University of Virginia

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

I 1819 grunnla Thomas Jefferson University of Virginia og innviet et dristig eksperiment - et offentlig universitet designet for å fremme menneskelig kunnskap, utdanne ledere og dyrke et informert statsborgerskap.

To århundrer senere er denne visjonen blomstrende. Across Grounds - og over hele verden - UVA-studenter, fakultet, ansatte og studenter utfordrer stevne, bryter barrierer og forfølger det større gode.

Som en av landets ledende offentlige institusjoner skyver UVA grensene for hva som er mulig - alltid i navnet til det større gode. Noe av det som gjør dette mulig er en uovertruffen forpliktelse til tiltak som vokser, styrker og former institusjonen vår for fremtiden.

Universitetet er en ikonisk offentlig institusjon for høyere utdanning, og kan skryte av nasjonalt rangerte skoler og programmer, mangfoldig og utmerket fakultet, et stort akademisk medisinsk senter og stolt historie som et kjent forskningsuniversitet. Fellesskapet og kulturen ved universitetet er beriket av aktiv selvstyre av studentene, vedvarende engasjement for kunsten og et robust NCAA Divisjon I friidrett-program.

Steder

Charlottesville

Address
Duffy Boulevard,10
22903 Charlottesville, Virginia, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss