RMIT Vietnam

Introduksjon

Les den offisielle beskrivelsen

Om RMIT Vietnam

RMIT University Vietnam bringer et utdanning i verdensklasse og et globalisert studiemiljø til hjertet av Asia. Vi er en del av Melbourne-baserte universitetet RMIT - Australias største tertiære institusjon. RMIT University Vietnam tilbyr programmer innen virksomhet, teknologi, kommunikasjon, design og mote, og kan skryte av et imponerende utvalg utenomfaglige aktiviteter som oppmuntrer studentene til å banebygge i sine interesseområder.

123584_29374105183_5f52fbb0fb_k.jpg

Vår utdanning

RMIT Vietnam er opptatt av å gi en transformativ studentopplevelse gjennom inkluderende undervisning og interaktiv, student-sentrert læring. Lærings- og læringsmodellen på RMIT Vietnam er basert på internasjonal beste praksis og inkluderer læringsopplevelser i klasserommet, tilrettelagt online og selvstyrt læring, fagfelleopplæring og utvikling av ansettelsesevne.

Graden du vil få etter vellykket fullføring av studiene dine i Vietnam er en global RMIT universitetsgrad. Læringsutbyttet og vurderingene for kurs undervist i Vietnam tilsvarer de som ble levert på RMIT Melbourne. Kurs levert på RMIT Vietnam blir kontinuerlig overvåket og forbedret for å sikre at de oppfyller kvalitetsstandardene for RMIT University og krav til vietnamesiske og australske myndigheter.

Et team av kvalifiserte, erfarne akademiske ansatte ansatt ved RMIT Vietnam jobber i samarbeid med vitenskapelig ansatte fra RMIT University Melbourne for å tilpasse materialene som er forberedt i Melbourne for levering i Vietnam, og for å lette undervisnings- og læringsprosessene ved RMIT Vietnam . RMIT Vietnam ansatte får kontinuerlig faglig utvikling som en del av ansettelsen.

læring

 • Interaktive læringsaktiviteter som oppmuntrer til kritisk tenking, kreativitet og fagfellelæring.
 • Autentiske vurderinger som gjenspeiler kompetanse studentene vil trenge for karrieren og utfordre studentene til å bruke - ikke bare utenat - kunnskap.
 • Engasjerende digitale læremateriell og aktiviteter som gir studentene en autentisk, oppdatert forståelse av disiplinen sin og den lokale og globale industrikonteksten.
 • Bransjedeltakelse gjennom praksisplasser, arbeidsintegrert læring og andre aktiviteter i den virkelige verden som gir studentene fordelen av førstehånds bransjeerfaring.
 • Omfattende støtte med akademiske ferdigheter og livsferdigheter gjør studentene klare for liv og arbeid - fra mikro-kvalifikasjoner og porteføljebyggemuligheter til veiledning og studiestøtte.
 • Et kontinuerlig fokus på ferdigheter i det engelske språket som oppfyller internasjonale standarder for deltakelse i høyere utdanning.
 • Internasjonale perspektiver som både gjenspeiler globaliseringen av dagens verden og som utstyrer studentene våre til å leve og operere i en global sammenheng.
 • Utmerkede fasiliteter, teknologi, ressurser og systemer som muliggjør og forbedrer undervisnings- og læringsprosessene.
 • 123585_29374385493_64b5177dc9_k.jpg

Vår strategi

Ready for Life and Work er vår strategiske plan til 2020 - den angir vår hensikt og identitet som institusjon, og målene og verdiene vi jobber for å realisere.

Innerst inne er vår drivkraft for å skape livsendrende opplevelser for studentene, og å støtte transformerende sosiale og økonomiske endringer i det store samfunnet.

RMITs plan har tre grunnleggende retninger:

1. Livsskiftende opplevelser

RMIT er dedikert til å skape livsmessige pedagogiske opplevelser gjennom endringene i perspektiv og ambisjoner som ble vekket hos studentene våre ved å studere, jobbe og tilhøre, og gjennom Pathways og forbindelser som disse erfaringene åpner opp. Denne transformasjonen i perspektiv og mulighet er kjernen i å være klar for liv og arbeid.

2. Lidenskap med formål

RMITs ansatte og samarbeidspartnere er grunnleggende for å oppnå vårt oppdrag. De er svært talentfulle og engasjerte: å engasjere dem effektivt i å fornye RMIT gjennom å bygge smartere og enklere systemer er avgjørende for vår suksess som institusjon.

3. Shaping the World

Vi former verden ved å utvikle kunnskap og mennesker, og ved å bruke det vi vet på delte problemer gjennom samarbeidsinnovasjon. RMIT forfølger disse målene gjennom en global gruppe studenter, ansatte, digitale nettverk, fasiliteter og partnerskap spredt over viktige bysentre rundt om i verden.

Vi utviklet strategien vår gjennom et åpent, bredt engasjement med tusenvis av mennesker over hele RMIT-samfunnet. Det guider våre beslutninger, forhold og investeringer når vi jobber sammen fra måned til måned og år til år.

123582_29917788831_d2b0fd6483_k.jpg

Vårt fellesskap

RMIT Vietnam søker å spille en positiv rolle i det bredere samfunn.

Nylige eksempler inkluderer:

 • Hele og delvis stipend gitt til utmerkede og vanskeligstilte studenter i forskjellige byer og provinser i Vietnam for å studere ved RMIT University Vietnam.
 • I løpet av de siste 14 årene har RMIT Vietnam tildelt 700 stipend til en verdi av mer enn 150 milliarder VND til unge mennesker fra hele Vietnam og rundt om i verden - unge mennesker som eksemplifiserer den type egenskaper som RMIT Vietnam stolt av.
 • Deling av RMIT Vietnam rekreasjonsfasiliteter med nærmiljøet.
 • Et Memorandum of Understanding undertegnet i august 2007 mellom RMIT University (Australia), RMIT University Vietnam og Ho Chi Minh Political and Public Administration Academy om gjensidig samarbeid i forskerutdanning, akademisk utveksling og organisering av seminarer, workshops og konferanser.
 • Støtte til HCMC Women's Union med pågående bevisstgjøringsaktiviteter om HIV / AIDS.
 • Samarbeidsprosjekter for å bringe IT og bibliotek operativ kompetanse til samfunnet, et fremtredende eksempel på det er fortsatt tilrettelegging for utviklingen av Learning Resource Center (LRCs) i regionale universiteter i Vietnam, inkludert støtte til å organisere finansiering, rekruttering og opplæring.
 • Fortsatt støtte og oppmuntring til studenter ved RMIT University Vietnam til å delta i veldedige prosjekter som å lære blinde barn å svømme, lære engelsk og andre ferdigheter til vanskeligstilte barn, hjelpe eldre mennesker, skaffe penger og donasjoner for å hjelpe flomofre og andre initiativ.
 • Fremme utviklingen av et campus som kan være et eksempel på internasjonal beste praksis miljømessig og sosialt.
 • Å fremme nye undervisnings- og læringsmetoder, tilby en studentsentrert tilnærming, samt et kvalitetssikringssystem som en nyttig modell for Utdannings- og opplæringsdepartementet i Vietnam og andre lokale universiteter.
 • Oppfyllelse av økonomiske forpliktelser overfor den vietnamesiske regjeringen på rett tid.
 • Sikre full overensstemmelse med gjeldende lovpålagte krav.

123589_31113300374_098d9acac7_k.jpg

Steder

Ho Chi Minh-byen

Address
702 nguyen van linh street
Ho Chi Minh-byen, Ho Chi Minh-byen, Vietnam

Hanoi

Address
Handi Resco Building, 521 Kim Ma Street
Hanoi, Hanoi, Vietnam