakultetrådgiver i sitt område av interesse, planlegger sine studieprogrammer i et av de tekniske områdene innen ingeniørfag. Typiske program- og forskningsområder er:

Konstruksjonsteknikk og ledelse;Miljø (kontroll av vann og luftkvalitet, og kontroll av solid og farlig materiale);Geoteknisk (jordmekanikk og fundament);Infrastruktur System Engineering og Management;Strukturer og anvendt mekanikk;Transport (trafikkplanlegging, motorveier, flyplasser og transitt);Vannressurser (hydrologi og hydraulikk)CurriculumKonstruksjonsteknikk og ledelsesområde... [-]
USA Arlington
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 - 3 semestre
Campus
Les mer på norsk
University of Texas Arlington

Oppgradere programmet gir muligheter for faglig utvikling i slike former som: opplæringskurs for å forbedre teknisk kompetanse innen maskinteknikk praksis; trene gjennom ... [+]

Oppgradere programmet gir muligheter for faglig utvikling i slike former som: opplæringskurs for å forbedre teknisk kompetanse innen maskinteknikk praksis; trene gjennom en rekke erfaringer innen design, utvikling, forskning, eksperimentering og / eller analyse i felles innsats med fakultet og jevnaldrende; spesialisert studiekurs som kreves for å komme inn i karrierefelt knyttet til maskinteknikkdisiplinen; guidet individuell studie under fakultetets tilsyn og støttende kurs for programmer som fører til karriere som krever tverrfaglig kompetanse.

En student med hjelp fra en fakultetsrådgiver planlegger et program som vil være i samsvar med hans eller hennes tekniske interesser og tilgjengelige fasiliteter og kurstilbud. Vanligvis er programmene klassifisert som:... [-]

USA Arlington
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Deltid
2 - 3 semestre
Campus
Les mer på norsk

Turn it up