West Virginia University - College of Business and Economics

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

AACSB Accredited

Vår misjon

The College of Business and Economics tilbyr sine valgkretser med kunnskap, ferdigheter, verktøy og verdier som kreves for å vinne i det globale markedet gjennom undervisning, forskning og service.

Visjon

en WVU

Verdier

Mangfold etikk Excellence

Satsinger

ATTRACT høy kvalitet studenter, lærere og ansatte, fremme mangfold og en inkluderende kultur. Utdanne og forberede våre studenter for markedet; utmerke seg i forskning, stipend og innovasjon. Plassere våre studenter i praksisplasser og arbeidsplasser på eksamen; kontakt med næringslivet for å etablere college, næringsliv og offentlige partnerskap Engasjere og organisere oss for å lykkes; student og fortreffelighet sentriske; økt internt og eksternt samarbeid Finansiere visjon

Som et land-grant institusjon i det 21. århundre, vil WVU levere høy kvalitet på opplæringen, excel i oppdagelse og innovasjon, modell en kultur for mangfold og inkludering, fremme helse og vitalitet, og bygge veier for utveksling av kunnskap og muligheter mellom staten, nasjonen og verden.

Visjon

Innen 2020 vil WVU oppnå nasjonal forskning fremtredende, og dermed styrke skoleprestasjoner, global engasjement, mangfold og vitalitet og trivsel for folk i West Virginia. 2 020 Strategisk plan for fremtiden.

Forskning Klassifisering

Forskning University (høy forskningsaktivitet) som klassifisert av Carnegie Foundation for Advancement of Teaching.

Akkreditering

WVU er akkreditert av Higher Learning kommisjonen. Mange WVU programmene holder spesialisert akkreditering.

Academic Excellence

WVU rangerer nasjonalt for prestisjetunge stipend: 24 Rhodes Scholars, 22 Truman Scholars, 40 Goldwater Scholars, to britiske Marshall Scholars, 4 Morris K. Udall Scholars, 5 USA Today All-USA College Academic Første gruppemedlemmer (og 11 faglige gruppe Honorees), 9 Boren Scholars, 14 Gilman Scholars, 39 Fulbright Scholars (5 i 2012), tre Department of Homeland Security Scholars, og 14 Kritiske Språk Scholars.

Online klasser er tilgjengelig.

Service og læring

Senter for service og læring utvikler og organiserer tjenesten læring og frivillige muligheter for studenter og lærere. WVU tjent Carnegie Foundation Community Engagement Classification-delta bare 6% av alle universiteter. Det er den eneste institusjonen i West Virginia grunnlaget gjenkjenner for sitt samfunnsengasjement.

Stipend og Aid

I 2015-16, WVU gitt over $ 394 millioner i økonomisk støtte (tilskudd, lån, arbeid studien, og stipend). Gjennomsnittlig pakken var $ 16,291. De WVU lavere stipend programmet tildeler i overkant på $ 24 millioner i året; mer enn 7.100 studenter nytte av dette programmet årlig.

Friidrett

Et medlem av Big 12 Conference, WVU konkurrerer i 17 intercollegiate Varsity sport. Med gjeninnføringen av menns golf, vil wvu har 18 idretter i starten av 2016-2017 studieår.

Biblioteker

Bibliotektjenester-Downtown Bibliotek Complex, Evansdale Library, Health Sciences Library, Law Library, og West Virginia og Regional History Center. Samlinger på stedet finnes mer enn 2,1 millioner bøker og 48.000 tidsskriftabonnementer, elektronisk tilgang til 246 nettverks databaser, over 300.000 ebøker, og 45 700 online elektroniske tidsskrifter.

Opptak og Application Tidslinje

Opptak er basert på en kombinasjon av high school GPA og ACT eller SAT score. Søknader behandles begynner september 15 for opptak den påfølgende høsten. 1 mars er fristen for WV innbyggere å sende PROMISE stipend applikasjoner. WVU har en rullende innleggelser politikk, og mens det er ingen frist offisiell søknad, kan søkere som søker senere i år bli utsatt til vårsemesteret.

Undervisning

I august 2012, Forbes rangert WVU 30. nasjonalt i sin liste over Best Buy høyskoler. Forbes liste tildeler skolene en kvalitet rang basert på faglige tilbud, utdannet karrieremuligheter, oppgradering priser, og typisk utdannet gjeld, deler da det tallet med skolens in-statlig undervisning og avgifter. WVU er Forbes 'sjette best buy blant land-grant institusjoner.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MSc - Master » Se skolens masterprogrammer » Se MSc - OnlineStudies » Se MBA på deltid » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Master Of Science I Menneskelige Ressurser Og Industrielle Relasjoner (msir)

Campus Heltidsstudier 1 - 2 år September 2018 USA Morgantown

Den WVU MSIR programmet er et av de tidligste Human Resources programmer som er etablert i USA og er blant et svært begrenset antall av menneskelige ressurser / industrielle relasjoner heltids dag programmer i landet. [+]

Et program med en enestående rykte for å utvikle talent for å møte behovene til arbeidsgivere gjennom praktiske erfaringene på de beste praksis i personalledelse Den WVU MSIR programmet er et av de tidligste Human Resources programmer som er etablert i USA og er blant et svært begrenset antall av menneskelige ressurser / industrielle relasjoner heltids dag programmer i landet. Våre kandidater er perfekt posisjonert for et bredt spekter av lederstillinger, og vårt program har en eksepsjonell plassering posten som er gjennomsnitt 90%. Den MSIR Program forsterkes betydelig ved omfattende alumni nettverk og arbeidsgiver basen. En læreplan drevet av arbeidsgivers behov WVU MSIR studenter utdannet i stand til å analysere og løse problemer, gjelder lederskap og mellommenneskelige ferdigheter, og finne effektive og rettferdige måter å balansere behovene til ansatte, arbeidsgivere og samfunnet for øvrig. Læreplanen fokuserer på noen av de viktigste spørsmålene i å hjelpe dagens organisasjoner løse problemer: global human resource virksomhet partnering, performance management og forbedring, økt produktivitet, arbeidstakermedvirkning, utvide og synkende arbeidsmarkeder, og nye metoder for beslutningstaking i menneske ressurs-feltet. Studenter i vår MSIR program nyte et høyt nivå av student / fakultetet interaksjon mens de forbereder for arbeid i en rekke funksjoner, blant annet: Human Resource Management Labor Relations Tilrettelegging og Consulting Mekling og konfliktløsning organisasjonsutvikling Endringsledelse Trening og utvikling Kompensasjon og fordeler Design Medarbeider Planer Administrasjon Equal Opportunity Compliance Human Resources Consulting Globalt fokus Den MSIR læreplanen omfatter et sterkt internasjonalt fokus. Alle innenlandske MSIR studenter vil delta i en to ukers studie i utlandet... [-]

MS I Finance

Campus Heltidsstudier Deltid 1 - 2 år July 2018 USA Morgantown + 1 fler

Den MS Finance programmet er ideelt for potensielle kandidater med lavere grader i regnskap, finans, engineering, matematikk, fysikk, geologi, eller økonomi, eller de med bransjeerfaring og stasjonen for å være vellykket. [+]

West Virginia University er en CFA ® Institute Partner skole gjennom MS Finance-programmet. Program nyutdannede er forberedt på å sitte for undersøkelse for Chartered Financial Analyst betegnelse og akademikere har en høy pass rate på alle tre testnivåer. Den MS Finance programmet er ideelt for potensielle kandidater med lavere grader i regnskap, finans, engineering, matematikk, fysikk, geologi, eller økonomi, eller de med bransjeerfaring og stasjonen for å være vellykket. MS Finance nyutdannede, spesielt de som tjener Chartered Financial Analyst legitimasjonen, nyte karrierer med lederstillinger over hele spekteret av finansielle posisjoner. Dette inkluderer investment banking stillinger, porteføljeforvaltning, finansanalytiker, fondsforvaltning og corporate finance stillinger, blant andre. Den valgfrie områder som vektlegges i Energy Finance forbereder kandidatene for lederkarriere i energisektoren. Dette området av vekt er en del av West Virginia University Shale Gas Initiative, og tilbyr B-skole nyutdannede entre 'i energisektoren og energisektoren geologer, ingeniører og andre utøvere forretningssans for energisektoren avansement i ledelse og beslutningsposisjoner. MBA som en inngangsport til MS Finance eller MS Finance-Energy Area of ​​Emphasis Hvis du er en faglig kvalifisert student med en kvantitativ bakgrunn som teknologi, business, matematikk eller informatikk, men ikke har en finans eller regnskap bakgrunn, har du to alternativer: Du kan fullføre 14-måneders MBA-program, og deretter holde følgende høstsemesteret til å ta ytterligere fire finans kurs. "Dette fører til en MBA med vekt i finans, som deles ut i desember." Dette er det ideelle valget for studenter som søker karriere i ledelse felt som krever en grundig forståelse av økonomi. Du kan bli... [-]

Ms I Rettsmedisinske Og Bedrageri Undersøkelse

Nettstudier & Campus kombinert Deltid 1 - 2 år September 2018 USA Morgantown

Den utbredte veksten i økonomisk kriminalitet, søksmål tvister, har den ulovlige internasjonale bevegelsen av penger og terrorfinansiering sterkt hevet etterspørselen etter rettsmedisinske regnskapsførere, svindel sensorer og for fagfolk som har disse ferdighetene. [+]

Den utbredte veksten i økonomisk kriminalitet, søksmål tvister, har den ulovlige internasjonale bevegelsen av penger og terrorfinansiering sterkt hevet etterspørselen etter rettsmedisinske regnskapsførere, svindel sensorer og for fagfolk som har disse ferdighetene. Føderale, statlige og lokale myndigheter, slik som Securities and Exchange Commission, Public Company Accounting Oversight Board, The US Bureau of Alcohol tobakk, skytevåpen og sprengstoff, Federal Bureau of Investigation, Internal Revenue Service, Homeland Security, Government Accounting kontor og kontorene til Inspector General alle trenger fagfolk med rettsmedisinske regnskap, bedrageri undersøkelse, rettssaker tvist og økonomisk kriminalitet ferdigheter. I privat sektor, lovgivning (for eksempel Dodd-Frank 2010, Sarbanes-Oxley Act of 2002) og revisjonsstandarder (Erklæring om revisjon Standard No. 99) krever selskaper og deres revisorer til å være mer aggressive i å avdekke, forebygge og avskrekke svindel. Hvorfor WVU? Mange av våre fremstående fakultet har opptjent doktorgrad fra ledende handelshøyskoler og er eksperter med omfattende anti-svindel, rettsmedisinske regnskap, business og yrkeserfaring, slik at de kan bygge bro mellom teori og praksis. Kjennetegnene på vår on-line programmet inkluderer eksponering for praktiserende fagfolk og erfaringskunnskap. Gjennom programmet, studentene har omfattende eksponering mot verdensklasse praktiserende eksperter, i tillegg til vår overlegne heltid fakultet. Den virkelige verden kompetanse brakt til klasserommet i de områdene av komplekse bedrageri og økonomisk kriminalitet undersøkelse (for eksempel organisert kriminell, narkotikasmugling, hvitvasking av penger og finansiering av terrorisme), intervjue, internasjonale spørsmål (f.eks flytte penger rundt om i verden, hvitvasking , Foreign Corrupt Practices Act), serverer tvist og rettssal forberedelse avkastning studenter som ikke bare kjenner, men har gjort det som trengs... [-]

Master

Master I Regnskap Og Revisjon (MPA)

Campus Heltidsstudier 1 år August 2018 USA Morgantown

MPA-programmet ved WVU er utformet for å forberede studentene til å møte utfordringene de står overfor i lanseringen til en karriere i offentlig regnskap. [+]

MPA-programmet ved WVU er utformet for å forberede studentene til å møte utfordringene de står overfor i lanseringen til en karriere i offentlig regnskap. Strukturert pedagogisk erfaring av et graduate program utvider og utdyper studentenes kunnskaper og ferdigheter. Mange stater, inkludert West Virginia, krever 128 timer med formell utdanning før du tar CPA eksamen og 150 studiepoeng for å være fullt sertifisert. Tjene en mastergrad i regnskap og revisjon kan hjelpe elevene oppnå dette kravet, og begynner sin karriere på solid fundament. Nasjonalt anerkjent program for forskning I tillegg til universitetets AACSB (Foreningen til Advance Collegiate Schools of Business) International akkreditering, tjente regnskapsavdelingen sin egen akkreditering i 1997. Dette AACSB Akkreditering gjør WVU Accounting avdelingen en av de beste programmene i landet. Færre enn 28 prosent av alle AACSB-godkjente skoler har en ekstra akkreditering for deres MPA-programmet. Enestående plassering posten MPA-programmet har en utmerket plassering posten. De fire store så vel som mange andre internasjonale, nasjonale, regionale og lokale bedrifter aktivt rekruttere WVU regnskap akademikere. Anbefalt Kurs Sequence Fall Semester kurs starter i slutten av august og vårsemesteret kurs i midten av januar. Summer Session I klassene starter i midten av mai og er gjennomført innen 30. juni. På grunn av mulige kurs rotasjoner mellom semestre, kan studentene starte programmet bare i august eller januar. ACCT 511 Financial Accounting Theory and Practice ACCT 551 Assurance tjenester / Professional Standards ACCT 561 Statlig / Not for Profit Regnskap ACCT 591F ADTP: Buss / Econ Decision Making ACCT 512 Fusjoner og oppkjøp... [-]

Videoer

WVU MBA: A Truly Global Experience