Webber International University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

historie

Den 6. april 1927 Grace Knight og Roger W. Babson grunnla universitetet som var å bære etternavnet til sine barnebarn, Camilla Grace Webber. Roger Babson var best kjent for sine bidrag innen områdene økonomi og finans, som inkluderte etableringer av Babson rapporter og forfatterskap av en rekke forretningspublikasjoner og bøker. Blant hans mange filantropiske bidrag var etableringen av flere institusjoner for høyere utdanning og service på en rekke bedriftsstyrer, samt begavelse av flere veldedige stiftelser.

Webber ble opprinnelig etablert som en kvinners college, med det formål å undervise kvinner om virksomheten. Det var den første skolen chartret under utdanning og veldedige lovene i delstaten Florida som en non-profit organisasjon.

De første vilkår på Babson Park campus begynte følgende januar i det bygningen nå kjent som Old Main, mens høst kurs ble holdt i Boston på Hotel Lennox. Elevene deltok klasser på denne måten inntil 1940 da Babson Park ble universitetets permanent campus.

På 1950-tallet ble den nåværende innsjøen campus ferdig med innvielsen av Grace Knight Babson memorial Student Center og sovesal, etterfulgt av McConnell klasserommet bygningen og Michael Parkhurst Webber Auditorium / Gymnasium.

Webber ble akkreditert av provisjon på høyskoler av Southern Association of Colleges og Schools (SACS) i 1969. I september 1971 ble de første mannlige studenter på høgskolen. Skjedde videre vekst av campus i løpet av 1970 med tillegg av Camilla sovesal og George W Jenkins rekreasjonsområde. De dedikasjoner av biblioteket kompleks markerte feiringen av skolens 50-årsjubileum i 1978.

I løpet av 1980-tallet Sabbagh Athletic Center ble lagt for å gi utmerkede fasiliteter for volleyball og basketball.

1990-tallet har sett utviklingen av en voksen program for studenter over 25 med to års tidligere Universitetet erfaring. Studenter tjenester har vært forsterker ved ferdigstillelse av Doc Dockery Student union som huser Mr. O Snack Bar, et kapell, spillerom, samt kottet, Universitetet bokhandel.

Intercollegiate friidrett har blitt utvidet på 1990-tallet. Webber er medlem av NAIA og Florida Sun Conference. Webber kvinner deltar på intercollegiate nivå i fotball, volleyball, tennis, fast-pitch softball, langrenn, golf, friidrett mens Webber menn konkurrere i langrenn, fotball, basketball, tennis, baseball, golf, spor og felt og fotball.

I 2002 ble Rex R. Yentes Conference Center åpnet. Den nye bygningen huser en datamaskin i klasserommet, datamaskin arbeidsrom, den Career Services Center, Inntakskontorene og en 325- seters auditorium. i tillegg i høsten 2001, åpnet University et nytt treningssenter med en atletisk treningsanlegg og nyoppussede treningsfasilitetene.

I 2002 lagt Webber intercollegiate fotball til sin atletisk program. Den Webber Warrior fotballag konkurrerte i sin første hele sesong i 2003. Fotball garderoben og en ekstra treningssenteret ble gjennomført i løpet av sommeren 2003 sammen med en praksisfeltet i kort avstand fra hoved campus. Også i løpet av sommeren 2003 ble en 500 seters stadion og fullstendig belysning lagt til baseball-feltet.

Høsten 2003 en Computer Information Systems store ble lagt til de faglige tilbud. Med tillegg av den nye stor, ble en datamaskin mini-lab åpnet i løpet av sommeren 2004.

Webber vil fortsette å spre idealene man venter seg av dens grunnleggere, bygget på en solid arv av erfaring og kunnskap, vil Webber forberede morgendagens bedriftsledere for å møte fremtidens utfordringer ved å formidle et ønske om innovativ tenkning og kreativ prestasjon.

Mission

Universitetets oppgave er å tilby studentene en rekke forretnings, liberal kunst og vitenskap, og pre-profesjonelle studieprogram som skaper et liv trans pedagogisk mulighet som er praktisk i sin søknad, global i omfang, og tverrfaglig i sin generelle utdanning kjerne. Studentene skal tilegne seg dyp kunnskap og kompetanse i sitt valgte fagområde, balansert med bred kunnskap på tvers av ulike disipliner. Det legges spesielt vekt på å styrke muntlig og skriftlig kommunikasjon, og kritisk tenkning ferdigheter.

Universitets tildeler grader på bachelor- og masternivå ved steder i Florida og North Carolina, samt ved førsteamanuensis nivå i Florida. Tradisjonelle klasserom, online, og hybrid læringsmiljøer er tilgjengelige. Muligheter for elevene til å trekke på kurs og studieprogram på begge stedene gjennom nettbaserte kurs og / eller botid på hver campus. Webber studier i Florida fokusere på den verdensomspennende forretningsmiljø, og legger vekt på utvikling av ferdigheter i administrasjon og strategisk planlegging, anvendt moderne forretningspraksis og entreprenørskap. St. Andrews filial campus i North Carolina tilbyr en rekke tradisjonelle liberale kunst og vitenskap og pre-profesjonelle studieprogram.

Administrativ godkjenning: 17 november 2011 Godkjent av Webber og St. Andrews Boards of Trustees: 19 desember 2011 Revidert: februar 2014

Akkreditering

Regional Akkreditering

Webber International University (inkludert avdelings campuser, St. Andrews universitet og St. Andrews @ Sandhills) er akkreditert av Southern Association of Colleges og Schools Kommisjonen på Colleges å tildele grader på førsteamanuensis, bachelor og masternivå. Kontakt Kommisjonen på Colleges på 1866 Southern Lane, Decatur, Georgia 30033-4097, ring 404-679-4500, eller gå til http://www.sacscoc.org for spørsmål om akkreditering av Webber International University.

Normale henvendelser om universitetet, som opptakskrav, økonomisk støtte, utdanningsprogrammer, osv, skal rettes direkte til universitetet, og ikke til kommisjonens kontor. Kommisjonen er å bli kontaktet hvis det er tegn som ser ut til å støtte en institusjon betydelige avvik med krav eller standard.

Bachelor of Science in Business Administration med hovedfag i:

 • regnskap
 • IT-systemer
 • Kommunikasjon
 • finans
 • Hospitality Tourism Management
 • administrasjon
 • markedsføring
 • Criminal Justice Ledelse
 • Sport Business Management

Bachelor of Science i Generelle Business Studies

Master of Business Administration (MBA)

 • I tillegg til den tradisjonelle MBA, Webber har en MBA i følgende konsentrasjoner:
 • regnskap
 • internasjonal virksomhet
 • Criminal Justice Ledelse
 • Sport Business Management

Fakta om Webber!

 • Webber International University offisielle skolen farger
 • Regionalt akkreditert og State Licensed.
 • IACBE akkreditert.
 • Private, Uavhengig, fireårig coeducational Business University, pluss MBA.
 • Grunnlagt i 1927.
 • 40 minutter fra Disney World mellom Lake Wales og Frostproof.
 • 110 Acre campus grenser vakre Crooked Lake.
 • On-campus residenser.
 • Studenter fra 22 stater og 36 land.
 • 90% av våre studenter får en eller annen form for tilskudd eller stipend.
 • Innregnes i Princeton Review som en "Best i Sørøst" og en "Best Value" college.

Steder

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss