Western Kentucky University Gordon Ford College of Business

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Fra stiftelsen i 1884 til i dag har Gordon Ford College of Business gitt studentene en særegen pedagogisk opplevelse. GFCB fokuserer sin innsats på å hjelpe studenter til å bruke klasseromskonsepter på virkelige forretningsproblemer og scenarier. Den unike kombinasjonen av klasseromsundervisning og praktisk applikasjon sikrer en enestående pedagogisk opplevelse som ikke lett kan dupliseres.

Fra første gang en student går inn i et Grise Hall-klasserom til de har på seg hetten og kjolen ved begynnelsen, utfordrer fakultetet og personalet studentene til å forbli engasjert, bemyndiget og utstyrt til å dra nytte av alt kollegiet har å tilby.

Gordon Ford College of Business har etablert dype røtter som har gjort det mulig for den å vokse og trives gjennom sin 145-årige historie. Prestasjonene den nyter i dag skyldes dedikasjon og hardt arbeid fra mange fakulteter, ansatte, studenter og alumner som tror på oppdraget: å være ledende innen å tilby høykvalitets, anvendt grunnutdannelse og velge utdannelsesprogrammer som tilfredsstiller behovene av næringslivet.

Steder

Bowling Green

Address
42101 Bowling Green, Kentucky, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss