Weill Cornell Medicine Graduate School of Medical Sciences

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Weill Cornell Medicine feirer 20 års fortreffelighet fra Weill Cornell Medicine på Vimeo.

Visjonerklæring

Våre mål er å trene neste generasjon vitenskapelige ledere i biomedisinsk forskning ved å:

  • Posisjonere studentene våre for å gjøre innovative vitenskapelige funn.
  • Viser dem hvordan de kan arbeide i laboratorier, lokale og globale samfunn av lærde, med vitenskap som en bro over nasjonale, kulturelle, politiske, religiøse og etniske identifikasjoner.
  • Match dem med dyktige mentorer som veileder dem til uavhengighet og støtter dem deretter.
  • Utstyre dem til å konkurrere i den biomedisinske arbeidsstyrken og relaterte områder med sterke ferdigheter innen tverrfaglig teknologi; i analyse, visualisering og statistisk evaluering av data; og i skriftlig og verbal kommunikasjon.
  • Å utvikle vaner for livslang læring som vokser i dybden og bredden.
  • Inkluderer i dem prinsipper for etikk, ærlighet og strenghet i forskning.
  • Forbereder dem på å artikulere, forsvare og demonstrere verdien av bevisbasert resonnement i det borgerlige livet og offentlig politikk.

128714_pexels-photo-1170979.jpegEVG-bilder / Pexels

Skolens historie

I mer enn et halvt århundre har WCGS fokusert på å forberede studentene for karriere innen biomedisinsk vitenskap. Graduate School fakultetet i dag teller mer enn 250, og mer enn 1000 studenter har tjent Cornell University PhDs fra skolen.

Innen 2008 hadde WCGS-innmeldingen vokst til mer enn 400 Ph.D. studenter, noe som gjenspeiler en todelt økning i innmelding over 10 år. Skolen tilbyr nå syv studieprogrammer til predoktorstudenter, som representerer forpliktelsen fra Medical College og SKI til å tilby eksepsjonell opplæring til biomedisinske forskere.

Science Outreach ved Weill Cornell Graduate School

Weill Cornell Graduate School (WCGS) fremmer offentlig bevissthet og forståelse av vitenskap gjennom vitenskapelig oppsøkende initiativer. Ved å bidra til vitenskapelig utdanning og mentorskap i det bredere samfunnet, hjelper WCGS-studenter, lærere og ansatte med å spre entusiasme for STEM-feltene blant ungdommer i New York City-området.

Steder

New York

Address
1300 York Ave. Box 65
10065 New York, New York, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss

Programmer

Denne skolen tilbyr også: