Vermont Law School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

En ung og levende skole som allerede har etablert seg som en leder, Vermont Law School er opptatt av å gi studenter, lærere og ansatte med en eksepsjonell pedagogisk fellesskap som verdsetter individualisme, etikk, personlig engasjement, og offentlig statsborgerskap.

Oppdraget vi opprettholde styrkes av vårt mangfold, vår dynamisk læreplan og erfaringskunnskap muligheter, vår prestisjetunge fakultet og utmerket stab, og støttende atmosfære vi har skapt og næret.

Vårt mål er å utdanne endringsagenter som vil fortsette å bli guidet av vår motto-"Law for samfunnet og verden"-som de satte ned sine individuelle banene mot suksess som prosessfullmektiger, offentlige interesse advokater, miljø-og arealbruks eksperter , sivile rettigheter talsmenn og aktivister. Nær og fjern, legge våre kandidater mening til sine karrierer ved å fungere som ledere i sine lokalsamfunn og forvaltere av jorden. Ett og alt, er vi forpliktet til å ha en betydelig positiv innvirkning på verden som omgir oss og de menneskene som lever i den.

Vår misjon "Å utdanne studenter i et mangfoldig samfunn som fremmer personlig vekst og som gjør dem i stand til å oppnå fremragende faglig kompetanse og høye etiske verdier som å fungere som advokater og miljømessige og andre fagfolk i en stadig mer teknologisk og gjensidig avhengig globale samfunnet."

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se skolens masterprogrammer » Se Juris Doctor » Se LLM »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Master

LLM I Energirett

Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 5 år September 2018 USA South Royalton + 1 fler

Den LLM i Energy Law forbereder deg til å spesialisere seg i lov og politikk knyttet til energibruk, produksjon og overføring. [+]

Vermont Law School LLM i Energy Law

Post-JD studenter finner enestående muligheter for intensive studier i Vermont Law School er Masters of Laws (LLM) programmer.

Rangert som nummer én miljørett skole i landet, VLS tilbyr flere miljø-og energirettslige kurs enn noen annen amerikansk juss og er landskjent i tvisteløsning og klinisk lov, Nyutdannede videre definere og fremme sine karrierer gjennom praktisering av loven, forskning , undervisning, eller offentlig politikk.

Den LLM i Energy Law forbereder deg til å spesialisere seg i lov og politikk knyttet til energibruk, produksjon og overføring.

Du vil bygge en intensiv, praktisk pensum som passer dine mål. Undervist og veiledet av fakultetet tilknyttet loven skolens høyt respektert Institutt for energi og miljø, vil du engasjere seg i det virkelige energirett og politisk arbeid og møte og lære av energieksperter som samarbeider på instituttprosjekter. Du vil også gjennomføre selvstendig forskning, skriving, eller en externship og delta i et seminar med fokus på avanserte emner. ... [-]


Master Energi Regulering Og Lovgivning (Merl)

Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 5 år September 2018 USA South Royalton + 1 fler

En mastergrad fra Vermont Law School handler om mer enn juridisk teori. Den MERL Programmet har fokus på lov og politikk styrende energibruk, produksjon og overføring. [+]

Vermont Law School Master of Energy Regulation and Law (MERL)

En mastergrad fra Vermont Law School handler om mer enn juridisk teori. Ved å studere advocacy, forskrifter, lovverk, og markeder, vil du tilegne seg de verktøyene som trengs for å skape en mer bærekraftig verden.

Vermont Law mastergrader kan bli forfulgt i fellesskap med våre Juris Doctor program og nett, og kan startes i høst eller våren. Den 30-kreditt programmer lar deg velge mellom over 50 kurs undervist av VLS 'verdenskjente fakultetet. Programmer er laget for å være ferdig i 12 måneder, men elevene har opp til fem år å få sin grad.

Undervist av fakultetet knyttet til Vermont Law School er høyt respektert Institutt for energi og miljø, er MERL program med fokus på lov og politikk som regulerer energibruk, produksjon og overføring. Du vil utvikle en bred forståelse av skjæringspunktet mellom energi og lovgivning, politikk og økonomisk analyse. Praktisk opplæring i offentlige advocacy og skriving for en juridisk og politisk publikum, muligheter for uavhengig forskning med støtte fra lærere og externships på organisasjoner rundt om i landet og verden forberede deg for umiddelbare utfordringer og muligheter.... [-]


Master I Miljørett Og Politikk (melp)

Nettstudie Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 5 år September 2018 USA South Royalton + 2 fler

Den MELP Programmet har fokus på de politiske, vitenskapelige og kommunikasjon aspekter av miljørett, med en ekstra vekt på økonomi og påvirkningsarbeid. [+]

Vermont Law School Master of Environmental Law and Policy (MELP)

En mastergrad fra Vermont Law School handler om mer enn juridisk teori. Ved å studere advocacy, forskrifter, lovverk, og markeder, vil du tilegne seg de verktøyene som trengs for å skape en mer bærekraftig verden. Vermont Law mastergrader kan bli forfulgt i fellesskap med våre Juris Doctor program og nett, og kan startes i høst eller våren. Den 30-kreditt programmer lar deg velge mellom over 50 kurs undervist av VLS 'verdenskjente fakultetet. Programmer er laget for å være ferdig i 12 måneder, men elevene har opp til fem år å få sin grad. Administreres av Vermont Law School er høyt respektert Environmental Law Center, er MELP programmet fokusert på de politiske, vitenskapelige og kommunikasjon aspekter av miljørett, med en ekstra vekt på økonomi og påvirkningsarbeid. Den innovative læreplanen består av tradisjonelle advokat tilbud og MELP spesifikke kurs i skriving og advocacy utformet for å dra nytte av akademikere i offentlig og privat sektor. Erfaringskunnskap muligheter med statlige og føderale etater, ideelle organisasjoner, og selvhjelpsgrupper sikre at du er klar til å gå videre i din karriere eller ta på en ny posisjon. Den MELP Programmet er åpent for studenter i andre lover skoler som ønsker å kombinere graden med sin JD. Du kan fullføre dual programmet ved å ta kurs i løpet av Vermont Law School Summer Session og engasjerende i erfaringskunnskap. Du kan også dra nytte av Vermont Law School er online læringsmuligheter.... [-]


Videoer

Vermont Law School