York College of Pennsylvania (YCP)

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

York College of Pennsylvania er et fellesskap av elever og læring, der medlemmene har felles bånd av aktiv deltakelse i faglig og campus liv. At York, tror vi det kollegiale erfaring på sitt beste er en omfattende prosess med helhetlig personlig utvikling, som forbereder kandidatene for produktive roller i samfunnet, og samtidig fremme deres vekst som individer og livslang elever. Kjennetegnet for York erfaring er dyktighet i faglig forberedelse. York er en ærverdig utdanningsinstitusjon, spore sin arv tilbake til de tidlige årene av den amerikanske republikken. Gjennom sin lange historie, har engasjement Yorks vært å tilby høy kvalitet, rimelige pedagogiske programmer som forbereder ledere for meningsfulle profesjonelle roller i næringslivet, myndigheter, helsevesen, industri, vitenskap, sosialtjenesten og kunst. York College har oppnådd anerkjennelse i Midt-atlantiske regionen og på nasjonalt nivå for excellence i sine faglige programmer og for sitt engasjement for kostnader. Som en relativt stor høyskole (mer enn 4600 heltidsstudenter), York representerer en "gyldne middelvei" i høyere utdanning, som kombinerer de brede faglige ressurser og utenomfaglige muligheter til et fint universitet med samfunnet ånd og personlig oppmerksomhet av en liten college.

Vårt oppdrag York College søker å gi rimelig faglig dyktighet til våre studenter ved:

Tilbyr mer enn 50 Baccalaureate hovedfag i profesjonsutdanninger, realfag og humaniora; masterstudier i næringslivet, utdanning og pleie, og en doktorgrad i sykepleiepraksis; Skape et læringsmiljø med fokus på individuell oppmerksomhet og hands-on læring; Gir utdanningsprogrammer med en overlegen grad av effektivitet, for å opprettholde de laveste mulig kostnader for studenter; Utnytte mangfoldig campus programmering til rette for intellektuell, faglig og sosial vekst.

Vår visjon York College er dedikert til å forberede studentene til å være profesjonelle i alt karrieren de forfølge etter:

Gjennomføring av en nasjonal meningsmåling som definerer egenskapene til profesjonalitet; Utvikling co-pensum programmer som eksemplifiserer profesjonelle egenskaper.

Opprette Professionals Å bygge på en tradisjon for rimelig faglig dyktighet og styrke vårt løfte om faglig forberedelse for våre studenter, York College opprettet Senter for Professional Excellence (CPE), som gjennomfører en nasjonal meningsmåling som definerer egenskapene til profesjonalitet og bistår i å utvikle faglige utviklingsprogrammer for studenter. Resultatene fra den årlige målingen veilede fremtidige seminar emner, som garanterer at våre studenter er i forkant av kurven når det gjelder å ta seg salgbar som nyutdannede. Gjennom sin avstemning på profesjonalitet, sikrer vi våre elever vet nøyaktig hva menneskelige ressurser og næringslivsledere leter etter i dagens profesjonelle.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se skolens masterprogrammer » Se MSc » Se MBA »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

Master

Master Utdanningsprogram

Campus Heltidsstudier Deltid June 2018 USA York

The Master of Education programmet er et faglig forberedelse program utviklet for å bygge ledelse kapasiteten av regionale offentlige og private skoler. [+]

Master of Education Program

&nbsp

The Master of Education programmet er et faglig forberedelse program utviklet for å bygge ledelse kapasiteten av regionale offentlige og private skoler. Et resultat av flere års diskusjon og planlegging, M.Ed. Programmet ble utviklet i samarbeid med School District personell og regionale rådgivende grupper. Etter en grundig analyse av lokale behov, ble to områder av spesialisering identifisert: Reading Specialist og Educational Leadership.

&nbsp

&nbsp

Rettet mot arbeider fagfolk

&nbsp

Kursene er:

Tilbys i kveldstimene mandag til torsdag, under den vanlige akademiske året. Tilbys i morgen, ettermiddag og kveldstid, i løpet av sommerferien. Undervist av heltid fakultet og professor II. Påmelding har blitt klart å tillate konstruktiv individuell oppmerksomhet. ... [-]