Les den offisielle beskrivelsen

Med sine mer enn 1,7 millioner innbyggere, er Budapest hovedstad og den største byen i Ungarn. Byen ligger langs de to bredden av Donau, på venstre side Pest og på høyre side Buda kan bli funnet.

Studiestedene av Corvinus University of Budapest, som ligger på Buda og Pest-siden også. Hovedbygningen på Universitetet kan bli funnet på geografisk flate Pest-siden, mens bygningene ved Fakultet of Food Science ligger Buda-siden i en flott botanisk hage på Gellért Hill.

Universitetet bygninger kan enkelt nås med offentlig transport fra alle deler av Budapest. Her i Budapest, i dette fargerike metropolen kan du finne unike attraksjoner som Royal Palace of Buda, House of Parliament, Matthias-kirken og Heroes 'Square. Siterer byens enestående panorama, UNESCO erklært Budapest, Ungarns hovedstad, "Pearl of Donau", et verdensarvsted.

Internasjonale relasjoner

Fakultet for Food Science har avtaler med mer enn 20 europeiske universiteter og høgskoler, institusjoner som tilbyr muligheten for studenter ved BSc, MSc og PhD-nivå for å studere i utlandet og for forelesere å delta i mobilitets børser. Fakultetet koordinerer et CEEPUS nettverk av land fra Sentral-Europa, og det er med i SOCRATES-ERASMUS-programmet.

Vi er også medlem av ISEKI-Food Program i regi av de europeiske utdanningsinstitusjoner i mat vitenskap og teknologi. Hvert år 20-25 utenlandske studenter velger å ta del i vår fakultetets undervisnings- og forskningsprogrammene for en periode mellom en måned og et helt semester. Innen ERASMUS, er fakultetet også involvert i europeiske Curriculum Development Programs (CDA Projects) og intensive programmer (IP) i mattrygghet, matkvalitet, ernæring og forbruker vitenskap.

Programmer gitt i:
  • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

Lederkurs

Szent István University, Faculty of Food Science

Målet med masterstudiet, faglige kompetanse for å bli kjøpt opp: Målet med masterstudiet er å utdanne mat ingeniører som kjenner og anvender ... [+]

Hovedfag i graden: - Food Bioteknologi - Prosessteknikk i Næringsmidler - Postharvest og logistikk i Food Trade - Teknologi og produktutvikling i næringsmiddelindustrien - Vintage Master Lengde på programmet: - antall termer: 4 terminer - antall studiepoeng nødvendig for å oppnå grad: 120 Studieprogrammene akseptert som en forutsetning for opptak til masterstudiet: Studieprogrammene som kan aksepteres med full kreditt: - landbruket: BSc i Food Engineering; - Teknisk felt: BSc i bioteknologi, BSc i Chemical Engineering.

Målet med programmet

Målet med masterstudiet, faglige kompetanse for å bli kjøpt opp: Målet med masterstudiet er å utdanne mat ingeniører som vet og bruke den nyeste vitenskapelige kunnskap om fagfeltet, og er også kjent med de ulike feltene av naturlig og teknisk vitenskaper. Den nyutdannede vil være i stand til å anvende tilegnet faglig kunnskap på en kreativ måte i de ulike grener av næringsmiddelindustrien. Å ha kunnskap ervervet i masterstudiet, vil de være i stand til å delta i videre store opplæringsprogrammer, eller fortsette sine studier i en doktorgrads (PhD) -programmet.... [-]

Ungarn Budapest
Kontakt skolen
Engelsk
Heltid studier
2 år
Campus
Les mer på norsk