Westcliff University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Cliff universitet ble etablert for å gi god utdanning for studenter som ønsker å gå inn i raskt voksende felt av Business and Education. Westcliff University, som fikk sin første godkjenning med Bureau for Private Postsecondary utdanning i 1993, og tilbyr ulike programmer i College of Business og College of Education. Cliff universitetets pensum består av graduate og undergraduate grad programmer i næringsliv og utdanning samt andre sertifikat programmer.

Mens enkelte skoler bare lære teoretiske begreper, forbereder Cliff Universitetet studentene på de praktiske og teoretiske elementene som kreves i arbeidsmarkedet i dag. Cliff Universitetet tilbyr heltids arbeider elevene en sjanse til å melde deg på innovative elektroniske og hybrid fjernundervisning kurs som er praktisk og rimelig.

Cliff Universitetet understreker viktigheten av å forberede studentene personlig, faglig og profesjonelt. For å sikre sine programmer er innovative, up-to-date, og av høy kvalitet, har universitetet en Program Advisory Council som inkluderer sentrale ledere fra selskaper som Google, Yahoo, og Toyota, samt lokale bedrifter og organisasjoner.

Global Perspective De faglige programmene i College of Business and College of Education virkelig har et globalt fokus. Studenter som tar både online og hybrid kurs stammer fra land som Kina, Tyskland, India, Nigeria, Peru, Thailand og Vietnam. I tillegg online og hybrid Studentene født i USA kommer fra forskjellig etnisk bakgrunn, slik at en rekke perspektiver gjøre både klasserom og nettdiskusjoner informativ og dynamisk.

Læresetninger i de fleste hver kurs på Cliff Universitetet understreke den globale karakter av fagstoffet: om det er undervisning engelsk som andrespråk i USA, i Argentina, eller andre steder; eller, lære om håndtering av en oversjøisk avdeling av en bedrift eller anskaffe varer og tjenester internasjonalt.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MA » Se DBA - OnlineStudies » Se MBA » Se Sertifikater » Se BBA'er » Se BA'er » Se MBA på deltid » Se DBA - PhDStudies »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MA

Master Of Arts I Undervisning Engelsk Til Høyttalere På Andre Språk (ma TESOL)

Campus Heltidsstudier 36 timer USA Irvine

MA TESOL Program produserer kandidater med kompetanse til å trene undervisning fakultetet som utmerke seg i sine roller som lærere, kreative forskere, og forskere. Dette programmet vil forberede lærere for en rekke stillinger både i USA og i utlandet. Våre studenter vil bli utstyrt med de spesialiserte kunnskaper og felt ferdigheter for å undervise engelsk til høyttalere på andre språk. Etter eksamen, vil de være kompetente profesjonelle pedagoger med påvise lederegenskaper. [+]

MA TESOL Program produserer kandidater med kompetanse til å trene undervisning fakultetet som utmerke seg i sine roller som lærere, kreative forskere, og forskere. Dette programmet vil forberede lærere for en rekke stillinger både i USA og i utlandet. Våre studenter vil bli utstyrt med de spesialiserte kunnskaper og felt ferdigheter for å undervise engelsk til høyttalere på andre språk. Etter eksamen, vil de være kompetente profesjonelle pedagoger med påvise lederegenskaper.

The Westcliff MA TESOL programmet forbereder deg for en karriere i TESOL instruksjon eller administrasjon. På Westcliff universitetet du vil

Arbeid med ulike elever, lage undervisnings demonstrasjoner, og lede prosjekter basert på den nyeste forskningen i TESOL felt Bygge et fundament i TESOL prinsipper for undervisning og for administrasjon Utvikle din evne til å tenke kritisk og problem løse kreativt Dra nytte av workshops og gjestetaler presentasjoner, tilbys hele året på både online og hybrid programmer. Nettverk med studenter og lærere som arbeider i ulike TESOL bakgrunn Like viktig vil du lære av professorer som er erfarne TESOL instruktører, administratorer og pensum og programutviklere MA TESOL Program Mål ... [-]

Videoer

Why Westcliff University

Kontakt
Postadresse
University Tower
4199 Campus Drive #650

CA, 92612 US
Besøksadresse
Irvine, California, 92612 US