Westcliff University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Westcliff University ble etablert for å tilby kvalitetsopplæring for studenter som ønsker å komme inn i de raskt voksende feltene Business and Education. Westcliff University , som fikk sin første godkjenning med Bureau for Private Postsecondary Education i 1993 (www.bppe.ca.gov), tilbyr ulike programmer i College of Business og College of Education. Westcliff University læreplan består av hovedfags- og bachelorstudier i næringsliv og utdanning samt andre sertifikatprogrammer.

Mens noen skoler kun underviser i teoretiske konsepter, forbereder Westcliff University studenter på de praktiske og teoretiske elementene som kreves i arbeidsmarkedet i dag. Westcliff University tilbyr studenter på heltid en mulighet til å melde seg på innovative online og hybrid fjernundervisningskurs som er praktiske og rimelige.

Westcliff University understreker viktigheten av å forberede studenter personlig, faglig og profesjonelt. For å sikre at programmene er innovative, oppdaterte og av høy kvalitet, har universitetet veiledning og ekspertise fra medlemmer av styret og programrådgivningen som inkluderer sentrale ledere fra organisasjoner som Google, Hyundai, Deloitte, Hewlett Packard , Hitachi Capital, Cox Communications, CATESOL, University of California Office of President, samt andre lokale og nasjonale virksomheter og organisasjoner.

Steder

Irvine

Westcliff University

Address
92612 Irvine, California, USA
Telefon
+1 888-491-8686

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss