Ukrainian-American Concordia University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Historie og anerkjennelse

ConcordiaUA, det første felles ukrainske-amerikanske instituttet, etablert i 1997, er akkreditert av Ministry of Education and Science i Ukraina for å tilby bachelor- og masterprogrammer.

ConcordiaUA er det eneste universitetet i Ukraina som har programmene akkreditert av International Accrediting Agency - FIBAA.

Den 25. januar 2018 ble Concordia Ukrainian-American University medlem av den verdensberømte organisasjonen for kvalitetssikring, åpenhet og integritet av høyere utdanning - CHEA International Quality Group (CIQG).

Vår "gamle" partner - Concordia University-Wisconsin / Ann Arbor (USA) - ble en medstifter av ukrainsk-amerikansk ConcordiaUniversity, og universitetet endret sitt navn, så nå heter Wisconsin International University Ukraine (WIUU) - ukrainsk-amerikansk ConcordiaUniversity ConcordiaUA).

I 2018 kom vi inn i topp 10 private høyere utdanningsinstitusjoner i Ukraina href = "https://osvita.ua/vnz/rating/25714/ .

I 2017 ble ConcordiaUA topp 5 i rating av ukrainske institusjoner for høyere utdanning (statlig og privat) av poenget med sertifikater for eksterne kvalifikasjoner av søkere, som gikk inn i universiteter i 2017 i henhold til kontraktene href = "http://osvita.ua / vnz / rating / vstup-osvita / 59045 / .

ConcordiaUA medlemskap i tysk-ukrainsk samfunn for økonomi og vitenskap (Bonn, Berlin, Mainz), Kiev Chamber of Commerce, samarbeid med internasjonale selskaper og partner universiteter i utlandet gjør det mulig for ConcordiaUA studenter å trene, studere og trene i utlandet (USA og Europa) , utvikle en betydelig grad av kompetanse om kultur, politikk, økonomi og språk. ConcordiaUA tilbyr et komplett utvalg av sommer- og vinterprogrammer i Florida, Trier, Worms, München, London, Plymouth, Madrid, Paris og Strasbourg. ConcordiaUA studenter integrerer universitetets kunnskaper i aktiviteter fra internasjonale bedrifter og bedrifter. Kurs og praktik på partneruniversitetene er anerkjent av ConcordiaUA.

ConcordiaUA Degree Programmer - på campus, online eller i en kombinasjon av begge, på engelsk

BACHELOR'S GRADE PROGRAMMER

MANAGEMENT: Hotel Management; IT og E-Business Management

INTERNASJONALE ØKONOMISKE FORBINDELSER: Internasjonalt økonomiske forhold; Internasjonal Business; Internasjonal økonomi

BUSINESS ADMINISTRASJON

MASTER'S GREE PROGRAMMER

MANAGEMENT: Internasjonal Business Management MBA; Master of Business Administration (MBA)

ConcordiaUA tilbyr et utvalg av todiplom programmer:

1.Dual Bachelor Degree med University of Minnesota Crookston (USA) - Internasjonal Business, Internasjonal Økonomisk Forvaltning, Ledelse, etc.

2.Dual Master Degree Med Concordia University - Wisconsin / Ann Arbor (USA) - MBA, Internasjonal Business, Kommunikasjon

3.Dual Master Degree med staten University of Koblenz-Landau (Tyskland) - МВА, Internasjonal Ledelse, Master Of Science I Informasjonsledelse (Major In Entrepreneurship, Technology and Innovation Management).

4.Dual Master Degree med University of Occupational Safety Management (Polen) - МВА, International Management, Prosjektledelse og Psykologi I Internasjonal Business.

AKADEMISKE MOBILITETSPROGRAMMER

I tillegg til togradsprogrammer tilbyr vi akademiske utvekslingsprogrammer med Universitetet Wisconsin / Ann Arbor (USA), Universitetet i Trier (Tyskland), Universitetet for Anvendt Vitenskap Worms (Tyskland), Richmond International American University (London, Storbritannia), Varna University of Management (Bulgaria) og andre.

Livet på ConcordiaUA

Vårt fakultet er høyt kvalifiserte fagfolk innen ulike forretningsområder og ledelse. Hvert år inviterer ConcordiaUA fremtredende professorer fra partneruniversitetene, Fulbright Scholar Programmet og instruktører fra Peace Corps og internasjonale forretningsbedrifter.

ConcordiaUA er en av de første som har introdusert fjernundervisning og online-programmer og har oppgradert innovative metoder og teknikker til utdanningsprosessen.

Utdanning ved ConcordiaUA er en lærings- og livserfaring som gjør det mulig for ungdom å utforske sitt potensial og forberede dem på de moderne verdensutfordringene.

Studentlivet på ConcordiaUA er interessant og variert. Det er ikke bare klasser, men også forskningsaktiviteter, deltakelse i årlig sport og kulturelle arrangementer og festivaler organisert av universitetet vårt. Våre studenter og fakultetets medlemmer forbereder og feirer sammen ukrainske og internasjonale helligdager. Studentene arrangerer ulike underholdningsprogrammer på engelsk - konserter, spill, konkurranser og diskoteker. I tillegg oppfordres ConcordiaUA-studentene til å delta i ulike turer og utflukter i Ukraina og andre land.

Land representert ved ConcordiaUA

Studenter fra mer enn førti land har deltatt ConcordiaUA: Aserbajdsjan, Belgia, Egypt, Finland, Georgia, Ghana, India, Iran, Kasakhstan, Latvia, Libya, Nigeria, Pakistan, Folkerepublikken Kina, Republikken Kamerun, Republikken Gambia, Republikken Serbien, Russland, Saudi-Arabia, Sør-Afrika, Tyrkia, Turkmenistan, Ukraina, USA etc.

Fellesskap og ikke-grad programmer

Universitetet har vellykket utviklet det amerikanske studiestudiet.

ConcordiaUA ble HMC Projects landskoordinator og har vellykket en valgkampanje for stipendprogrammet for begavede ukrainske videregående skoleelever, og gir dem mulighet til å studere for hele toårige sjette formularprogrammet i pensjonskoler i Storbritannia og ta internasjonalt anerkjente kvalifikasjoner .

ConcordiaUA har med held årlig Business English Competition og sine winnersget stipend for å studere på ConcordiaUA.

Språkskole, kurs og prøveforberedelse på engelsk, tysk og spansk

  • Vanlige semesterkurs (september-desember, februar-mai)
  • Intensive Summer Kurs (juli og august)
  • Treninger med morsmål.

ConcordiaUA tilbyr test forberedelse inkludert TOEFL, GMAT og JELTS samt programmer for lokale bedriftsledere.

ConcordiaUA organiserer Mini-MBA-programmer, opplæringer og seminarer for lokale bedriftsledere som trenger opplæring innen spesifikke områder av menneskelig kapital, økonomi, internasjonale standarder for regnskap, salgsteknologi, markedsføring, hotellforvaltning, tysk, engelsk etc. Målet er å gi kunnskap og ferdigheter i henhold til forventningene og de ønskede resultatene av traineerne. Forsiktig behovsanalyse utføres før programmet starter. Programmet er utformet med tanke på praktikantens behov og bakgrunn.

  • ConcordiaUA Workshops

Workshops om problemstillinger for bærekraftig utvikling, næringsliv og ledelse er gitt for ConcordiaUA og skoleelever. Eksperter fra internasjonale organisasjoner, fakultet, ansvarlige medlemmer av diplomatiske oppdrag, parlamentsmedlemmer, ikke-statlige organisasjoner og forretningssirkler inviteres til å jobbe med studentene i et verkstedformat.

Karriere Counseling og praktikstjeneste

Virksomhetsopplæring ble opprettet på ConcordiaUA som et skritt mot å nå målene om å bli en ledende utdanningsinstitusjon om studenters ansettelsesevne. Hovedformålet med internship er å gi studentene praktisk praktisk erfaring i virksomheten i henhold til internasjonale og ukrainske standarder.

Bibliotek og Internett-senter

ConcordiaUA har et høyverdig bibliotek, som fungerer som et av de viktigste verktøyene for studentstudier. Biblioteket inneholder lærebøker, bøker, vitenskapelige tidsskrifter og annen faglig litteratur på ukrainsk, engelsk, tysk og andre språk. ConcordiaUA server har katalog og ordbøker som lett kan nås. Studentene kan bruke et lesesal for sine bekvemmeligheter. ConcordiaUA bibliotekspersonell er alltid villig til å hjelpe deg med informasjonssøk.

ConcordiaUA Internet Center åpner tilgang til virtuelle Internett databaser: biblioteker, informasjonssentre, utenlandske forlag, arkiver og vitenskapsmagasiner. Internett tilbyr fjernundervisningsteknologi og forbinder ConcordiaUA med kolleger og partnere over hele verden.

Stipendier og utmerkelser

Stipendiet gis til vinnerne av ConcordiaUA Business English Competition valgt av styret.

De beste studentene tilbys et stipend for studium ved ConcordiaUA, Richmond University og andre partneruniversiteter etter anbefaling fra ConcordiaUA Board.

Forskningsaktiviteter

ConcordiaUA fakultet og studenter deltar i forskningsaktiviteter ved universitetet. Ukrainske og internasjonale fakultet hjelper elevene til å bygge opp sine ferdigheter og tilby akademisk rådgivning innen ulike fagområder.

ConcordiaUA organiserer og tar en aktiv rolle i internasjonale konferanser og seminarer i Ukraina og utlandet.

ConcordiaUA publiserer en forskningsjournals "Utdanning, ledelse og næringsliv: Internasjonal dimensjon".

Steder

Kiev

Address
8-14 Turhenevs’ka Street, room 1-4
01601 Kiev, Kyiv City, Ukraina

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss