Ivano-Frankivsk National Technical University Of Oil And Gas

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Ivano-Frankivsk er en historisk by som ligger i det vestlige Ukraina (550 km fra Kiev). Det er det administrative sentrum av Precarpathian-regionen. En bybesøker kan finne elementer av ulike kulturer sammenflettet i Ivano-Frankivsk. I klart vær er det mulig å se de høye toppene i Karpaterne med skogene som går ned fra fjellene, nesten til kanten av byens forsted.

Ivano-Frankivsk National Technical University Of Oil And Gas

Ivano-Frankivsk National Technical University Of Oil And Gas (IFNTUOG) , etablert i 1967, er markedsleder innen teknisk og ikke-teknisk opplæring på høyt nivå i Ukrainas energisektor - en stor driver for ukrainsk økonomi. IFNTUOG anerkjenner sine spesielle forpliktelser til olje- og gassindustrien, og tilbyr en unik blanding av undervisning, opplæring og industrielt fokusert kompetanse. Alle tilgjengelige indikatorer for forskningskvalitet og faglig stående plassering IFNTUOG på toppnivå av ukrainske tekniske universiteter.

I dag studerer mer enn åtte tusen studenter ved IFNTUOG. Blant dem er det rundt 400 internasjonale studenter fra forskjellige land i Afrika, Asia og Sør-Amerika.

Vårt universitet består av nesten 50 avdelinger. De fleste av dem tilbyr trening spesialister for olje og gass industri. Studenter fra Ukraina og utlandet kan utforske fagfag fra geofysikk, geologi, boring, petroleumsteknikk, olje- og gassproduksjon, rørledningskonstruksjon, underjordisk gasslagring, elektroteknikk, maskinteknikk, arkitektur, fornybare energikilder, olje- og gassutstyr til ledelse, bedriftsøkonomi og oversettelse.

IFNTUOG tilbyr engelsk levering av slikt:

-Oil og gass Engineering and Technologies - bachelorgrad (med major i olje og gassproduksjon);

-Oil og gassproduksjon - mastergrad;

-Energy Management - Mastergrad.

Olje og gass Engineering and Technologies - Bachelorgrad, 4 år med studier

Olje- og gassproduksjon - Mastergrad, 1 år 6 måneder

Energistyring - Mastergrad, 1 år 6 måneder

Program Startdato: 01 september, februar 01 Opptak: 15. juli - 01 oktober.

Avgifter og betalinger (per ett studieår) :

Steder

Ivano-Frankivsk

Address
15 Karpatska Street
76019 Ivano-Frankivsk, Ivano-Frankivs'ka oblast, Ukraina

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss