Valley Forge Military College

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Siden 1935 har VFMC oppnådd et rykte som en anerkjent, medarbeider, akkreditert toårig privat høyskole. Utpekt som Military College of Pennsylvania ™, gir VFMC en pedagogisk opplevelse i motsetning til alle andre i Commonwealth of Pennsylvania. Kvalitetsbeviset, støttet av militærmiljøet, skaper en helhetlig pedagogisk tilnærming til å bygge ledere av karakter for i dag og inn i fremtiden. Ferdighetene og egenskapene som er utviklet gjennom våre fem hjørnesten: Akademisk Excellence, Karakterutvikling, Personlig Motivasjon, Fysisk Utvikling og Ledelse legger grunnlaget for våre kandidater for å oppnå akademisk og personlig suksess.

Samlet er oppdraget til Valley Forge Military College å utdanne kadetter i et akademisk og militært miljø for å være fullt forberedt på sitt ansvar som borgernes ledere som er mentalt våken, lyd i kroppen, hensynsfull av andre og besatt av høyeste plikt, ære , lojalitet og mot. Å fremme høye moralske standarder og sterke karaktertrekk som vil gjøre alle kadetter til kreditt for seg selv, deres familier, deres alma mater og deres land.

Visjonen til VFMC er å være et skinnende beacon som kaller unge mennesker fra hele verden for å komme sammen for å utvikle seg til deres fulle intellektuelle, fysiske, moralske og lederskapspotensiale gjennom strukturen og inspirasjonen som tilbys av Valley Forge-tradisjonen for fortreffelighet.

VFMACs filosofi er å forbedre det totale individet i et omfattende system for selv- og gruppeforbedring. Institusjonen søker å utdanne hver kadett på en måte som bidrar til og styrker kadettens evner for å trygt søke og forfølge utfordringene i livet. Valley Forge forfølger dette målet ved å bruke det holistiske akademiske og militære miljøet som den integrerende mekanismen for å forberede sine kandidater til å bli utdannede statsborgerskapsledere. Dynamikken til vårt tett strukturerte og veiledte kadettledede samfunn induserer forpliktelse til ansvarlig og informert statsborgerskap i et demokratisk samfunn. Valley Forges militærskoleutdanning hjelper våre kandidater til å oppnå evner og ønsker å effektivt konfrontere og løse problemene i livet, både offentlige og private.

Bygg ledere ved å utvikle hele personen

Både et akademisk og militært miljø bygger VFMAC ledere ved å utvikle hele personen. Vårt internasjonale rykte er basert på et grunnlag som er oppsummert av Five Cornerstones: En cademic Excellence, personlig motivasjon, karakterutvikling, fysisk utvikling og lederskap . Målet med de fem hjørnesteinene er å hjelpe elevene til å nå sitt faglige potensial og å oppnå suksess, ikke bare i klasserommet, men også i klasserommet. Fra cadet lederskapet står til rifleklubben til sitt prisbelønte rytterprogram, lærer VFMAC studentens ledelse og ansvar på praktiske måter.

Akademisk fortreffelighet

 • Vårt dedikerte fakultet utvikler kadetter med kunnskapen til å trives i en fireårig høyskole, i karriere og i hele livet.

Personlig motivasjon

 • Gjennom samarbeid, organisatorisk stolthet og etablering og oppnå personlige mål, lærer hver kadett å streve for fortreffelighet.

Karakter utvikling

 • Kadetter lærer å bidra til samfunnet samtidig som vi opprettholder våre høye krav til karakter og kjærlighet til landet.

Fysisk utvikling

 • Gjennom fysisk utdanning og atletisk konkurranse lærer hver kadett vaner og holdninger som er nødvendige for livslang fysisk velvære.

Ledelse

 • Gjennom et strukturert miljø lærer kadetter det individuelle ansvaret og får muligheten til å bli statsborgere.

INTERNASJONAL

INTERNASJONALE STUDENTER, En av de store styrken i Valley Forge Military Academy

INTERNASJONALE COLLEGE-TILTAK

 • Fullfør et søknad online eller send inn en kopi med en $ 25 ikke refunderbar søknadsavgift
 • Send inn videregående skoleutskrifter (World Education Services eller Evaluation Services, Inc)
 • Send TOEFL score på 75 (internettbasert), 213 (datamaskinbasert) eller 550 (papirbasert) OR
 • IELTS Scores med minst 6
 • SAT / ACT-poeng

INTERNATIONAL COLLEGE STUDENT GRANTS AND AWARDS

 • International Woman's Leadership Award: Tildelt for å hjelpe INTERNATIONAL kvinnelige kadetter som har demonstrert ledelse, faglig fortreffelighet og en forpliktelse til å forbedre sitt samfunn. Studentene må ha en kumulativ high school GPA på 2,5, SAT 1000 (Math og Verbal) eller ACT 17. To anbefalingsbrev er påkrevd. En TOEFL-score på 75 eller IELTS score på 6 kreves. Hvis kvalifisert, vil studentene bli berettiget til et Valley Forge-stipend på opptil $ 5000. Fornybart hvert studieår med en 2,5 GPA.
 • INTERNATIONAL Merit Awards: $ 2000 - $ 8000 per år stipendier tilbys til kvalifiserte INTERNATIONAL studenter med gode akademiske eller atletiske poster. En TOEFL-score på 75 eller IELTS score på 6 kreves. Fornybart hvert studieår med en 2,5 GPA.

INTERNASJONAL AKADEMIS ADMISSIONS

 • Fullfør et søknad online eller send inn en kopi med et $ 100 ikke refunderbart søknadsgebyr
 • Grader for de siste tre (3) årene (på engelsk)
 • Alle internasjonale søkere må sende inn poeng fra TOEFL Junior Test
 • Evalueringer utført av lærere (Matematikk, engelsk og rektor / veilederådgiver)
Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk

Se Associate of Science » Se Associate of Arts » Se Associate Degrees »

Kontakt
Besøksadresse
1001 Eagle Road
Wayne, Pennsylvania, PA 19087 US