EIT Digital Master School

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Dette er forskjellen!

EIT Digital Master School er et eksklusivt felles initiativ av de ledende tekniske universitetene og handelshøgskolene i Europa, med tilleggsrådgivning og partnerskap fra fremragende europeiske forskningsorganisasjoner og ledende samarbeidspartnere.

Som student i denne mesterens utdanning, vil du være forberedt på å møte utfordringene i din fremtidige karriere så vel som de globale utfordringene i samfunnet.

Du vil få toppmoderne teknisk kunnskap og oppnå den evnen som trengs for å drive innovasjonene dine til markedet. Utdanningen fokuserer sterkt på kjøp av overførbare ferdigheter, spesielt i innovasjon og entreprenørskap

17099_banner600x200.jpg

Pedagogisk fornyelse

EIT Digital Master's Education kombinerer et sterkt teoretisk grunnlag med kreative og analytiske ingeniørproblemer der studentene bruker sin teoretiske kunnskap. Studenter og lærere jobber som medlemmer av et vitenskapelig samfunn.

Å være en EIT Digital student betyr at du vil bli nedsenket i universitetsforskningsmiljøet ditt under studietiden. Dette vil gi deg et utmerket utgangspunkt hvis du sikter på doktorgradsstudier. Integrering av innovasjonsevner i utdanning og involvering av industripartnere i utdanningen vil også forberede deg på viktige industrielle roller og ansvar.

Mastergradsstudiet øker de faglige mulighetene for studentene. Curricula-sporene er satt opp for å sikre flere karriereveier og skape bevissthet om jobbtyper og -funksjoner i relevant bransje, forskningsdomen eller utdanning.

Organisasjonen

EIT Digital Master School er en del av EIT Digital .

EIT Digital er en ledende europeisk digital innovasjons- og entreprenørutdanningsorganisasjon som driver Europas digitale transformasjon.

EIT Digital leverer banebrytende digitale innovasjoner til markedet og raser iboende talent for økonomisk vekst og forbedret livskvalitet i Europa. Det gjør dette ved å mobilisere et paneuropeisk økosystem av over 156 topp europeiske selskaper, små og mellomstore bedrifter, oppstart, universiteter og forskningsinstitutter.

Som et kunnskaps- og innovasjonsfellesskap av Det europeiske institutt for innovasjon og teknologi er EIT Digital fokusert på entreprenørskap og ligger i forkant med å integrere utdanning, forskning og virksomhet ved å samle studenter, forskere, ingeniører, forretningsutviklere og entreprenører. Dette gjøres i vårt pan-europeiske nettverk av samlokaliseringssentre i Berlin, Eindhoven, Helsingfors, London, Paris, Stockholm, Trento, samt i Budapest og Madrid. Vi har også et knutepunkt i Silicon Valley.

EIT Digital investerer i strategiske områder for å akselerere markedsopptaket av forskningsbasert digital teknologi som fokuserer på Europas strategiske, samfunnsmessige utfordringer: Digital industri, digitale byer, digital velvære og digital infrastruktur.

EIT Digital raser T-formet entreprenørskap digitalt talent fokusert på innovasjon gjennom en blandet utdanningsstrategi som inkluderer en masterskole, doktorgrad og profesjonell skole.

16975_ms-graduation.jpg

Hvorfor EIT Digital Master School ?

  • Raskt spor til karrieren din: ta kontakt med industrien
  • Dobbeltgrad Masterprogrammet med hoved i IKT og mindre i E
  • Internasjonal erfaring studerer to år i 2 forskjellige europeiske byer

Et sterkt partnernettverk

Mesterens utdanning gir deg grunnlaget for din fremtidige velstående karriere gjennom kontaktene i vårt nettverk av eksperter innen forskning og industri. Du vil møte topp spesialister i ditt felt, og du vil være i stand til å samarbeide med dem og utveksle ideer.

praksisplasser

Innenfor programmet er det en obligatorisk praktikperiode. Studentene forventes å søke etter interessante og utviklende stillinger, EIT Digital vil gi støtte gjennom sine samarbeidspartnere fra bransjen. En akademisk veileder vil bli tildelt studentene av EIT Digital for studenter som ønsker å kombinere sin praktik med sin masteroppgave. Praktikene gir deg mulighet til aktivt å delta i prosjekter og prosjektmøter og sørge for at du får muligheten til å bygge et bedriftsnettverk og kunnskap.

Mentorprogram

Du vil bli tildelt en personlig mentor i en lederstilling hos en EIT Digital forretningspartner, og vil bli gitt regelmessige intervjuer med mentoren og muligheter til å følge mentorens daglige arbeid. Du får se livet til en gründer og lærer å bruke kunnskapen din.

Sterk teknisk entreprenørutdanning

Kombinasjonen av topp teknisk utdanning og innovasjon og entreprenørskap vil gi deg de ferdighetene du trenger for å bygge en fremragende karriere. Du kommer til å lykkes helt fra starten. 17108_184.jpg

Verdi fellesskap

Bli en del av samfunnet vårt, vi oppfordrer deg til å møte serielle gründere, våre samarbeidspartnere, toppforskere og andre studenter og lærere fra hele Europa og verden på våre utdanninger og arrangementer. Reise til andre fascinerende steder for å lære mer om ditt felt og bygge et nettverk som skal starte karrieren. Verdifeltet vårt er et samfunn for livet som varer utover utdanningen din gjennom Alumni Foundation.

Steder

Budapest

EIT Digital Budapest Co-Location Centre

Address
EIT Digital Budapest
10/a Bogdánfy Street, H-1117

Budapest, Ungarn

Espoo

Address
Espoo, Finland

Paris

Address
Paris, Île-de-France, Frankrike

Berlin

Address
Berlin, Berlin, Tyskland

London

Address
London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland

Trento

Address
Trento, Trentino-Syd-Tirol, Italia

Eindhoven

Address
Eindhoven, Nord-Brabant, Nederland

Madrid

Address
Madrid, Madrid-samfunnet, Spania

Stockholm

Address
Stockholm, Stockholm fylke, Sverige

Turku

Address
University of Turku, Finland
20500 Turku, Finland

Turku, Finland

Tallinn

Address
Tallinn University of Technology, Estonia
Ehitajate tee 5, 12616 Tallinn, Estonia

Tallinn, Harju fylke, Estland

Hyggelig

Address
Université Côte d’Azur (UCA)
28 Avenue Valrose, 06100 Nice, France

06100 Hyggelig, Provence-Alpes-Côte d'Azur, Frankrike

Milan

Address
Piazza Leonardo da Vinci, 32, 20133 Milano MI, Italy
20133 Milan, Lombardia, Italia

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss