Walden University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Velkommen til Walden University Påvirke verden med en grad fra Walden. Begynn i dag!

Walden grad og sertifikat programmer er laget for å arbeide fagfolk. Sende inn skjemaet til høyre for å lære hvordan du kan gjøre en endring og fremme karrieren din.

For mer enn 40 år, Walden University, en akkreditert institusjon, har hjulpet arbeider fagfolk nå sine pedagogiske mål. Walden grad og sertifikat programmer er laget for å hjelpe elevene utforske aktuelle trender i markedet, få relevant kompetanse som kan umiddelbart anvendes i den virkelige verden, og skape positiv sosial endring i sine liv og lokalsamfunn.

Studentene blir undervist av fakultetet medlemmer som er både forskere og praktikere, og bringer akademisk perspektiv og praktisk erfaring inn i den elektroniske klasserommet.

Hvorfor velge Walden?

Alternativer: Walden tilbyr i dag mer enn 80 studieprogrammene, mer enn 370 spesialiseringer og konsentrasjoner, og mer enn 50 sertifikat programmer, slik at du kan finne programmet eller studieretning du trenger. Peer-nettverk: I Walden samfunnet, som består av mer enn 127,600 studenter og tidligere studenter, har du et nettverk av jevnaldrende som kan støtte deg på din reise. Mange perspektiver: Walden er mangfoldig studentmasse kommer fra alle 50 amerikanske stater og mer enn 150 land. Expert fakultet: Walden er mer enn 3000 fakultetet medlemmer er eksperter på sine felt, som bringer praktisk erfaring til sine kurs. Student tilfredshet. 91% av Walden kandidater som har svart på 2013 Walden undersøkelsen indikerte være svært fornøyd eller fornøyd med sin alma mater *

  • Kilde: www.WaldenU.edu/DATA, 2012-2013

Innleggelser

Walden universitetets opptakskrav variere etter programmet og grad. Walden påmelding rådgivere er tilgjengelig for å hjelpe deg med alle trinn i den elektroniske søknadsprosessen, fra å bestemme hvilket program som er riktig for deg å søke om økonomisk støtte. Innmelding rådgivere kan også forklare Walden er overføring av kredittpolitikken for tidligere pedagogisk erfaring.

Undervisning og Financial Aid Betale for din utdanning kan være en utfordring, men Walden hjelper deg med å identifisere de mange finansiering alternativer som er tilgjengelige for deg, inkludert stipender, tilskudd og føderale og private lån. Du kan også sjekke med din arbeidsgiver for å se om de tilbyr undervisning refusjon for dine kurs. En Walden påmelding rådgiver kan hjelpe deg med å finne ut hvilke finansiering alternativer er tilgjengelige for deg. I tillegg kan du spare tid og penger ved å overføre opptjent tidligere. De fleste Walden graduate programmer lar deg overføre opptil 50% av de nødvendige studiepoeng.

Støtte din suksess Walden har som mål å hjelpe deg å nå dine. Fra din første henvendelse gjennom hvert trinn av studiene dine, kan du dra nytte av et bredt spekter av student støttetjenester som er utviklet for å hjelpe deg å lykkes i din dannelsesreise. Walden tilbyr følgende tjenester til studenter: Personlige Advisors: Motta personlig oppmerksomhet fra rådgivere i innmelding, økonomisk støtte, akademikere og andre støttetjenester for å gjøre mest mulig ut av din online program.

Teknisk støtte: Study bekymringsfri vite at du har 24/7 tilgang til Walden teknisk support.

Custom Støtte for online elever: Tilgjengelig hvor som helst med Internett-tilgang, Walden er online bibliotek inneholder mer enn 64.000 fulltekst tidsskrifter, mer enn 100 databaser, og mer enn 3 millioner avhandlinger. En rekke tjenester er skreddersydd til nettdoktorgradsstudenter, inkludert et fakultet kompetanse katalog og hjelp med avhandlingen forskning og muntlig forsvar.

Skrive Center: Skjerp dine ferdigheter med støtte fra Walden Writing Center, som tilbyr ressurser og online veiledning av heltids profesjonelle redaktører og veiledere.

Akademiske Residencies: Nettverk med lærere, ansatte og kolleger på i-person residenser, designet for å gi deg ytterligere forskning og skriving støtte for master's- eller doktorgradsnivå studie.

Career Services: Walden Career Services Center tilbyr one-on-one rådgivning og en online portefølje av ressurser for å hjelpe deg med kritiske oppgaver, for eksempel CV skriving, jobbsøking, og intervjustrategier.

Online Learning Walden fleksibilitet og støtte sette din utdannelse innen rekkevidde. Du vil dra nytte av en omfattende online lærerik opplevelse som inkluderer:

Praktisk startdatoer hele året. Orientering som forbereder deg for å lykkes i et online-miljø. Evne til å gjennomføre kurs når og hvor det passer for deg. Tilgang til kurs og materialer på smarttelefonen eller nettbrettet. Ressurser multimedia designet for å øke elevenes læring: videoer, case-studier, simuleringer, artikler, tidsskrifter og diskusjonstemaer. En global online fellesskap av lærere, studenter og alumni.

Walden kurs fokusere på praktiske ferdigheter og strategier du kan bruke umiddelbart på arbeidsplassen. Du vil bli oppfordret til å bruke det du lærer å vurdere innovative løsninger på reelle problemer, og mange programmer tilbyr muligheten til å bruke det du har lært gjennom en practicum opplevelse. Kurs ta hensyn til dagens forskning og case-studier for å forbedre kritisk tenkning. Vår online format oppmuntrer til samarbeid og diskusjon, slik at du kan lære av andre fagfolk i feltet.

Fakultet Walden fakultetet medlemmer er fokusert på din suksess. Vår ekspert fakultetet omfatter forskere, forskere og fremstående ledere som er valgt for sine faglige og industri legitimasjon samt for sine pedagogiske evner. De fungerer som mentorer og rådgivere, og skape et støttende og inkluderende læringsmiljø.

Her er tallene: 86% av Walden fakultetet medlemmer holde minst en doktorgrad, og kollektivt de har mottatt mer enn 900 priser for sine faglige prestasjoner og fremragende bidrag til sine felt. Walden fakultetet omfatter også 26 Fulbright Scholars eller eksperter. De har et bredt spekter av eksperimentelle og kulturell bakgrunn og utmerke seg på å integrere sin kompetanse inn i klasserommet.

Alumni fellesskap Walden Universitetet har mer enn 79,800 studenter over 135 land over hele verden. Våre studenter er støttet av en aktiv alumni forening, som holder nyutdannede knyttet til elever, lærere, og tidligere kolleger fra større Walden samfunnet. Alumni delta i regionale aktiviteter og forbli engasjert gjennom Alumni Ambassador Program, myWaldenAlumni-våre alumni portal-og universitetets signatur publikasjonen, Walden magasin, som fremhever det som er oppnådd av våre tidligere studenter to ganger i året.

Akkreditering Walden University er akkreditert av The Higher Learning kommisjonen og medlem av North Central Association, www.ncahlc.org.

Walden er stolt over å ha tjent spesialiserte akkrediteringer fra følgende organisasjoner:

Nasjonalt råd for Accreditation for lærerutdanning (NCATE) Akkreditering Council for Business Schools og Programs (ACBSP) Kommisjonen på Collegiate sykepleierutdanning (CCNE) Rådet for Akkreditering av Rådgiving og relaterte utdanninger (CACREP) Project Management Institute (PMI) ® Global Akkreditering Senter (GAC) for prosjektledelse utdanningsprogram Akkreditering Board for Engineering and Technology, Inc. (ABET)

Akkreditering validerer at et universitet og dets programmer er av høy kvalitet og tilby relevant innhold. Walden University akkreditering betyr:

Programmene og kurs er av høy kvalitet. Studenter som kvalifiserer ha tilgang til føderal student hjelpemiddel. Opptjent er lettere å overføre enn opptjent ved ikke-akkrediterte institusjoner.

Når man skal vurdere legitimasjon, arbeidsgivere og universiteter ofte ser etter søkere som har tjent en grad fra et akkreditert universitet.

Finn informasjon om kostnader, yrke typer, fullføring, og median lånegjeld for disse programmene på http://www.waldenu.edu/programdata.

Denne skolen tilbyr programmer i:
  • Engelsk

Se MSc - Master » Se DBA » Se PhD - OnlineStudies » Se MBA » Se MA » Se MSc - OnlineStudies » Se Masters » Se MSc - HealthcareStudies » Se PhD`er » Se Master » Se PhD - Lawstudies » Se PhD - PhDStudies »

Programmer

Denne skolen tilbyr også:

MSc

Ms I Industri Og Organisasjonspsykologi

Campus eller nettstudier Heltidsstudier 15 måneder September 2018 USA USA Online Minneapolis + 1 fler

Forbered deg på å gå inn i raskt voksende feltet av industrielle og organisatoriske (IO) psykologi som en IO utøver, konsulent, corporate trener, eller personalansvarlig i Walden er MS i Industrial and Organizational Psychology program. [+]

Forbered deg på å gå inn i raskt voksende feltet av industrielle og organisatoriske (IO) psykologi som en IO utøver, konsulent, corporate trener, eller personalansvarlig i Walden er MS i Industrial and Organizational Psychology program. Med fokus på praktisk anvendelse på arbeidsplassen, vil du utforske temaer som gruppedynamikk, ledelse, performance management og opplæring av ansatte som du får de ferdigheter som kreves for å bygge mer produktive og effektive organisasjoner.

Spesialiseringer

Rådgivning psykologi Forensic Consulting allmennmedisin Human Resource Management internasjonal virksomhet Lederutvikling og Coaching Organisasjons mangfold og sosial endring Oppmerksom på lisens ... [-]

Ms I Klinisk Psykologi

Campus eller nettstudier Heltidsstudier Deltid September 2018 USA USA Online Minneapolis + 1 fler

Få en forståelse av grunnlaget for psykologi og menneskelig atferd og lære å anvende psykologisk teori og forskning til virkelige situasjoner i kliniske settinger. [+]

Få en forståelse av grunnlaget for psykologi og menneskelig atferd og lære å anvende psykologisk teori og forskning til virkelige situasjoner i kliniske settinger. Fremme positiv sosial endring ved å anvende aktuelle teorier og forskning i en akademisk eller profesjonell setting. Hvis du er interessert i å tjene ditt doktorgrad eller bli en lisensiert klinisk psykolog, vil Walden er MS i klinisk psykologi gir deg et solid fundament for dine neste skritt mot disse målene. Dette programmet tilbyr en Rådgiving spesialisering der du kan utforske ulike modeller for rådgivning, herunder gruppe, ekteskap og familie, og rusmisbruk rådgivning.

Spesialiseringer (i tillegg til generelt program) ... [-]


Ms I Nonprofit Styring Og Ledelse

Campus eller nettstudier Heltidsstudier Deltid September 2018 USA USA Online Minneapolis + 1 fler

Utforsk strategier for å kunne styre en ideell organisasjon i Walden University MS i Nonprofit Management og Leadership program. [+]

Utforsk strategier for å kunne styre en ideell organisasjon i Walden University MS i Nonprofit Management og Leadership program. Fra pengeinnsamling til frivillig rekruttering, adresserer dette programmet behovene og bekymringene til moderne ideelle organisasjoner.

Utvid dine kunnskaper om ideelle organisasjoner gjennom internasjonale temaer og konsepter innlemmet hele kurs og utforske de lederegenskaper-inkludert budsjettering, at ideelle organisasjoner er avhengige av å utføre sine oppdrag. Oppdag hvordan du kan fremme positiv sosial endring med dette online mastergrad.

Spesialiseringer (i tillegg til generelt program)

Globalt lederskap Internasjonale frivillige organisasjoner Kommunal- Management for Sustainable Communities Self-Designet [-]

Ms I Psykologi

Campus eller nettstudier Heltidsstudier Deltid September 2018 USA USA Online Minneapolis + 1 fler

Walden University MS i psykologi programmet lar deg undersøke de sosiale, kulturelle og kognitive aspekter av menneskelig atferd, og gir deg en grunnleggende forståelse av psykologi prinsipper. [+]

Walden University MS i psykologi programmet lar deg undersøke de sosiale, kulturelle og kognitive aspekter av menneskelig atferd, og gir deg en grunnleggende forståelse av psykologi prinsipper. Dette programmet tilbyr en rekke spesialiseringer å velge mellom, avhengig av dine individuelle interesser og mål. Få en sterkere forståelse av flerkulturelle perspektiver i psykologien som du utforsker forskning som kan brukes til et bredt utvalg av innstillinger.

Spesialiseringer

Anvendt psykologi Barn og unges utvikling Krisehåndtering og svar Educational Psychology Generell psykologi helsepsykologi Lederutvikling og Coaching organisasjonsutvikling Psychology of Culture Psykologi, forvaltningsloven, og sosial endring Sosialpsykologi Terrorisme og sikkerhet Oppmerksom på lisens ... [-]

Kontakt
Besøksadresse
Walden University,
Academic Offices:
100 S Washington Ave #900

Minneapolis, Minnesota, 55401 US