University of the Pacific

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om University of the Pacific

Hvorfor studere ved University of the Pacific?

Fordi det livet du ønsker å leve her starter. Fordi du vil finne små klasse størrelser for mer oppmerksomhet fra professorer. Fordi du vil lære ved å gjøre, takket være forskning, praksisplasser og gruppeoppgaver.

Fordi University of the Pacific er som verden i seg selv på sitt beste: Diverse. Inspirerende. Empowering.

Stockton: Det beste av to verdener

Lyst til å studere i USA uten sprø folkemengder eller stress av en gigantisk by? Stockton, i vakre California, og tilbyr kultur og moro i en mellomstor by.

300.000 mennesker bor i Stockton 90 minutters kjøretur til spennende San Francisco "Middelhavsklima": varme, tørre somre og milde vintre Kinoer, konsertscener, et operahus, profesjonell idrett, museer og mye mer Årlige festivaler som feiret kinesisk nyttår, Colombiansk Independence Day og mer Nær Lake Tahoe, Yosemite National Park og andre populære tur- og rekreasjonsområder.

Akademikere: En rik, inspirert utdanning

University of the Pacific er det 12. beste amerikanske college for alumni lønn over forventning. Det handler ikke bare om hva du betaler for college - det er hva du får tilbake. Og Pacific tilbyr et vell av kunnskap og inspirasjon.

Eldste universitetet i California 13: 1 student-til-fakultetet forholdet Gjennomsnittlig klassestørrelse: 18 studenter Vurdert en topp college av The Economist Magazine 80 grader å velge mellom på Pacific Nr 10 nasjonalt for opptjening basert på faglig major.

Campus: Støttende og moro studentlivet

På Pacific, professorer faktisk vet navnet ditt. Like viktig, vil du bli kjent med dine medstudenter. Og byen Stockton, som er stor nok til å være morsom, men liten nok til å være rolig.

6,304 lavere og høyere grads studenter Nr 9 nasjonale universitetsområdet for etnisk mangfold 150 + av student klubber og organisasjoner basert på akademikere, multikulturalisme, hobbyer og mer Oppkalt # 34 i "Amerikas kuleste skolen" -liste 18 topp tier Divisjon jeg sportsprogrammer for menn og kvinner Blant de 10 vakreste studiesteder i USA

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MA » Se BA'er » Se BSc'er » Se Bachelor »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MA

Læreplan Og Instruksjon

Campus Heltidsstudier Deltid September 2018 USA Stockton

The Master of Arts (MA) grad fra Institutt for pensum og undervisning er egnet for potensielle studenter som allerede kan ha en pedagogisk credential eller tilsvarende faglig forberedelse. [+]

Gladys L. Benerd School of Education

Siden åpningen i 1923, har Benerd School of Education tilbys kvalitet opplæring for lærere på alle nivåer og ferdigheter. Enten du er en fersk high-school graduate eller en voksen som er ute etter en karriere endring, Benerd School of Education har et program for deg. Benerd tilbyr en tradisjonell college miljø samt klasser beregnet for dem som jobber heltid og utforsker sine livsmuligheter.

På lavere nivå, programmer forberede klasserom lærere og spesialpedagoger. På høyere nivå, programmer forberede undervisnings spesialister, skolepsykologer, veiledere, rektorer, inspektører, sentrale kontorpersonell og ledere i høyere utdanning, non-profit og andre organisasjoner. Enten du ønsker å få en pedagogisk credential, få en mastergrad spesialisert i et bestemt område eller ønsker å bli en skole psykolog eller toppnivå administrator, har Benerd valg for deg.... [-]


Kontakt
Besøksadresse
Stockton Campus
3601 Pacific Avenue
Stockton, California 95211

Stockton, California, US
Sosiale medier