Central Connecticut State University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Graduate Study på Central Connecticut State University

På CCSU vil du oppdage eksepsjonelle akademiske programmer for å møte dine profesjonelle behov og din intellektuelle lidenskaper.

Utdanning og mye mer!

CCSU har en stolt historie å forberede fagfolk i utdanning og menneskelige tjenester. Programmer varierer fra innledende lærer sertifisering til mastergrader til profesjonelle sertifikater til to doktorgrader i pedagogisk ledelse. Våre sterke faglige bånd til skoler, etater, og klinikker-skape muligheter for “real-life” læringserfaringer under oppmuntrende veiledning av felt-site fagfolk.

CCSU tilbyr også et ekstraordinært utvalg av graduate-programmer i kunst, humaniora, realfag, ingeniørfag, teknologi og business - inkludert MBA og MSA.

Et fellesskap av læring

Med over 40 fagfelt, tilbyr vi et spennende utvalg av akademiske programmer. Våre professorer - nasjonalt bemerket forskere og dyktige utøvere - samarbeide med deg som partnere, og hjelper deg å kartlegge din studium, som fungerer som mentorer, og inviterer deg til å bli med dem i forskningsprosjekter, og gi råd for å hjelpe deg videre i karrieren.

Du vil også finne at CCSU er en ekte fellesskap av læring. Du vil møte folk som er lidenskapelig opptatt av ideer og ivrig etter å dele det de oppdager. Våre programmer har blitt utviklet for å hjelpe deg å oppnå dine mål som du balansere de andre kravene i livet ditt.

Livet etter Graduate Study

Her er hvordan våre studenter forfølge sine drømmer etter masterstudier: Som fagfolk i store selskaper fra Aetna til Verizon.

Som ekteskap og familieterapeuter ved sykehus og distriktspsykiatriske etater; som private rådgivere og psykoterapeuter, som mental helse rådgivere ved institutter og klinikker; som rehabilitering rådgivere ved statlige og nasjonale organer.

Som lærere, skolerådgivere, rektorer og inspektører, og som høyere utdanning faglige rådgivere, karriereveiledere og administratorer hele New England.

Og som studenter i noen av de beste profesjonelle og doktorgradsprogrammer i nasjonen.

Verdi

Våre programmer er nasjonalt anerkjent for sine pedagogiske excellence. Vi fortsetter å tilby den mest prisgunstige i-state tuition i regionen - en enestående avkastning på investeringen din.

Årlig kostnad på Oppmøte 2016-17

In-Stat FT Graduate (pr år): Skole og nødvendige avgifter $ 10 956
Out-of-State FT Graduate (pr år): Skole og nødvendige avgifter $ 23 756

Utdannet Opptakskrav

Vi tar imot søknader fra studenter med et bredt spekter av evner, interesser og bakgrunn. Den graduate-programmer krever tilsvarende en amerikansk 2,70 GPA fra et regionalt akkreditert institusjon for høyere utdanning.

De foretrukne internasjonale studenttidsfrister er 1 mai for høst og 1. november for våren.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MSc - Master » Se MA » Se MSc - OnlineStudies »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Ms Byggeledelse

Campus Heltidsstudier 2 - 3 år September 2018 USA New Britain

Oppgaven til masterstudiet i byggeledelse er å gi et program for avanserte studier designet for å tjene de teknologiske og ledelsesmessige behovene til enkeltpersoner forfølge en byggeledelse karriere. Målet med høgare utdanning er å gi studentene med miljøet å utvikle kunnskap og ferdigheter til å gjøre bidrag til sine fag og til raskt skiftende verden. [+]

Oppgaven til masterprogram i byggeledelse er å gi et program for avanserte studier designet for å tjene de teknologiske og ledelsesmessige behovene til enkeltpersoner forfølge en byggeledelse karriere. Målet med høgare utdanning er å gi studentene med miljøet å utvikle kunnskap og ferdigheter til å gjøre bidrag til sine fag og til raskt skiftende verden. Det er programmet har som mål å bidra til å utvikle Connecticut bygge arbeidskraft på alle nivåer.

Endringer i byggeledelse yrke forårsaker flere bygging fagfolk til å vurdere mastergrad, snarere enn bachelor-, som terminal grad. Videre er et økende antall profesjonelle organisasjoner over hele landet begynner å se mastergrad som en entry-level profesjonell grad for praktiserende ledere. Dette er i dag den rådende situasjonen for bygging ledere. Flere byggeledelse profesjonelle organisasjoner, inkludert Construction Management Association of America, Bygg Financial Management Association, og American Institute of Constructors, blir forfektet lisensprogrammer som har avanserte utdanningskrav.... [-]


Ms Datamaskin Informasjonsteknologi

Campus Heltidsstudier 2 - 3 år September 2018 USA New Britain

Mot målet om å forberede informasjonsteknologi (IT) utøvere for det 21. århundre, integrerer MS CIT programmet flere disipliner av IT-feltet, inkludert informatikk, ledelse informasjonssystemer, og nettverk og telekommunikasjon, og gir studenten med både bredde og dybde i kunnskap og ferdighet-basert kompetanse på dette feltet. [+]

Program Begrunnelse:

Mot målet om å forberede informasjonsteknologi (IT) utøvere for det 21. århundre, integrerer MS CIT programmet flere disipliner av IT-feltet, inkludert informatikk, ledelse informasjonssystemer, og nettverk og telekommunikasjon, og gir studenten med både bredde og dybde i kunnskap og ferdighet-basert kompetanse på dette feltet.

Program læringsutbytte:

Studenter i programmet forventes å demonstrere:

teoretisk og begrepsmessig beherskelse av en bred base av informatikk, ledelse informasjonssystemer, og nettverk og telekommunikasjon ferdigheter som kreves for vellykket karriere i IT-feltet; programbasert mestring av en bred base av informatikk, ledelse informasjonssystemer, og nettverk og telekommunikasjon ferdigheter som kreves for vellykket karriere i IT-feltet; og evnen til å utføre og presentere anvendt forskning gjennom et forskerteam prosjekt. Opptakskrav: ... [-]

Ms Internasjonale Studier

Campus Heltidsstudier 2 - 3 år September 2018 USA New Britain

The Master of Science i International Studies Programmet utdanner studenter i flere viktige områder av verden: Midtøsten, Afrika, Asia, Europa, Latin-Amerika, og Global Studies (fokusert på et globalt tema). Studentene er forankret i teorier om internasjonalisering, historie av ulike land og regioner, krysskulturelle spørsmål, og funksjoner i ulike internasjonale kulturer og er gitt programmatiske, analytiske og praktiske ferdigheter for å løse internasjonale spørsmål. [+]

Den Master of Science i International Studies program utdanner studenter i flere viktige områder av verden: Midtøsten, Afrika, Asia, Europa, Latin-Amerika, og Global Studies (fokusert på et globalt tema). Studentene er forankret i teorier om internasjonalisering, historie av ulike land og regioner, krysskulturelle spørsmål, og funksjoner i ulike internasjonale kulturer og er gitt programmatiske, analytiske og praktiske ferdigheter for å løse internasjonale spørsmål. Programmet forbereder genera å arbeide i statlige og ikke-statlige organisasjoner i og utenfor USA for å ta opp spørsmål knyttet til global menneskelig erfaring.

The International Studies Masterstudiet er utviklet for å produsere individer kompetente i å forstå innbyrdes natur globale fenomener, trygg i sitt medlemskap i et fellesskap av globale borgere, og i stand til å oppfylle ulike faglige stillinger knyttet til feltet av internasjonale studier. For å fremme disse overordnede mål, læringsutbytte av IS graduate program bekymring studentens evne til å uttrykke disse kompetanse i formelle essays (inkludert en avhandling eller hjørnestein prosjekt) og presentasjoner av forskningsprosjekter og politiske posisjoner. ... [-]


Ms Teknologiledelse

Campus Heltidsstudier 2 - 3 år September 2018 USA New Britain

Master of Science in Technology Management Program er utviklet for å oppfylle de pedagogiske behovene til elever og arbeider fagfolk som karriere stier er rettet mot ansatte i teknologisk orienterte organisasjoner. [+]

Master of Science in Technology Management Program er utviklet for å oppfylle de pedagogiske behovene til elever og arbeider fagfolk som karriere stier er rettet mot ansatte i teknologisk orienterte organisasjoner.

Program læringsutbytte:

Hovedfagsstudenter i programmet vil forventes å:

Demonstrere den kunnskapen som kreves for å velge teknikker, ferdigheter og moderne verktøy for å håndtere livssyklusen til et produkt eller en tjeneste, Vis kunnskap om styring av virksomheten, herunder anlegg, krav og ressursplanlegging; Vise kunnskap viktig for å skape en "Lean" arbeidsmiljø; Exhibit den kunnskapen som kreves for å være en innovativ leder og administrere en mangfoldig arbeidsstyrke, fasiliteter og lede prosjekt og problemløsende lagene. Opptakskrav: ... [-]

Ms TESOL (undervisning Engelsk Til Høyttalere På Andre Språk)

Campus Heltidsstudier 2 - 3 år September 2018 USA New Britain

Master of Science-grad i Undervisning engelsk til høyttalere på andre språk (TESOL) er en plan for studiet spesielt beregnet for de studentene med interesse for språk og lingvistikk som ønsker å arbeide med ikke-engelskspråklige studenter her eller i utlandet. [+]

Master of Science-grad i Undervisning engelsk til høyttalere på andre språk (TESOL) er en plan for studiet spesielt beregnet for de studentene med interesse for språk og lingvistikk som ønsker å arbeide med ikke-engelskspråklige studenter her eller i utlandet.

Den TESOL forbereder lærere til å bruke moderne metoder for å møte de ulike pedagogiske behovene til elever i engelsk som andrespråk eller fremmedspråk samtidig oppmuntre slike studenter å opprettholde sitt eget språk og kulturkompetanse. Studentene får en grundig innføring i praktiske ferdigheter og metoder for språkopplæring for å utvikle kommunikativ kompetanse og nødvendige faglige ferdigheter i engelsk og å bli faglig kompetent i saker som involverer natur språk og språktilegnelse og språkets rolle i samfunnet.... [-]