Worcester Polytechnic Institute

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

OM WPI

Worcester Polytechnic Institute ble grunnlagt i 1865 for å skape og formidle den nyeste vitenskaps- og ingeniørvitenskapen på måter som er mest fordelaktige for samfunnet.

I dag holder WPI sitt grunnleggende oppdrag for å gi en utdanning som balanserer teori med praksis, en filosofi som er symbolisert av tårnene i våre to opprinnelige bygninger, vist på bildet ovenfor.

WPIs 14 akademiske avdelinger tilbyr mer enn 50 bachelor- og doktorgrader i vitenskap, ingeniørfag, teknologi, næringsliv, samfunnsvitenskap og humaniora og kunst, som fører til bachelor-, master- og doktorgrad.

Universitetets læreplan har et fleksibelt, strenge program som er prosjektbasert og globalt engasjert, rettet mot kvalitetsopplevelsen og en positiv innvirkning på samfunnene den samarbeider med. WPI-fakultetets medlemmer - nylig rangert som topp i landet for kvalitet og tilgjengelighet, som rapportert av Wall Street Journal - arbeider med studenter om tverrfaglig forskning som søker løsninger på viktige og sosialt relevante problemer, både på campus og på over 40 prosjektsentre i hele Amerika, Afrika, Asia-Stillehavet og Europa.

Graduate forskningsprogrammer inkluderer robotteknikk, materialvitenskap, cybersikkerhet og læringsvitenskap og teknologi. WPI investerer i forskning på kritiske områder, søker løsninger på viktige og sosialt relevante problemer på så ulike områder som brannvernsteknologi, biovitenskap og bioteknologi, energi og datavitenskap.

 • 4 337 UNDERGRADERE STUDENTER
 • 2 091 GRADUATE STUDENTS
 • 50 gr
 • 45 GLOBALE PROJEKTSENTER PÅ SIX KONTINENTER

Historie

WPIs grunnleggere ønsket å skape en ny type universitet for å bidra til å forberede en ny profesjonell klasse av ingeniører, forskere og gründere for å drivstoffere denne nye tiden. De hadde forskjellige ideer om hvordan man best lærte teknologiske fagfolk, og ved å slå sammen sine visjoner, oppsto en ny, innflytelsesrik modell for høyere utdanning.

Pioner i prosjektbasert utdanning

WPI var blant de første universitetene i USA for å inkorporere prosjektbasert læring i sin læreplan, og krever at studentene skal anvende sine tilegnede ferdigheter, kunnskaper og evner til å utvikle løsninger for virkelige problemer. Nå hjelper WPI andre høyskoler og universiteter til å gjennomføre erfaringslæring i sine egne læreplaner.

Vår Campus

For å vite hva WPI handler om, må du oppleve det førstehånds. WPIs sjarmerende campus, satt på en bortgjemt bakketopp, ser ikke ut eller føles som et urbane universitet. Likevel, bare ned fra "The Hill", venter en levende collegeby med fasiliteter, muligheter og livlig kultur scene som man kan forvente fra New Englands nest største by.

Årlig

Universitetet arrangerer en rekke årlige arrangementer, seremonier, atletiske konkurranser og utdannelsesprogrammer som feirer prestasjoner, ærekunst og fremmer en følelse av stolthet, skoleånd og fellesskapet på WPI, fra Homecoming til QuadFest.

# 8

 • 25 COLLEGES hvor grader har det høyeste potensielle potensialet
 • CNBC (2018)

#1

 • FACULTY THAT BEST COMBINE FORSKNING OG Lære
 • WALL STREET JOURNAL / TIMES HIGHER EDUCATION (2016)

TOP 25

 • STEM COLLEGES
 • FORBES (2018)

# 5

 • BEST-RUN COLLEGES
 • PRINCETON REVIEW (2019)

Steder

Worcester

Address
Institute Road,100
01609 Worcester, Massachusetts, USA