Szent István University

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Szent István University (SZIU), En av Ungarns mest fremtredende institusjoner for høyere utdanning, består av syv ulike fakulteter for studier og forskning hosting ca 14.000 studenter. De universitetsområder, plassert over hele landet, er hjemmet til noen vakre bygninger i Ungarn, som tilbyr studenter og ansatte et behagelig, avslappende miljø for oppnåelse av kunnskap. Med deler av sin historie dateres tilbake godt over to århundrer, blander SZIU Ungarns rike tradisjoner med banebrytende teknologi for å møte behovene til sine studenter i dagens konkurranseutsatte arbeidsmarkeder.

Innenfor de syv fakultetene studieprogrammene som tilbys i et bredt spekter av emner som spenner fra naturvitenskap, ingeniørfag og veterinærmedisin til business, økonomi, samfunnsfag, helsefag og pedagogikk. Program fås på alle nivåer fra yrkesopplæring til PhD og utover.

SZIU forstår viktigheten av internasjonalisering og fremmer en rekke internasjonale aktiviteter. Med partnere på nesten alle kontinenter, kan SZIU studenter og ansatte opererer på en global skala for å få og dele viktig kunnskap for å lykkes i den globaliserte verden. Vi ser dette som en hjørnestein for en mer sikker fremtid og er stolte av å være en viktig del av det.

Milepæler i historien til SZIU:

1787 Fakultet for veterinærmedisin stiftet 1880 Ybl Miklós Technical College ble grunnlagt 1917 Teacher Training College, jászberény stiftet 1920 University of Agriculture ble grunnlagt i Budapest 1950 University of Agriculture flyttet til Gödöllő 2000 Szent István Universitetet grunnla

Szent István universitet, En av Ungarns største institusjonene for høyere utdanning, ble grunnlagt i 2000 ved sammenslåing av Universitetet i veterinærhøgskole i Budapest, Ybl Miklós Technical College, lærer Training College of jászberény og University of Agriculture i Gödöllő. Senere, i 2009, fusjonerte Tessedik Sámuel College med szie også.

Universitets hovedkontor er lokalisert i Gödöllő, men til sammen syv forskjellige fakulteter for studier og forskning i Budapest, jászberény, Békéscsaba, Szarvas og Gyula vert mer enn 14 000 studenter. Noen av skolene i Szent István Universitetet har mer enn hundre års historie.

Søknadsprosedyre

Takk for din interesse i Szent István University. Før du begynner å fylle ut søknadsskjemaet, kan du ta deg tid til grundig anmeldelse av dette dokumentet. For å kunne søke om studier ved Szent István Universitetet søkere må fullføre alle av følgende trinn:

fullføre alle deler av søknadsskjemaet legge ved et motivasjonsbrev som beskriver dine grunner for å velge kurs feste referanse former, anbefaling bokstaver fra dommere (en er bra, to er bedre!)

vedlegge gjeldende akademiske dokumenter:

BSc søkere må legge ved en offisiell kopi av sin videregående skole avsluttende eksamen. MSc søkere må legge ved en offisiell kopi av deres BSc grad sertifikat og transkripsjoner. vedlegge bevis på sine engelsk evne, for eksempel TOEFL, IELTS etc. (hvis engelsk ikke er deres morsmål) legge ved en kort Curriculum Vitae.

Viktig merknad: All dokumentasjon må være på engelsk. Oversettelser fra andre språk må være sertifisert.

Steder

Gödöllő

Address
Gödöllő, Páter Károly utca 1.
H-2100 Gödöllő, Ungarn

Keystone-stipend

Se hvilke muligheter du kan få med et stipend fra oss