Wilmington University College of Business

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Syn

Wilmington University's College of Business vil tilby høyt respekterte programmer som gir mulighet for alle livslang elever i forretningspraksis gjennom et profesjonelt fakultet, relevant læreplan og individuell studentstøtte.

Erklæring om misjonsintegrasjon

Wilmington University's College of Business er forpliktet til fremragende undervisning ved å gi forretningsstudenter praktiserende fakultet som fokuserer på individuell veiledning og støtte med profesjonalitet, respekt og integritet for alle. Læreplanen er basert på grunnleggende og nye forretningspraksis som anerkjenner sammenhengen mellom samfunnets behov og pedagogisk instruksjon. College of Business er fortsatt kvikk og aktuell ved å utvikle og opprettholde sterke bånd med både alumner og næringslivet. Etter endt utdanning skal studentene trygt ha demonstrert kunnskapen, ferdighetene og evnen til å løse problemer, gi meningsfylte bidrag til arbeidsstyrken og tjene både deres organisasjon og samfunnet generelt.

akkreditering

College of Business er et institusjonelt medlem av og fullt akkreditert av International Assembly for Collegiate Business Education (IACBE).

Steder

Wilmington Manor

Address
19720 Wilmington Manor, Delaware, USA

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss