Les den offisielle beskrivelsen

OM WPI

Worcester Polytechnic Institute ble grunnlagt i 1865 for å skape og formidle den nyeste vitenskaps- og ingeniørvitenskapen på måter som er mest fordelaktige for samfunnet.

I dag holder WPI sitt grunnleggende oppdrag for å gi en utdanning som balanserer teori med praksis, en filosofi som er symbolisert av tårnene i våre to opprinnelige bygninger, vist på bildet ovenfor.

WPIs 14 akademiske avdelinger tilbyr mer enn 50 bachelor- og doktorgrader i vitenskap, ingeniørfag, teknologi, næringsliv, samfunnsvitenskap og humaniora og kunst, som fører til bachelor-, master- og doktorgrad.

Universitetets læreplan har et fleksibelt, strenge program som er prosjektbasert og globalt engasjert, rettet mot kvalitetsopplevelsen og en positiv innvirkning på samfunnene den samarbeider med. WPI-fakultetets medlemmer - nylig rangert som topp i landet for kvalitet og tilgjengelighet, som rapportert av Wall Street Journal - arbeider med studenter om tverrfaglig forskning som søker løsninger på viktige og sosialt relevante problemer, både på campus og på over 40 prosjektsentre i hele Amerika, Afrika, Asia-Stillehavet og Europa.

Graduate forskningsprogrammer inkluderer robotteknikk, materialvitenskap, cybersikkerhet og læringsvitenskap og teknologi. WPI investerer i forskning på kritiske områder, søker løsninger på viktige og sosialt relevante problemer på så ulike områder som brannvernsteknologi, biovitenskap og bioteknologi, energi og datavitenskap.

 • 4 337 UNDERGRADERE STUDENTER
 • 2 091 GRADUATE STUDENTS
 • 50 gr
 • 45 GLOBALE PROJEKTSENTER PÅ SIX KONTINENTER

Historie

WPIs grunnleggere ønsket å skape en ny type universitet for å bidra til å forberede en ny profesjonell klasse av ingeniører, forskere og gründere for å drivstoffere denne nye tiden. De hadde forskjellige ideer om hvordan man best lærte teknologiske fagfolk, og ved å slå sammen sine visjoner, oppsto en ny, innflytelsesrik modell for høyere utdanning.

Pioner i prosjektbasert utdanning

WPI var blant de første universitetene i USA for å inkorporere prosjektbasert læring i sin læreplan, og krever at studentene skal anvende sine tilegnede ferdigheter, kunnskaper og evner til å utvikle løsninger for virkelige problemer. Nå hjelper WPI andre høyskoler og universiteter til å gjennomføre erfaringslæring i sine egne læreplaner.

Vår Campus

For å vite hva WPI handler om, må du oppleve det førstehånds. WPIs sjarmerende campus, satt på en bortgjemt bakketopp, ser ikke ut eller føles som et urbane universitet. Likevel, bare ned fra "The Hill", venter en levende collegeby med fasiliteter, muligheter og livlig kultur scene som man kan forvente fra New Englands nest største by.

Årlig

Universitetet arrangerer en rekke årlige arrangementer, seremonier, atletiske konkurranser og utdannelsesprogrammer som feirer prestasjoner, ærekunst og fremmer en følelse av stolthet, skoleånd og fellesskapet på WPI, fra Homecoming til QuadFest.

# 8

 • 25 COLLEGES hvor grader har det høyeste potensielle potensialet
 • CNBC (2018)

#1

 • FACULTY THAT BEST COMBINE FORSKNING OG Lære
 • WALL STREET JOURNAL / TIMES HIGHER EDUCATION (2016)

TOP 25

 • STEM COLLEGES
 • FORBES (2018)

# 5

 • BEST-RUN COLLEGES
 • PRINCETON REVIEW (2019)
Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Worcester Polytechnic Institute

Etterspørselen etter IT-fagfolk som forstår forretninger har aldri vært større. Som student i WPI MS i Informasjonsteknologi programmet, vil du bli nedsenket i informasjo ... [+]

Etterspørselen etter IT-fagfolk som forstår forretninger har aldri vært større. Som student i WPI MS i Informasjonsteknologi programmet, vil du bli nedsenket i informasjonsteknologi og omfattende styringsprinsipper som er nødvendige for å forstå anvendelsen av IT til bedrift. Du vil lære å skape forretningsmuligheter ved å utnytte eksisterende og fremvoksende informasjonsteknologi med forretningsmessig intelligens. Programmet vil forberede deg til å ta en ledende rolle i forkant av teknologiske og forretningsinnovasjoner.

Curriculum

MS i Information Technology 36-credit program pensum trekker fra WPI styrker i teknologi, engineering og vitenskap. Klasser utforsker et bredt spekter av banebrytende temaer, inkludert organisatoriske og teknologiske utfordringer i bedriftssystemer, sikkerhetsstyring, systemutvikling, livssyklus og innovasjon av informasjonssystemer.... [-]

USA Worcester
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Worcester Polytechnic Institute

Studenter i WPIs vitenskapsmester i innovasjon med brukeropplevelse (IUX) vil lære å skape, designe, evaluere, forbedre og generere innovative produkter og tjenester som ... [+]

Studenter i WPIs vitenskapsmester i innovasjon med brukeropplevelse (IUX) vil lære å skape, designe, evaluere, forbedre og generere innovative produkter og tjenester som hjelper organisasjoner med å løfte sine mål, møte deres forbrukers behov og øke sin markedsandel .

Som student i WPIs innovasjon med brukeropplevelses MS-program, får du flyt i omfanget av teknologi, forretning og design for å gi forbrukerne den beste brukeropplevelsen mulig ved å fange teknologi og innovasjon. Næringslivets ekspertise på Foisie Business School og de teknologiske og vitenskapelige ressursene på universitetet gir verdifulle samarbeid for å gi studentene en klar kant.

Ved å bruke den nyeste teknologien (for eksempel øyeovervåkning) mens du forstår verdien av innovasjon, lærer elevene hvordan de skal forandre måten brukerne samhandler med teknologi, evaluere metoder og utvikle nye strategier for markedskonkurranse. Fordi teknologi har en økende rolle i forbrukernes dagligliv, er det viktig å skape en positiv og minneverdig opplevelse for organisasjoner å opprettholde en konkurransefortrinn på markedet.... [-]

USA Worcester
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Worcester Polytechnic Institute

Lær å lede i krysset mellom forretning og teknologi med en Master of Science i Management grad fra WPI. Enten du er en tidlig karriere profesjonell som ønsker å forbedre ... [+]

Lær å lede i krysset mellom forretning og teknologi med en Master of Science i Management grad fra WPI. Enten du er en tidlig karriereprofessor som ønsker å forbedre bachelorutdanningen eller en etablert spesialist på ditt felt, vil du oppdage at vårt program gir deg fleksibilitet til å skreddersy et studium til dine interesser og karrieremål. Programmet vil forberede deg på å innovere produkter og tjenester innen teknologibaserte bedrifter, og utnytte en solid og praktisk forståelse av alle viktige funksjonelle forretningsområder, fra økonomistyring til kompleks gruppedynamikk og organisasjonsdesign.

Curriculum

Vår læreplan bygger på WPIs styrker innen vitenskap og teknologi for å bringe innovasjoner inn i klasserommet og gi nyutdannede en fordel i en stadig mer teknologidrevet og globalt konkurransedyktig forretningsverden. Mens mange studenter finner MS i Management grad gir dem bare kanten de trenger, kan du også velge et alternativt spor som fører til en MBA. Både online og i klasserommet deltar MS i ledelse og MBA-studenter i integrerte kjerneklasser som kombinerer prinsipper for økonomi, forretningsrett, økonomi, markedsføring og ledelse.... [-]

USA Worcester
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Worcester Polytechnic Institute

Utvikling og markedsføring av nye produkter og tjenester krever dagens erfarne fagfolk å gjenkjenne muligheter, skape og implementere løsninger, og utvikle leder- og mell ... [+]

Utvikling og markedsføring av nye produkter og tjenester krever dagens erfarne fagfolk å gjenkjenne muligheter, skape og implementere løsninger, og utvikle leder- og mellommenneskelige ferdigheter. Du vil skaffe deg disse ferdighetene og mer i Master of Science i Markedsføring og Teknologi Innovasjon program. Ved å gjenkjenne de unike behovene til teknologiorienterte miljøer og hvordan de skal møte dem på en gang, vil du oppnå verdifulle, markedsførbare ferdigheter når du forbereder deg til å ta en ledende rolle.

Curriculum

MS i Markedsføring og Innovasjon 36-kreditt-programmet er designet for ambisiøse markedsføringsledere som er ansvarlige for innovasjon innen teknologiorienterte miljøer. Du lærer hvordan du lager og bruker omfattende markedsføringsstrategier, utformer nye produktutviklingsprosesser, forvandler data til nyttig forretningsinformasjon, og forstår forbrukeradferd og risikostyring på tvers av regioner og kulturer. Du bestemmer riktig antall klasser for hvert semester. I klasserommet vil du dra nytte av rike diskusjoner og en støttende læringsatmosfære.... [-]

USA Worcester
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Worcester Polytechnic Institute

Master of Science i Operations Analytics og Management ble opprettet for å forberede analytikere som kan lede sine organisasjoner gjennom kompleksiteten av operasjoner på ... [+]

Master of Science i Operations Analytics og Management ble opprettet for å forberede analytikere som kan lede sine organisasjoner gjennom kompleksiteten av operasjoner på en global scene. Programmet balanserer kvantitative og kvalitative analyser mens du legger vekt på ferdighetene du trenger for å jobbe i tverrfaglige team og utvikle et innovativt tenkemåte for å reagere på stadig skiftende forretningsmiljøer.

Curriculum

Med MS i Operations Analytics og Management 36-kreditt-programmet, vil du få en godt avrundet, omfattende utdanning i operasjonsanalyser og -administrasjon, mens du fortsatt gir god plass til å tilpasse bredden på graden din. Emner er risikostyring, Lean Six Sigma prosessdesign, modellering og optimalisering, supply chain management og databaseutvikling. Du vil også studere og få praktisk erfaring gjennom praktik for å knytte øve med teori og å finpusse kommunikasjon og mellommenneskelige ferdigheter.... [-]

USA Worcester
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
36 timer
Campus
Les mer på norsk
Worcester Polytechnic Institute

WPIs MS i Supply Chain Management, en STEM-utpekt grad, forbereder studentene for en karriere i å håndtere globale krav, distribusjoner og oppfyllelse av varer og tjenest ... [+]

WPIs MS i Supply Chain Management, en STEM-utpekt grad, forbereder studentene for en karriere i å håndtere globale krav, distribusjoner og oppfyllelse av varer og tjenester. MS i Supply Chain Management gir studentene ferdigheter og praktisk prosjektledelse teknikker som er nødvendige for å designe og administrere en effektiv forsyningskjede. Ettersom en global økonomi gir flere muligheter for varer og tjenester til å bevege seg på tvers av kontinenter på daglig basis, øker det også utfordringene med å forvalte prognoser og flyt av produkter, informasjon og kapital. Ettersom hver av disse faktorene kan påvirke en organisasjons lønnsomhet og generell kundetilfredshet, blir profesjonell opplæring i supply chain management en viktig del av selskapets lederskap.... [-]

USA Worcester
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
Campus
Les mer på norsk
Address
Institute Road,100
01609 Worcester, Massachusetts, USA