Les den offisielle beskrivelsen

Dette er forskjellen!

EIT Digital Master School er et eksklusivt felles initiativ av de ledende tekniske universitetene og handelshøgskolene i Europa, med tilleggsrådgivning og partnerskap fra fremragende europeiske forskningsorganisasjoner og ledende samarbeidspartnere.

Som student i denne mesterens utdanning, vil du være forberedt på å møte utfordringene i din fremtidige karriere så vel som de globale utfordringene i samfunnet.

Du vil få toppmoderne teknisk kunnskap og oppnå den evnen som trengs for å drive innovasjonene dine til markedet. Utdanningen fokuserer sterkt på kjøp av overførbare ferdigheter, spesielt i innovasjon og entreprenørskap

17099_banner600x200.jpg

Pedagogisk fornyelse

EIT Digital Master's Education kombinerer et sterkt teoretisk grunnlag med kreative og analytiske ingeniørproblemer der studentene bruker sin teoretiske kunnskap. Studenter og lærere jobber som medlemmer av et vitenskapelig samfunn.

Å være en EIT Digital student betyr at du vil bli nedsenket i universitetsforskningsmiljøet ditt under studietiden. Dette vil gi deg et utmerket utgangspunkt hvis du sikter på doktorgradsstudier. Integrering av innovasjonsevner i utdanning og involvering av industripartnere i utdanningen vil også forberede deg på viktige industrielle roller og ansvar.

Mastergradsstudiet øker de faglige mulighetene for studentene. Curricula-sporene er satt opp for å sikre flere karriereveier og skape bevissthet om jobbtyper og -funksjoner i relevant bransje, forskningsdomen eller utdanning.

Organisasjonen

EIT Digital Master School er en del av EIT Digital .

EIT Digital er en ledende europeisk digital innovasjons- og entreprenørutdanningsorganisasjon som driver Europas digitale transformasjon.

EIT Digital leverer banebrytende digitale innovasjoner til markedet og raser iboende talent for økonomisk vekst og forbedret livskvalitet i Europa. Det gjør dette ved å mobilisere et paneuropeisk økosystem av over 156 topp europeiske selskaper, små og mellomstore bedrifter, oppstart, universiteter og forskningsinstitutter.

Som et kunnskaps- og innovasjonsfellesskap av Det europeiske institutt for innovasjon og teknologi er EIT Digital fokusert på entreprenørskap og ligger i forkant med å integrere utdanning, forskning og virksomhet ved å samle studenter, forskere, ingeniører, forretningsutviklere og entreprenører. Dette gjøres i vårt pan-europeiske nettverk av samlokaliseringssentre i Berlin, Eindhoven, Helsingfors, London, Paris, Stockholm, Trento, samt i Budapest og Madrid. Vi har også et knutepunkt i Silicon Valley.

EIT Digital investerer i strategiske områder for å akselerere markedsopptaket av forskningsbasert digital teknologi som fokuserer på Europas strategiske, samfunnsmessige utfordringer: Digital industri, digitale byer, digital velvære og digital infrastruktur.

EIT Digital raser T-formet entreprenørskap digitalt talent fokusert på innovasjon gjennom en blandet utdanningsstrategi som inkluderer en masterskole, doktorgrad og profesjonell skole.

16975_ms-graduation.jpg

Hvorfor EIT Digital Master School ?

  • Raskt spor til karrieren din: ta kontakt med industrien
  • Dobbeltgrad Masterprogrammet med hoved i IKT og mindre i E
  • Internasjonal erfaring studerer to år i 2 forskjellige europeiske byer

Et sterkt partnernettverk

Mesterens utdanning gir deg grunnlaget for din fremtidige velstående karriere gjennom kontaktene i vårt nettverk av eksperter innen forskning og industri. Du vil møte topp spesialister i ditt felt, og du vil være i stand til å samarbeide med dem og utveksle ideer.

praksisplasser

Innenfor programmet er det en obligatorisk praktikperiode. Studentene forventes å søke etter interessante og utviklende stillinger, EIT Digital vil gi støtte gjennom sine samarbeidspartnere fra bransjen. En akademisk veileder vil bli tildelt studentene av EIT Digital for studenter som ønsker å kombinere sin praktik med sin masteroppgave. Praktikene gir deg mulighet til aktivt å delta i prosjekter og prosjektmøter og sørge for at du får muligheten til å bygge et bedriftsnettverk og kunnskap.

Mentorprogram

Du vil bli tildelt en personlig mentor i en lederstilling hos en EIT Digital forretningspartner, og vil bli gitt regelmessige intervjuer med mentoren og muligheter til å følge mentorens daglige arbeid. Du får se livet til en gründer og lærer å bruke kunnskapen din.

Sterk teknisk entreprenørutdanning

Kombinasjonen av topp teknisk utdanning og innovasjon og entreprenørskap vil gi deg de ferdighetene du trenger for å bygge en fremragende karriere. Du kommer til å lykkes helt fra starten. 17108_184.jpg

Verdi fellesskap

Bli en del av samfunnet vårt, vi oppfordrer deg til å møte serielle gründere, våre samarbeidspartnere, toppforskere og andre studenter og lærere fra hele Europa og verden på våre utdanninger og arrangementer. Reise til andre fascinerende steder for å lære mer om ditt felt og bygge et nettverk som skal starte karrieren. Verdifeltet vårt er et samfunn for livet som varer utover utdanningen din gjennom Alumni Foundation.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

EIT Digital Master School

For alle som er interessert i en karriere relatert til selvkjørende biler, robotteknologi eller kunstig intelligens, tilbyr EIT Digital Masters School et toårig masterpro ... [+]

Hvorfor studere autonome systemer på EIT Digital Master School ?

Er du interessert i en internasjonal karriere relatert til selvkjørende biler , robotteknologi eller kunstig intelligens ? Masterprogrammet autonome systemer (AUS) er for deg!

MSc Autonomous Systems er en kombinasjon av informatikk og elektronikk. I informatikk inkluderer relevante ferdigheter Internet of Things (IoT), maskinlæring, kunstig intelligens og robotvisjon. I elektronisk prosjektering er relevante felt automatisering, kontroll, innebygde systemer og kommunikasjon.

Pensumet kombinerer den tekniske hovedingen i autonome systemer (teknisk hoved 75%) med en minor i innovasjon... [-]

Ungarn Budapest Finland Espoo Frankrike Paris Tyskland Berlin Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London Italia Trento Nederland Eindhoven Spania Madrid Sverige Stockholm  + 14 Mer
August 2020
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
EIT Digital Master School

Cloud og Network Infrastructures gir en helhetlig oversikt over nettverks- og cloud computing. Studentene skal lære å mestre nettverksadministrasjon, drift og design på d ... [+]

Hvorfor studere Cloud and Network Infrastructures (CNI) på EIT Digital Master School ?

Cloud og Network Infrastructures gir en helhetlig oversikt over nettverks- og cloud computing . Studentene skal lære å mestre nettverksadministrasjon, drift og design på den ene siden og skytservice og distribusjonsmodeller , implementeringsstrategier og applikasjonsdesign på den andre. Programmet fokuserer også på fremtidige retninger ved Cloud, for eksempel på områdene kant og tåke databehandling samt blockchains og distribuerte lengdepatentsøknader hhv.

Pensumet kombinerer den tekniske majoriteten i Cloud og Network Infrastructures (Teknisk hoved 75%) med en mindre i Innovasjon... [-]

Ungarn Budapest Finland Espoo Frankrike Paris Tyskland Berlin Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London Italia Trento Nederland Eindhoven Spania Madrid Sverige Stockholm  + 14 Mer
August 2020
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
EIT Digital Master School

På EIT Digital ser vi cybersikkerhet som en av hjørnesteinene for å skape et trygt og inkluderende digitalt samfunn. Allestedsnærværende digital teknologi har gjort at cy ... [+]

Hvorfor studere Cyber Security (CSE) på EIT Digital Master School ?

Cyber Security (CSE) fokuserer på studiet av design, utvikling og evaluering av sikre datasystemer , som også er i stand til å sikre personvern for fremtidige IKT-systemer . Målet er å gi studentene en forståelse av konseptene og teknologiene for å oppnå konfidensialitet, integritet, autentisitet og personvern for informasjon behandlet på tvers av nettverk.

Studentene vil lære de ferske hotemnene i feltet, inkludert blockchain-teknologier, kryptokurver, praktisk (etisk) hacking og kvantkryptografi .

Pensumet kombinerer den tekniske majoriteten i Cyber Security (Teknisk hoved 75%) med en minor i Innovasjon... [-]

Ungarn Budapest Finland Espoo Frankrike Paris Tyskland Berlin Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London Italia Trento Nederland Eindhoven Spania Madrid Sverige Stockholm  + 14 Mer
August 2020
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
EIT Digital Master School

Data er overflødig. Sosialmedier, produksjonssystemer, medisinske enheter, logistikk tjenester og utallige andre genererer petabytes av data på daglig basis. Med et vell ... [+]

Hvorfor studere Data Science (DSC) på EIT Digital Master School ?

Du vil få dyptgående tekniske ferdigheter i skalerbare datainnsamlingsteknikker og dataanalysemetoder . Du lærer hvordan du bruker og utvikler en pakke med verktøy og teknologier som adresserer datainnsamling, behandling, lagring, overføring, analyse, visualisering og tilhørende begreper (f.eks. Datatilgang, dataprising og datasikkerhet).

Pensumet kombinerer den tekniske hovedingeniør i Data Science (DSC) (Teknisk hoved 75%) med en minor i Innovasjon

Hvordan er programmet strukturert?

Studentene studerer i to forskjellige europeiske land .Etter endt eksamen, får kandidatene to MSc-grader fra de to universitetene de vil ha studert på og et sertifikat tildelt av European Institute of Innovation and Technology (EIT).Det første året er lik på alle inngangspunkter. Alle studentene deltar i en 3-dagers forretningsutfordring innen digital innovasjon .2-ukers sommerskole mellom første og andre årDet andre året tilbyr spesialisering og et oppgraderingsprosjekt. Oppgavsprosjektet omfatter en internship ved et selskap eller et forskningsinstitutt og resulterer i en masteroppgave med en sterk innovasjons- og entreprenørskapsdimensjon.... [-]
Ungarn Budapest Finland Espoo Frankrike Paris Tyskland Berlin Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London Italia Trento Nederland Eindhoven Spania Madrid Sverige Stockholm  + 14 Mer
September 2020
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
EIT Digital Master School

Embedded systemer er overalt! Over 98% av verdens prosessorer er plassert i innebygde systemer. Embedded systemer fokuserer på å muliggjøre teknologier og design metoder ... [+]

Hvorfor studere Embedded Systems på EIT Digital Master School ?

Embedded Systems (ES) gir deg et helhetlig og tverrfaglig syn og ferdigheter på embedded systemer , deres underliggende teknologier, deres utvikling og integrasjon.

Nyutdannede blir spesialister og innovatører i verdensklasse innen embedded systems, i stand til å utvikle smarte innebygde løsninger for nye utfordringer innen domener i Cyber-Physical Systems (CPS) og Internet-of-Things (IoT) . De er også i stand til å ta på seg ledende roller i innebygde systemer og mer generelle IKT-selskaper.

Læreplanen kombinerer den tekniske majoriteten i Embedded Systems (Teknisk hoved 75%) med en minor i Innovasjon... [-]

Ungarn Budapest Finland Espoo Frankrike Paris Tyskland Berlin Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London Italia Trento Nederland Eindhoven Spania Madrid Sverige Stockholm  + 14 Mer
August 2020
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
EIT Digital Master School

Smarte enheter (mobiltelefoner, PDAer, nettbrett), smarte produkter (bil, navigasjon) og smarte omgivelser (omgivende intelligens) gjør det mulig for nye tjenester som kr ... [+]

Hvorfor studere Human-Computer Interaction and Design på EIT Digital Master School ?

Smarte enheter (mobiltelefoner, PDAer, nettbrett), smarte produkter (bil, navigasjon) og smarte omgivelser (omgivende intelligens) gjør det mulig for nye tjenester som krever innovative grensesnitt. Human-Computer Interaction and Design (HCID) fokuserer på studier, design, utvikling og evaluering av nye brukergrensesnitt, interaktive systemer og tjenester.

HCID er et tverrfaglig program der vår bruker-sentrert design-tilnærming plasserer brukerne i sentrum av designprosessen. Ved å kombinere menneskelige aspekter (både på kognitiv, estetisk og sensorisk motornivå) til teknologiske og forretningsmessige aspekter, skaper vi nye produkter og tjenester med stor brukervennlighet og brukeropplevelse, og en solid kundeefterspørsel, som ofte oversetter til kommersiell suksess. Studentene lærer å designe og definere hvordan folk samhandler og lever med den moderne, stadig skiftende tekniske verden.... [-]

Ungarn Budapest Finland Espoo Frankrike Paris Tyskland Berlin Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London Italia Trento Nederland Eindhoven Spania Madrid Sverige Stockholm  + 14 Mer
August 2020
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
EIT Digital Master School

Visual Computing and Communication er en perfekt Masters utdanning for de som er fascinert av algoritmer og tjenester som håndterer visuell informasjon i dagens digitale ... [+]

Hvorfor studere Visual Computing and Communication på EIT Digital ?

Visuell databehandling og kommunikasjon (VCC) fokuserer på oppkjøp, behandling, analyse, overføring og gjengivelse av visuell informasjon, inkludert aspekter ved læring og beslutningstaking. Det er et tverrfaglig program i skjæringspunktet mellom datavitenskap og informasjonsteknologi hvor studentene kan være aktive innen bildebehandling og kommunikasjon, bildeanalyse, datasyn, datagrafikk, forstørret virkelighet, visualisering, visuell analyse, samt web- baserte og nettverksapplikasjoner.

Pensumet kombinerer den tekniske hovedingen i Visual Computing and Communication (teknisk hoved 75%) med en mindre i Innovasjon... [-]

Ungarn Budapest Finland Espoo Frankrike Paris Tyskland Berlin Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland London Italia Trento Nederland Eindhoven Spania Madrid Sverige Stockholm  + 14 Mer
September 2020
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk
EIT Digital Budapest Co-Location Centre
Address
EIT Digital Budapest 10/a Bogdánfy Street, H-1117
Budapest, Ungarn
Nettsted
Address
Espoo, Finland
Address
Paris, Île-de-France, Frankrike
Address
Berlin, Berlin, Tyskland
Address
London, England, Det forente kongerike Storbritannia og Nord-Irland
Address
Trento, Trentino-South Tyrol, Italia
Address
Eindhoven, North Brabant, Nederland
Address
Madrid, Community of Madrid, Spania
Address
Stockholm, Stockholm County, Sverige