Vatel USA - Alliant International University Campus in San Diego

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Vatel tilbyr en unik gjestfrihet utdanning fokusert på amerikansk ledelse. Kvaliteten på utdanning kombinert med de unike praksisplasser muligheter i noen av de mest luksuriøse hotellene i verden gjør Vatel et springbrett for en strålende internasjonal karriere.

En av USAs mest familievennlige byer, er San Diego en vacationer paradis, med helårs temperaturer på syttitallet og nesten konstant solskinn. Solbadere og surfere er garantert å finne sin perfekte stranden, og foodies finne gledene i artisanal bryggerier, lokale bistroer, og gourmetrestauranter.

Fra Broadway spenningen i La Jolla Playhouse til det europeiske følelsen av Little Italy til nouveau-chic av Gaslamp Quarter, har San Diego noe for alle.

Alle våre programmer er nasjonalt akkreditert av Accrediting Rådet for Independent Høyskoler og skoler (ACICS) og tilbys i samarbeid med California International Business University (Cibu). Cibu er en privat, ideell universitet.

Vår misjon på Vatel er å utdanne neste generasjon av ledere og ledere for verdens største og mest pulserende industrien. Vi oppnår vår oppgave gjennom en forpliktelse til god undervisning, sterke samarbeid med gjestfrihet industriledere, reelle praktiske erfaringer og uvurderlig internasjonal eksponering.

Studenter fremgang gjennom hvert program i kohorter med kurs tilpasset deres gruppe. Kohorten struktur sikrer at elevene får de klassene de trenger å oppgradere på tid.

Våre fakultetet medlemmer er eksperter i ledelsen utdanning og forsøker å forberede våre studenter for en vellykket karriere i internasjonal hospitality management.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se Bachelor » Se MBA »

Programmer
Videoer

Preview: CIBU VATEL

Welcome to VATEL USA V15

Kontakt
Besøksadresse
520 West Ash Street
San Diego, California, CA 92101 US