Walden University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til Walden University

Påvirke din verden med en grad fra Walden. Start i dag! Walden grad og sertifikat programmer er designet for å jobbe fagfolk. Send inn skjemaet til høyre for å lære hvordan du kan gjøre en endring og fremme din karriere. I mer enn 40 år har Walden University , en akkreditert institusjon, hjulpet arbeidstakere med å nå sine læringsmål. Walden grad og sertifikat programmer er utviklet for å hjelpe elevene å utforske dagens markedstrender, få relevante ferdigheter som kan brukes umiddelbart i den virkelige verden, og skape positiv samfunnsendring i deres liv og samfunn. Studentene blir undervist av fakultetsmedlemmer som er både lærde og utøvere, og gir faglig perspektiv og praktisk erfaring i nettbasert klasserom.

Hvorfor velge Walden?

 • Alternativer: Walden tilbyr for tiden mer enn 80-gradsprogrammer, mer enn 370 spesialiseringer og konsentrasjoner, og mer enn 50 sertifikatprogrammer, slik at du finner programmet eller studieområdet du trenger.
 • Peer-nettverk: I Walden-samfunnet, som består av mer enn 127 600 studenter og alumner, har du et nettverk av jevnaldrende som kan støtte deg på reisen din.
 • Mange perspektiver: Waldens mangfoldige studentlegeme kommer fra alle 50 amerikanske stater og over 150 land.
 • Ekspertfakultet: Walden er mer enn 3000 fakultetmedlemmer, og er eksperter på sine fagområder som gir real-world-opplevelse til sine kurs.
 • Studenttilfredshet: 91% av Walden-kandidatene som reagerte på en 2013-Walden-undersøkelse indikerte å være veldig fornøyd eller fornøyd med deres alma mater. *

* Kilde: www.WaldenU.edu/DATA, 2012-2013

Opptak

Walden University opptakskrav varierer etter program og grad. Walden registreringsrådgivere er tilgjengelige for å hjelpe deg med hvert trinn i den elektroniske søknadsprosessen, fra å bestemme hvilket program som er riktig for deg å søke om økonomisk hjelp. Registreringsrådgivere kan også forklare Waldens overføring av kredittpolitikk for tidligere pedagogisk erfaring.

Undervisning og finansiell støtte

Å betale for utdanning kan være en utfordring, men Walden hjelper deg med å identifisere de mange finansieringsmulighetene som er tilgjengelige for deg, inkludert stipend, tilskudd og føderale og private lån. Du kan også sjekke med arbeidsgiveren din for å se om de tilbyr kursrefusjon for kursene dine. En Walden registreringsrådgiver kan hjelpe deg med å finne ut hvilke finansieringsmuligheter som er tilgjengelige for deg. I tillegg kan du spare tid og penger ved å overføre kreditter tjent tidligere. De fleste Walden graduate programmer lar deg overføre opptil 50% av dine nødvendige studiepoeng.

Støtter din suksess

Walden har som mål å hjelpe deg med å nå deg. Fra din første forespørsel gjennom hvert trinn i studiene, kan du dra nytte av et bredt spekter av studentstøttetjenester som er utformet for å hjelpe deg med å lykkes i din pedagogiske reise. Walden tilbyr følgende tjenester til studenter: Personlige rådgivere: Motta personlig oppmerksomhet fra rådgivere i tilmelding, økonomisk hjelp, akademikere og andre støttetjenester for å få mest mulig ut av ditt onlineprogram. Teknisk assistanse: Undersøk bekymringsfri, siden du vet at du har 24/7-tilgang til Walden teknisk support. Tilpasset støtte for nettstudenter: Tilgjengelig overalt med Internett-tilgang, inneholder Walden's nettbibliotek over 64 000 fulltekstskrifter, mer enn 100 databaser og mer enn 3 millioner avhandlinger. En rekke tjenester er skreddersydd spesielt for online doktorgradsstudenter, inkludert en fakultetskompetanse katalog og assistanse med avhandling forskning og muntlig forsvar. Skrive senter: Skarp skriveferdighetene dine med støtte fra Walden Writing Center, som tilbyr ressurser og online veiledning av profesjonelle redaktører og veiledere på heltid. Academic Residencies: Nettverk med fakultet, ansatte og jevnaldrende på personopphold, designet for å gi deg tilleggsforskning og skriftlig støtte til masterstudiet eller doktorgradsstudiet. Karriere Tjenester: Walden's Career Services Center tilbyr en-mot-en-rådgivning og en online ressursportefølje for å hjelpe deg med kritiske oppgaver, for eksempel skriving av tekst, jobbsøking og intervjustrategier.

Online læring

Waldens fleksibilitet og støtte gir din utdanning innen rekkevidde. Du vil dra nytte av en omfattende online læringserfaring som inkluderer:

 • Praktiske startdager gjennom hele året.
 • Orienteringen som forbereder deg til suksess i et online miljø.
 • Evne til å fullføre kurs når og hvor det er praktisk for deg.
 • Tilgang til kurs og materialer på smarttelefonen eller nettbrettet.
 • Multimedia ressurser som er utformet for å øke studentlæring: videoer, casestudier, simuleringer, artikler, tidsskrifter og diskusjonsemner.
 • Et globalt nettbasert fellesskap av fakultet, studenter og alumner.

Walden kurs fokuserer på praktiske ferdigheter og strategier du kan søke omgående på arbeidsplassen. Du vil bli oppfordret til å bruke det du lærer å vurdere innovative løsninger på virkelige problemer, og mange programmer gir deg muligheten til å søke det du har lært gjennom en praktisk erfaring. Kursene tar hensyn til gjeldende forskning og casestudier for å forbedre kritisk tenkning. Vårt online format oppfordrer til samarbeid og diskusjon, slik at du kan lære av andre fagfolk på ditt felt.

Fakultet

Walden fakultet medlemmer er fokusert på din suksess. Vårt faglige fakultet omfatter forskere, forskere og fremtredende ledere som er valgt for deres faglige og industrielle legitimasjon samt for deres undervisningsmuligheter. De fungerer som veiledere og rådgivere og fremmer et støttende og inkluderende læringsmiljø. Her er tallene: 86% av Walden-fakultetets medlemmer har minst en doktorgrad, og samlet har de mottatt mer enn 900 priser for profesjonelle prestasjoner og fremragende bidrag til sine fagområder. Walden-fakultetet inkluderer også 26 Fulbright-akademikere eller spesialister. De har et bredt spekter av erfaringsmessige og kulturelle bakgrunner, og utmerker seg ved å integrere sin kompetanse i klasserommet.

Alumni-fellesskapet

Walden University har over 79.800 alumni på tvers av 135 land rundt om i verden. Våre alumni støttes av en aktiv alumniforening, som holder kandidatene koblet til studenter, fakultet og andre alumni i det større Walden-fellesskapet. Alumni deltar i regionale aktiviteter og forblir engasjert gjennom alumni-ambassadørprogrammet, myWaldenAlumni-vår alumniportal - og universitetets underskriftspublikasjon, Walden-magasinet, som fremhever alumniens prestasjoner to ganger i året.

akkreditering

Walden University er akkreditert av The Higher Learning Commission og et medlem av North Central Association, www.ncahlc.org. Walden er stolt av å ha tjent spesialiserte akkrediteringer fra følgende organisasjoner:

 • Nasjonalt råd for akkreditering av lærerutdanning (NCATE)
 • Akkreditering Råd for Business Skoler og Programmer (ACBSP)
 • Kommisjonen for collegiate nursing education (CCNE)
 • Råd for akkreditering av rådgivning og relaterte opplæringsprogrammer (CACREP)
 • Prosjektledelse Institutt (PMI) ® Global Accreditation Center (GAC) for prosjektledelse utdanningsprogrammer
 • Akkrediteringskomité for Engineering and Technology, Inc. (ABET)

Akkreditering bekrefter at et universitet og dets programmer er av høy kvalitet og tilbyr relevant innhold. Walden University akkreditering betyr:

 • Programmene og kursene er av høy kvalitet.
 • Studenter som kvalifiserer har tilgang til føderalt studenthjelp.
 • Innbetalt studiepoeng er enklere å overføre enn studiepoeng opptjent hos ikke-akkrediterte institusjoner.

Når du vurderer legitimasjon, ser arbeidsgivere og universiteter ofte etter søkere som har oppnådd en grad fra et akkreditert universitet. Finn informasjon om kostnader, yrke typer, ferdigstillingsrenter og median lån gjeld for disse programmene på http://www.waldenu.edu/programdata.

Denne skolen tilbyr programmer i:
 • Engelsk

Se DBA » Se PhD - OnlineStudies » Se MBA » Se MSc - OnlineStudies » Se Masters » Se MSc - HealthcareStudies » Se PhD`er » Se Master » Se PhD - Lawstudies »

Videoer

A Higher Degree. A Higher Purpose.

What's It Like to Learn Online?

Financing Your Education

Kontakt
Sosiale medier