VCampus Global

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

VCampus er et ledende USA-basert utdanningsselskap som er innlemmet i delstaten Delaware. VCampus er en fremtredende utdannings- og tjenesteleverandør som består av en rik portefølje av ' instruktørledede ' og online-kurs gjennom sine globale partnere. Vi tilbyr spesialiserte vitnemål og sertifiseringsprogrammer innen felt som IT, ledelse, yrkesopplæring, myke ferdigheter, etc. Når vi er til stede internasjonalt, er VCampus i stand til å tilby utdanningsmuligheter, metodologier og internasjonal kvalifisering i verdensklasse. Støttet av en av de beste fagpersonene innen utdanning, VCampus har en sterk visjon, og for å realisere det, har vi tatt initiativ til et forretningskvalitetsinitiativ ved å utvikle kompetanse for å levere overlegen kvalitet og god støtte med en total kundeorientert tilnærming.

Tildeling av fortreffelighet

Innovasjon og kreativitet er det vi tilbyr hos VCampus Group til forskjellige kategorier av elever. Motivasjon og prestasjoner er stiger som våre dyptgående elever tråkker til. Vår kjernekompetanse og glede hjelper og motiverer elever til å søke en opplyst vei for dem.

Når det gjelder nettbasert utdanning tilbyr vi det beste!

VCampus kommer inn under en gruppe som opererer i forskjellige land og har blitt ledere innen nettbasert utdanning ved å tilby kvalitetslæring med tanke på moderne profesjonelle krav. Våre sertifiseringer er globalt akseptert av arbeidsgiverne som standard kvalifisering knyttet til moderne jobbverden.

Steder

Los Angeles

Address
VCampus Global
7028 Ownsmouth Avenue
Canoga Park

CA 91303 Los Angeles, California, USA

Al Jazirah Al Hamra

Address
VCampus Global Education
Al-Jazeera Al-Hamra

P.O.Box : 31291 Al Jazirah Al Hamra, North Ras Al Khaimah, De forente arabiske emirater

Delhi

Address
VCampus Global Education
E-77, South Extention
Part-1

110049 Delhi, India

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Denne skolen tilbyr også: