Les den offisielle beskrivelsen

Universitetet i Szeged (SZTE) med en historie fra 1581, ligger i den sunneste byen Ungarn, og tiltrekker seg tusenvis av unge på grunn av sin livlige, urbane livsstil og fargerike festivaler.

Tatt i betraktning internasjonal rangering, ser SZTE seg rundt den utestående 550. posisjonen globalt, og i 2017 ble den rangert som det beste ungarske universitetet (QS).

Utestående professorer har jobbet ved universitetet, inkludert nobelpristageren Albert Szent-Györgyi (1937) , som var den første som isolerte vitamin C, og utvunnet den fra Szeged paprika.

Universitetet i Szeged er et av de største universitetene i Ungarn, og innsatsen til sine nesten 21.000 studenter og nær 7000 ansatte ved de 12 universitetets fakulteter bidrar til å gjøre institusjonen det regionale kunnskapssenteret i Ungarn og Sentral-Europa.

Antallet av internasjonale studenter øker stadig, og det når 14% av studentkroppen. Et mentorsystem hjelper dem å bosette seg i Szeged og finne seg på universitetet.

12: 1 student-fakultet-forholdet er nøkkelen til suksess når det gjelder å skaffe verdifull kunnskap og akademiske kvalifikasjoner, og det er en svært viktig oppgave å hjelpe våre studenter til å utnytte sin kunnskap på den mest effektive måten.

Det stadige, fruktbare nasjonale og internasjonale samarbeidet mellom universitet og institutter og bedrifter viser at våre kandidater, på grunn av våre konkurransedyktige graderprogrammer kombinert med kompetanseutvikling, samt omfattende praktisk erfaring, går inn på arbeidsmarkedet godt forberedt. Deres karrierer er gode eksempler for fremtidige generasjoner av studenter i Szeged.

Full-time Graduate Programmer for internasjonale studenter på høyere og lavere nivå innen:

 • Jordbruk
 • Business og økonomi
 • Humaniora
 • Helsevitenskap
 • Juridisk og politisk vitenskap
 • Matematikk og informatikk
 • musikk
 • naturvitenskap
 • Samfunnsvitenskap

Forberedende kurs som

 • Stiftelsesår for helsefag
 • Intensivt engelsk forberedende program
 • Intensivt ungarsk forberedelsesprogram og

Summer University programmer som
Ungarske Studier Sommerkurs
er også gitt.

Programmer gitt i:
 • Engelsk

Denne skolen tilbyr også:

MSc

University of Szeged

Målet med programmet er å trene datavitenskapere som kan utvikle, skape, anvende, implementere og drive IT-systemer på avansert nivå, enten individuelt eller som medarbei ... [+]

Om programmet

Målet med programmet er å trene datavitenskapere som kan utvikle, skape, anvende, implementere og drive IT-systemer på avansert nivå, enten individuelt eller som medarbeider. Videre gir vårt program samarbeids- og modelleringsevner som kreves for å løse og undersøke IT-relaterte problemer og sikrer den solide teoretiske bakgrunnen som er nødvendig for å forfølge Ph.D. studier.

De grunnleggende teoretiske feltene er grunnlag for beregning, grafteori og analyse. Disse feltene er grunnleggende for videre, mer praksisorienterte studier, inkludert Programvareteknologi (Avansert programmering, Programsystemutvikling, Programvareutvikling, Webteknologi, Parallell programmering), Bildebehandling og Kunstig intelligens (Maskinopplæring, Datautvinning). Forskningsområder dekker grunnlag for databehandling, algoritmer, kunstig intelligens, bildebehandling, optimalisering og programvare engineering. Våre nyutdannede forfølge karriere i informasjonsteknologi.... [-]

Ungarn Szeged
Kontakt skolen
Engelsk
4 semestre
Campus
Les mer på norsk
University of Szeged

Målet med programmet i internasjonal økonomi ... [+]

Om programmet

Målet med programmet i internasjonal økonomi

Nivå på programmet: MScLengde på programmet: 4 semestreRegistrert av: EUStudiepoeng: 120Hvem skal søke?

Programmet er for studenter som har til hensikt å forfølge engelsk, en mastergrad i internasjonal økonomi og næringsliv, og som har fullført minst 60 studiepoeng i løpet av sine bachelorstudier innen relevante fagområder, som metodikk, økonomi, bedriftsstudier , eller samfunnsvitenskap.

Søknadskrav: BA Degree *, en demonstrert ferdighet på engelsk (B2 nivå eller tilsvarende sertifikat IELT S 6.0, TOE FL 95) og et individuelt intervju online.Undervisningsavgift: 2500 EUR per semesterStart av programmet: februarAndre gebyrer: 200 EUR inngang eksamen gebyr... [-]
Ungarn Szeged
Kontakt skolen
Engelsk
4 semestre
Campus
Les mer på norsk
University of Szeged

Studenter ved MSc Chemistry-programmet tilegner seg en utvidet kunnskap og forståelse av de viktigste eksperimentelle og teoretiske prinsippene i kjemi. ... [+]

Studenter ved MSc Chemistry- programmet tilegner seg en utvidet kunnskap og forståelse av de viktigste eksperimentelle og teoretiske prinsippene i kjemi. Den grunnleggende teoretiske utdannelsen inneholder kurs i matematikk, fysikk og informatikk. Studentene forbereder sine egne kortsiktige forskningsprosjekter i andre semester. Dette er et krav for laboratorietrening.

Presentasjonsevner utvikles også under denne treningen. Studiet avsluttes med en avsluttende eksamen. En forutsetning for konfirmasjonen er vellykket forsvar av et avhandlingsarbeid, som er resultatet av to semestre med forskning i en av forskningsgruppene ved instituttet. En av de mest utmerkede professorene på universitetet vårt var avdøde Albert Szent-Györgyi, som ble tildelt Nobelprisen i 1937.... [-]

Ungarn Szeged
September 2020
Heltid studier
4 semestre
Campus
Les mer på norsk

Welcome to the University of Szeged - First Impression

Address
13 Dugonics tér
6720 Szeged, Ungarn
Nettsted