University of Utah College of Engineering

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Mission Statement

Å forberede studentene på lederstillinger og profesjonell praksis i akademia, industri og myndigheter; å forbedre produktiviteten, helsen, sikkerheten og gleden av menneskeliv gjennom ledende forskning; og å stimulere og utvide økonomien ved å tilby kvalifiserte ingeniørfagfolk og ved å overføre teknologiene som er utviklet innen College of Engineering-forskning til privat sektor.

College rangeringer

Den siste rapporten fra American Society of Engineering Education (ASEE) rangerer University of Utah's College of Engineering 71. av 310 skoler i størrelsen på vår lavere registrering. ASEE rangerer også Utah Engineering:

27. av 251 skoler i totale årlige forskningsutgifter

37 av 264 skoler for antall tenure-track fakultet

40 av 215 skoler i antall doktorgrader

Styrke i tall

Bekymring for amerikansk global konkurranseevne har blitt en nasjonal prioritering, og med det, innsats for å øke antallet amerikanske studenter som søker studier innen ingeniørfag og informatikk. Behovet er så viktig at Kongressen vedtok America COMPETES (Creating Opportunities to Meaningfully Promote Excellence in Technology, Education, and Science) Act, som godkjente 43,3 milliarder dollar i føderale utgifter til forskning, ingeniørfag, matematikk og teknologiforskning og utdanningsprogrammer. Den topartiske lovforslaget gikk enstemmig i Senatet, og med en overveldende margin på 367-57 i huset. Tidligere president Bush undertegnet lovforslaget 9. august 2007.

Ved University of Utah har vi vært fokusert på dette problemet i over et tiår, og vi har ledet en statlig innsats for å øke ingeniør- og informatikkgrader for å støtte vekst i stats-, regionale og nasjonale økonomier. Vår innsats lønner seg. I mai 2018 tildelte kollegiet 1184 grader (716 BS, 354 MS, 114 Ph.D.)

I tillegg har fakultetet vokst ingeniørrelatert forskning til $ 97 millioner (med underutdelinger) i 2019, en økning på 288 prosent siden 2002. Dette plasserer høgskolen vår i de 50 beste ingeniøruniversitetene i landet for forskningsproduktivitet.

Steder

Salt Lake City

Address
Presidents' Circle,201
84112 Salt Lake City, Utah, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss