Viterbo University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Viterbo University hadde sin begynnelse i de tidlige akademiske anstrengelsene til Franciscan Sisters of Perpetual Adoration (FSPA). Dens direkte forgjenger var St. Rose Normal School, fullt organisert i 1890 for å forberede søstre til å undervise i barneskoler.

Collegiate kurs ble introdusert i 1923, og det ble tatt skritt mot utviklingen av et vanlig fireårig høyskoleprogram. Innen 1931–1932 var St. Rose Junior College formelt etablert og godkjent av University of Wisconsin i Madison. Videreutvikling fulgte, og innen 1939 ble kollegiet godkjent som en fireårig, gradbevilgende institusjon for forberedelse av lærere for barneskoler. De første startøvelsene ble holdt i 1940. Nyutdannede fra programmet ble sertifisert av State Department of Public Instruction.

I 1937, da det ble lagt opp til oppføring av en ny bygning, ble navnet på College endret fra St. Rose College til Viterbo College. Legekvinner ble tatt opp i 1943; i 1970 ble menn innlagt.

På 1950-tallet utvidet Viterbo sitt program innen liberal arts og forberedelse av lærere for videregående skoler. I 1952 fikk dette programmet godkjenning fra University of Wisconsin Committee on College Accreditation.

Med sin status som en fireårig høyskole for liberal arts oppnådde Viterbo akkreditering av North Central Association of Colleges and Secondary Schools. Den ble oppnådd i 1954 og bekreftet på nytt i 1979.

4. september 2000 markerte Viterbo en ny milepæl - overgangen fra høyskole til universitetsstatus. Endringen til Viterbo University formaliserte, i navn, det som allerede hadde skjedd internt. Faktisk, i 1994, klassifiserte det amerikanske utdanningsdepartementet Viterbo som en "omfattende institusjon (universitet)" på grunn av sin fenomenale vekst i innmelding og utvidelse av studenter, studenter og oppsøkende programmer.

Steder

La Crosse

Address
Viterbo Drive,900
54601 La Crosse, Wisconsin, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Denne skolen tilbyr også: