Western State Colorado University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Vær en leder. Vær en fjellklatrer.

Western Colorado University fremmer veien mot en målrettet fremtid ved å realisere potensialet til studentene i deres uovertrufne søken etter dyktighet og individualitet.

Forskjellen er utfallet.

Hos Western får studentene våre profesjonell veiledning og støtte som er nødvendig for å utvikle ferdigheter i den virkelige verden som fører til vellykkede karrierer. Våre høyt personaliserte programmer fokuserer på å utvikle fagpersoner som er klare til å oppfylle kravene til den moderne arbeidsplassen.

Gjennom vår distinkte kombinasjon av akademisk fortjeneste, praktiske forskningsmuligheter og en inkluderende studentopplevelse, leverer vi en utdanning som bedre oppfyller det markedet krever.

Hvor akademisk strenghet møter imponerende eventyr.

Western Colorado University ligger i hjertet av Rocky Mountains, og tilbyr et stort utendørs forskningslaboratorium med enestående muligheter for studenter å lære og få praktisk erfaring. Ta turen ut med professoren din for å spore gaupe, ta del i en arkeologisk graving, bli med på robotikk-teamet for å lage din egen maskin eller utforske de splitter nye laboratoriene på Paul M. Rady School of Computer Science & Engineering. Se nærmere på, så ser du hva som gjør Western til et spesielt sted.

Steder

Gunnison

Address
Western Way,1
81231 Gunnison, Colorado, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss